nechcem byt otcom
Podobny problem som riesil aj ja asi pred 6 mesiacmi s mojou babou, chodili sme spolu viac ako rok (ona/ja 16r), vsetko OK...pri rozchode mi povedala ze je asi tehotna, nakoniec som zistil ze si ma chcela len udrzat tak to rychlo vymyslela, ja som jej aj tak neverili a spaval som pokojne...daval som si pozor a nikdy som sa nespravil v nej, aj napriek tomu ze som mal kondom a vzdy som s nou bol len z lasky 
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tvrdas napísal:mam 16....15 mala ked sa to stalo........ale je tazke odolat nahej zenskej(wtf 15rocna zenska?).........pod vplyvom flase velkeho fernetu zapijanej vinom a absinthom.... skoda ze vtedy nesla moja baba somnou... ta by jej dala cez hubu...
16 rocny chalan tr*ka 15rocne decko pricom si aj ten posrany kondom zabudne natiahnut. chvali sa tu ze pije vsetko miesane nemiesane natrtkany ako drak samozrejme ale hlavne jeho baba keby ho videla tr*kat inu ona by ju zmlatila
-
RoQa
Darca
omg . sory tvrdas ,ale mne sa to zda cele nejake cudne , ona sa sprava v pohode , ani ju netankuje ze caka male , ty to tu rozoberas tiez nejak s humorom ... KEby mne sa toto stalo asi si necham privarit kondom na kkta
a este jedna vec , neviem naco sa 14-15 rocne deti pustaju do sexu ked im v hlave plavaju spermie , cest vynimkam ... A este sa chval kolko krat si ju drbal bez kondomu a prepieklo sa ti to ....
zrejme si robi prcu (ako psiali mnohi). tiez si to myslim. nechapem ako sa mozes obhajovat tym, ze na posteli lezala krasna naha baba ozrata na mol. to je fakt take vzrusujuce ked niekto ledva vie co robi? no ja neviem, ale som v tomto divny ked mi to pripada akurat tak lacne a nechutne. vidno, ze nerozmyslas. to by ale nebol taky problem, keby to nemohlo mat fatalne nasledky. neviem si predstavit, ze by som podviedol svoju priatelku... nie to este spat s niekym o kom si o par dni myslim, ze ma v hlave vymetene... skus sa nabuduce zamysliet co ides spravit, ake to bude mat nasledky pre teba a ake pre ostatnych. drzim palce s touto situaciou. dufam, ze holka je len dobre drbla a robi si z teba srandu. nasla velmi nevhodny sposob.
Ty by si sa mal spamatat sa mi zda. To ma nejaka labilna sliepka pravo si vymyslat ze je tehotna ked nechce aby sa s nou chalan rozisiel? To je to najubohejsie co moze baba spravit, 1.) ze sa zabije ak s nou nebudes 2.) ze je tehotna. Baba ktora pristupi k takemu kroku si nazasluzi nic viac nez chrchel do ksichtu ak nie jednu (alebo dve, tri, styri a tak dalej) za ucho.Loomy napísal:ty radsej nikomu nerad, tymto stylom ako riesis ty problemy je typicke tak pre nervakov a nervovo labilnych ludi.. toto su bezne veci a urcite pre to na nikoho nemas pravo kricat ani jej nadavat. zachoval si sa ako chudak K-
Takze jediny chudak si tu ty ak povazujes za normalne ze s tebou ide nejaka vypocitava cubka zametat len preto ze ju nechces.
-
triple
Guru wannabe
ja som sa normálne že nasral ked som čítal "tvrdasove" príspevky.. ostatné som kôli dlhému obsahu témy nečítal..
takto to kur*a vyzerá ked sa je*u malé, sprosté je*** deti čo ani nevedia poriadne na čo to majú.. prvý krát chrápeš s holkou a rovno ju napustíš?
ale aj tak si holka podľa mňa vymýšľa..
inak klobúk dole fakt si tvrdas - ludia by si s teba mali brať príklad... obyčajný kkt
takto to kur*a vyzerá ked sa je*u malé, sprosté je*** deti čo ani nevedia poriadne na čo to majú.. prvý krát chrápeš s holkou a rovno ju napustíš?
