nechcem byt otcom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

Podobny problem som riesil aj ja asi pred 6 mesiacmi s mojou babou, chodili sme spolu viac ako rok (ona/ja 16r), vsetko OK...pri rozchode mi povedala ze je asi tehotna, nakoniec som zistil ze si ma chcela len udrzat tak to rychlo vymyslela, ja som jej aj tak neverili a spaval som pokojne...daval som si pozor a nikdy som sa nespravil v nej, aj napriek tomu ze som mal kondom a vzdy som s nou bol len z lasky :)
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

tvrdas napísal:mam 16....15 mala ked sa to stalo........ale je tazke odolat nahej zenskej(wtf 15rocna zenska?).........pod vplyvom flase velkeho fernetu zapijanej vinom a absinthom.... skoda ze vtedy nesla moja baba somnou... ta by jej dala cez hubu...
:?
16 rocny chalan tr*ka 15rocne decko pricom si aj ten posrany kondom zabudne natiahnut. chvali sa tu ze pije vsetko miesane nemiesane natrtkany ako drak samozrejme ale hlavne jeho baba keby ho videla tr*kat inu ona by ju zmlatila

:smt104
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

svet plny kok*tov

//ad karma, neserie ma to minus, ale kto uz len nemoze s tymto vyrokom suhlasit, musi byt logicky kok*t :lol:

peace & love
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

omg . sory tvrdas ,ale mne sa to zda cele nejake cudne , ona sa sprava v pohode , ani ju netankuje ze caka male , ty to tu rozoberas tiez nejak s humorom ... KEby mne sa toto stalo asi si necham privarit kondom na kkta :roll: a este jedna vec , neviem naco sa 14-15 rocne deti pustaju do sexu ked im v hlave plavaju spermie , cest vynimkam ... A este sa chval kolko krat si ju drbal bez kondomu a prepieklo sa ti to ....
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

zrejme si robi prcu (ako psiali mnohi). tiez si to myslim. nechapem ako sa mozes obhajovat tym, ze na posteli lezala krasna naha baba ozrata na mol. to je fakt take vzrusujuce ked niekto ledva vie co robi? no ja neviem, ale som v tomto divny ked mi to pripada akurat tak lacne a nechutne. vidno, ze nerozmyslas. to by ale nebol taky problem, keby to nemohlo mat fatalne nasledky. neviem si predstavit, ze by som podviedol svoju priatelku... nie to este spat s niekym o kom si o par dni myslim, ze ma v hlave vymetene... skus sa nabuduce zamysliet co ides spravit, ake to bude mat nasledky pre teba a ake pre ostatnych. drzim palce s touto situaciou. dufam, ze holka je len dobre drbla a robi si z teba srandu. nasla velmi nevhodny sposob.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tvrdas »

to ze som ju mozno napustil nebolo vobec pod vplyvom alkoholu a daval som pozor aby som to nepustil do nej.. tak ma uz prestante zdr*avat ze som bol na mol to sem nepatri
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Loomy napísal:ty radsej nikomu nerad, tymto stylom ako riesis ty problemy je typicke tak pre nervakov a nervovo labilnych ludi.. toto su bezne veci a urcite pre to na nikoho nemas pravo kricat ani jej nadavat. zachoval si sa ako chudak K-
Ty by si sa mal spamatat sa mi zda. To ma nejaka labilna sliepka pravo si vymyslat ze je tehotna ked nechce aby sa s nou chalan rozisiel? To je to najubohejsie co moze baba spravit, 1.) ze sa zabije ak s nou nebudes 2.) ze je tehotna. Baba ktora pristupi k takemu kroku si nazasluzi nic viac nez chrchel do ksichtu ak nie jednu (alebo dve, tri, styri a tak dalej) za ucho.

Takze jediny chudak si tu ty ak povazujes za normalne ze s tebou ide nejaka vypocitava cubka zametat len preto ze ju nechces.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja som sa normálne že nasral ked som čítal "tvrdasove" príspevky.. ostatné som kôli dlhému obsahu témy nečítal..
takto to kur*a vyzerá ked sa je*u malé, sprosté je*** deti čo ani nevedia poriadne na čo to majú.. prvý krát chrápeš s holkou a rovno ju napustíš?
tvrdas napísal:tak ale je tazke odolat nahej zenskej ktora sa okolo teba stale mota pod vplyvom flase velkeho fernetu zapijanej vinom a absinthom....
áále prosím ťa chod do riti .. o akej ženskej to tu vyprávaš ved je to(teda bolo) 15 ročné zasrané decko

ale aj tak si holka podľa mňa vymýšľa..

inak klobúk dole fakt si tvrdas - ludia by si s teba mali brať príklad... obyčajný kkt
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

NOVA DOBA!! HOST VYHAZUJE VRCHNIHO!! LOL ... Akoze asi realne starnem, lebo to ze sa dnes posielaju oznamenia o tehotenstve na papieriku, tak to som este nevidel :) Za normalnych okolnosti clovek kvoli niecomu podobnemu strati chut do jedla, nespi cele noci, nemysli na nic ine... a niekomu staci poslat papierik ... haha toto je na mna moc.

