tak ju mas s pomarancu a slape uplne v pohode ako ma? a tebe ako dlho vzdrzi bateria standartne ked vzuzivas fon?
ob3l1x napísal:jj mam omniu
bola vyberana v pomaranci ale nemam pocit ze je customizovana lepsie povedane neviem si predstavit ako orange customizuje WM 6.1
bude ho customizovat tak, ze urobi nejaku oranzovu temu alebo obserie krasne zariadenie oranzovymi stvorcami
pepo: ved sa chod spytat, odkial mame vediet interne smernice orange-u?
ved ja viem ved som tam bol ale tak .. uvidime no este sa skusim takto spytat aky mobil s aktualnej ponuky orange je to ten sam sung omnia alebo odporucite cosi ine s ponuky dik
ob3l1x napísal:neviem ja to velmi nesledujem pretoze mobil pripajam aspon raz za den ku kompu a tam sa mi automaticky dobija ...
ale tie 2 - 3 dni by mala vydrzat
Rozmyslal som ze kupim tiez omniu ale neviem sa rozhodnu ci nemam kupit n82 lebo vela fotim vecer v baroch a tak , mam k850i foti to perfektne v tme ale co mam n95 tak strasne slabe , ako je na tom omnia ?
pepo napísal:ved ja viem ved som tam bol ale tak .. uvidime no este sa skusim takto spytat aky mobil s aktualnej ponuky orange je to ten sam sung omnia alebo odporucite cosi ine s ponuky dik
ano vymenia ked si bol 3x s tou istou chybou a uznali to, ale budes mat odznova viazanost na 2 roky...
no na tom foteni ja mam fotak klasicky a tak si myslim ze to foti slusne lebo ma 5 megapixelovy fotak
a ked vymenia akoto znova 2 roky ? ved pokracujes v zmluve co si uzatvoril a automaticky si len vyberies new mobil
podla toho co pozeram, tak asi ano, ale dobre su aj nokie (N85 a N95), samozrejme ze SE C905 a ak chces nieco stylove, tak iPhone, ktory si okamzite jailbreaknes a preflashujes na novy firmware, ktory bude v tychto dnoch vypusteny.
no SE C905 mam teraz no len rozmyslam co by bolo naj s tej ponuky ci ta omnia alebo cosi ine chem to mat ako mobil ale hlavne ako aj navigaciu a na net aby som sa mohol pripajat cez wifi ....
a nokie co si se dal su supi neni su vobec dobre je snimi len problem
no to by som ani nepovedal, znacka ako nokia si nemoze velmi dovolit pustit nejaky kazovy pristroj, su to vlajkove lode, tam nie je velmi o com.
ak chces mobil aj na net, tak radsej nieco s dotykovym displejom co ma poriadnu velkost, nie taku srandu ako maju "sproste" telefony ale kazdemu co mu pasuje
tak neveim LG su asi neni bohvieco mobily ale tak rozmyslam stale ci ta omnia alebo xperia X1 neveiem sa rozhodnut he teda hej ked ako navigacia to ma fachat tak asi si myslim ze jeden s tychto dvoch by bol idealny .... neveim keby tu dakto popisal pre a proti porovnania tychto 2 mobilov teda taky co ich ma odskusane osobne ....
//autoeditácia príspevku ( 25 Mar 2009, 20:05 )
a este ty co mate omniu som sa dost docital zevraj ked pouzivate v aute omniu ako GPS navigaciu tak ze nabijacka auto nabijacka nestiha dobijat omniu a ze po par hodinach sa vypne aj napriek tomu ze je neustale na nabijacke.
Prosto nabijacna nestiha dobyjanie pocas navigacie co je natom pravdy ? a ako to je mozne ? dik
no ale som cital na roznych forach ze to tak nieje zevraj ono ju bud vobec nedobije nestiha dobijat ked je na autonabijacke ked vyuzivas navigaciu ....
nestihne dobit a po par hodinach sa vypne