ticketportal
ticketportal
zdravim, chcel by som sa spytat ci nemate skusenosti niekto z kupovanim vstupeniek z ticketportal.cz ,, lebo som si tam objednal na dobierku a ja tam napisane iba zarezervovane tak teraz neviem ci mi to pride...a este - mozem to zaplatit na poste v eurach, alebo si budem musiet zamenit ceske KC
Ja som doposiaľ rezervoval cez web a platil v kenvele, kde mi tie listky dali. Stači vedieť čislo rezervacie a oni ti to vytlačia.
Maju tam aj nejaku možnosť, že zaplatiš cez IB a vytlačiš si doma. Neskušal som, neviem ohodnotiť.
Ta dobierka sa mi nezda moc vyhodna. Je to zdlhave, než to pride a preplácaš poštovné.
Maju tam aj nejaku možnosť, že zaplatiš cez IB a vytlačiš si doma. Neskušal som, neviem ohodnotiť.
Ta dobierka sa mi nezda moc vyhodna. Je to zdlhave, než to pride a preplácaš poštovné.
Mna nasralo, keď som si rezervoval listky prvy raz a neopisal som si to cislo rezervacie z laveho horneho rohu.
Dost huste, že sa tam treba registrovat, vyplnat kadejake udaje uplne zbytocne. Spravim rezervaciu, vsade okolo nepodstatne udaje a reklama a v rohu 12 pismom cislo rezervacie.
A na pobocke mi nevedia vydat rezervacku na meno, iba na to cislo. Netusim na ktory kkt to tam treba vyplnat.
Dost huste, že sa tam treba registrovat, vyplnat kadejake udaje uplne zbytocne. Spravim rezervaciu, vsade okolo nepodstatne udaje a reklama a v rohu 12 pismom cislo rezervacie.
A na pobocke mi nevedia vydat rezervacku na meno, iba na to cislo. Netusim na ktory kkt to tam treba vyplnat.