áále prosím ťa chod do riti .. o akej ženskej to tu vyprávaš ved je to(teda bolo) 15 ročné zasrané deckotvrdas napísal:tak ale je tazke odolat nahej zenskej ktora sa okolo teba stale mota pod vplyvom flase velkeho fernetu zapijanej vinom a absinthom....
ale aj tak si holka podľa mňa vymýšľa..
inak klobúk dole fakt si tvrdas - ludia by si s teba mali brať príklad... obyčajný kkt
NOVA DOBA!! HOST VYHAZUJE VRCHNIHO!! LOL ... Akoze asi realne starnem, lebo to ze sa dnes posielaju oznamenia o tehotenstve na papieriku, tak to som este nevidel :) Za normalnych okolnosti clovek kvoli niecomu podobnemu strati chut do jedla, nespi cele noci, nemysli na nic ine... a niekomu staci poslat papierik ... haha toto je na mna moc.
IMHO, pozeram, ze dnesna mladez uz co-to vydrzi. Ja Teda neviem, mam uz cosi odpite... ale keby som ja "velku" vlasu fernetu zalial vinom a absinthom, tak by som asi skoncil na vyplachu v kome. Zato 15-rocnej zabe to problem nerobi LOL :D
IMHO, pozeram, ze dnesna mladez uz co-to vydrzi. Ja Teda neviem, mam uz cosi odpite... ale keby som ja "velku" vlasu fernetu zalial vinom a absinthom, tak by som asi skoncil na vyplachu v kome. Zato 15-rocnej zabe to problem nerobi LOL :D
-
triple
Guru wannabe
my sa ukazujeme akí sme frajeri??my sme ťa do týchto sračiek dostali? my máme za teba vyriešiť to čo si posral svojou sprostosťou? toto ma fakt dorazilotvrdas napísal:keby si cital celu temu by si zistil ze to nebolo prvykrat ale treti... A bol by som rad keby ste mi prestali nadavat lebo je moznost ze so fakt v srackach(nadavkami nic nevyriesite, len sa ukazujete aky ste frajeri).. Dakujem za pochopenie
Ako tu napisala LOLCATS - MALA PRAVDU TAKE TO VECI SA LISTOCKAMI NEPISU,,, ALE DETI TO TAK ROBIAtvrdas napísal:ked sa ta to netyka a mienis sa tu do mna obuvat a nepisat k teme tak radsej ani nepis
To pantinela: este nie ale pojdem zanou
A ty ak si tu znas robis srandu je to tvoja vec,,, maximalne sa tu spravis originalnym kktom....
Ale už aby som ti povedal k teme, ak dnes zanou ides.... a budes sa snou vazne rozpravat a povec jej ze (napr. pod ideme to povedat mojim rodicom) sam zistis či klame alebo nie!
100 percentne nie je tehotná. ručím ti za to. a na tej narodeninovej oslave pila? určite áno, týmpádom nie je tehotná. ja som momentálne tehotná, mám viac rokov ako ona, ale so mnou to zamávalo, ale v dobrom slova zmysle, pretože už jedno dieťa mám.
do budúcna odporúčam používať antikoncepciu a mať len jednu stálu partnerku. lebo o pár mesiacov to tu budeš riešiť zas a bude to už naozaj pravda.
hmm aj keby sa ti to znova prihodilo, určite to neprídeš riešiť sem
.
do budúcna odporúčam používať antikoncepciu a mať len jednu stálu partnerku. lebo o pár mesiacov to tu budeš riešiť zas a bude to už naozaj pravda.
hmm aj keby sa ti to znova prihodilo, určite to neprídeš riešiť sem
-
drewodrewo
Medium Star
mno ja iba hodím moju skúsenosť.....ženy teda dievčatá v tomto prípade radi chlapov namotávajú(chcú vedieť ako zareagujeme)...!
každopádne ak sa ti to potvrdí treba sa otočiť na rodičou...v tvojom veku je to nutné sám to nezvládneš.....rodičia ti určite pomožu
PS stále lepší prúser doma s maminou ako vv živote s miminom.....
držím palce good luck
aj tak by som si overil tú teóriu o namotávaní......čao
každopádne ak sa ti to potvrdí treba sa otočiť na rodičou...v tvojom veku je to nutné sám to nezvládneš.....rodičia ti určite pomožu
PS stále lepší prúser doma s maminou ako vv živote s miminom.....
držím palce good luck
aj tak by som si overil tú teóriu o namotávaní......čao
-
drewodrewo
Medium Star
ja niesom onaKrupier napísal:Ako tu napisala LOLCATS - MALA PRAVDU TAKE TO VECI SA LISTOCKAMI NEPISU,,, ALE DETI TO TAK ROBIA
A ty ak si tu znas robis srandu je to tvoja vec,,, maximalne sa tu spravis originalnym kktom....
Ale už aby som ti povedal k teme, ak dnes zanou ides.... a budes sa snou vazne rozpravat a povec jej ze (napr. pod ideme to povedat mojim rodicom) sam zistis či klame alebo nie!