IMHO, pozeram, ze dnesna mladez uz co-to vydrzi. Ja Teda neviem, mam uz cosi odpite... ale keby som ja "velku" vlasu fernetu zalial vinom a absinthom, tak by som asi skoncil na vyplachu v kome. Zato 15-rocnej zabe to problem nerobi LOL :D
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

keby si cital celu temu by si zistil ze to nebolo prvykrat ale treti... A bol by som rad keby ste mi prestali nadavat lebo je moznost ze so fakt v srackach(nadavkami nic nevyriesite, len sa ukazujete aky ste frajeri).. Dakujem za pochopenie
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Už ste boli dnes spolu? Sama som zvedavá, čo ti povie :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tvrdas napísal:keby si cital celu temu by si zistil ze to nebolo prvykrat ale treti... A bol by som rad keby ste mi prestali nadavat lebo je moznost ze so fakt v srackach(nadavkami nic nevyriesite, len sa ukazujete aky ste frajeri).. Dakujem za pochopenie
my sa ukazujeme akí sme frajeri??my sme ťa do týchto sračiek dostali? my máme za teba vyriešiť to čo si posral svojou sprostosťou? toto ma fakt dorazilo
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:my sa ukazujeme akí sme frajeri??my sme ťa do týchto sračiek dostali? my máme za teba vyriešiť to čo si posral svojou sprostosťou? toto ma fakt dorazilo
ked sa ta to netyka a mienis sa tu do mna obuvat a nepisat k teme tak radsej ani nepis
To pantinela: este nie ale pojdem zanou :)
Krupier
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Krupier »

tvrdas napísal:ked sa ta to netyka a mienis sa tu do mna obuvat a nepisat k teme tak radsej ani nepis
To pantinela: este nie ale pojdem zanou :)
Ako tu napisala LOLCATS - MALA PRAVDU TAKE TO VECI SA LISTOCKAMI NEPISU,,, ALE DETI TO TAK ROBIA

A ty ak si tu znas robis srandu je to tvoja vec,,, maximalne sa tu spravis originalnym kktom....
Ale už aby som ti povedal k teme, ak dnes zanou ides.... a budes sa snou vazne rozpravat a povec jej ze (napr. pod ideme to povedat mojim rodicom) sam zistis či klame alebo nie!
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

100 percentne nie je tehotná. ručím ti za to. a na tej narodeninovej oslave pila? určite áno, týmpádom nie je tehotná. ja som momentálne tehotná, mám viac rokov ako ona, ale so mnou to zamávalo, ale v dobrom slova zmysle, pretože už jedno dieťa mám.
do budúcna odporúčam používať antikoncepciu a mať len jednu stálu partnerku. lebo o pár mesiacov to tu budeš riešiť zas a bude to už naozaj pravda.
hmm aj keby sa ti to znova prihodilo, určite to neprídeš riešiť sem :).
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

mno ja iba hodím moju skúsenosť.....ženy teda dievčatá v tomto prípade radi chlapov namotávajú(chcú vedieť ako zareagujeme)...!
každopádne ak sa ti to potvrdí treba sa otočiť na rodičou...v tvojom veku je to nutné sám to nezvládneš.....rodičia ti určite pomožu
PS stále lepší prúser doma s maminou ako vv živote s miminom.....
držím palce good luck

aj tak by som si overil tú teóriu o namotávaní......čao
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

ja suhlasim s pantinelou (asi 3 prispevky vyssie) a ptm by som odporucal ako bolo kusok vyssie napisne s frazou "pod ideme to povedat tvojim rodicom" a ked pojde... tak to mas jasne a ked ne... tak sa rovno prezradi :wink:

a ostatny sa do neho fakt neobuvajte on dosiel pre pomoc ne pre nadavky...
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

winni...na 110% s tebou suhlasím.....
a tý čo sa vedia prejavyť iba nadávaním a sprostými rečami sa sami predstavujú netreba im koment....a ani pozornosť :idea:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

No jasne vsak co?? On nic zle neurobil ... Len mysli pohlavnym udom a pytlikom.

Jaj chlape bodaj by si nejaku slecnu realne miloval a po case by si ju uvidel v posteli s inym ... To ti zmeni pohlad na vec.

A chlapci nadomnou vy sa uvedomte ...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Krupier napísal:Ako tu napisala LOLCATS - MALA PRAVDU TAKE TO VECI SA LISTOCKAMI NEPISU,,, ALE DETI TO TAK ROBIA

A ty ak si tu znas robis srandu je to tvoja vec,,, maximalne sa tu spravis originalnym kktom....
Ale už aby som ti povedal k teme, ak dnes zanou ides.... a budes sa snou vazne rozpravat a povec jej ze (napr. pod ideme to povedat mojim rodicom) sam zistis či klame alebo nie!
ja niesom ona :(
Zamknuté