SE 905 alebo Samsung omnia

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

nie ja ma SE C905 .... momentalne no len chem kupit omniu ale asi s orange a sa obavam toho ze ten ich software bude naprd
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

jj mam omniu :)
bola vyberana v pomaranci ale nemam pocit ze je customizovana :D lepsie povedane neviem si predstavit ako orange customizuje WM 6.1 :D
pepo
Medium Professional
Medium Professional

tak ju mas s pomarancu a slape uplne v pohode ako ma? a tebe ako dlho vzdrzi bateria standartne ked vzuzivas fon?
ob3l1x napísal:jj mam omniu :)
bola vyberana v pomaranci ale nemam pocit ze je customizovana :D lepsie povedane neviem si predstavit ako orange customizuje WM 6.1 :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

neviem ja to velmi nesledujem pretoze mobil pripajam aspon raz za den ku kompu a tam sa mi automaticky dobija ...
ale tie 2 - 3 dni by mala vydrzat
pepo
Medium Professional
Medium Professional

a myslite ze mi v orange vymenia ten SE C905 za samsung omnia ked som ho 3 krat uz reklamoval lebo tam bola posahana bateria he
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

bude ho customizovat tak, ze urobi nejaku oranzovu temu alebo obserie krasne zariadenie oranzovymi stvorcami :)
pepo: ved sa chod spytat, odkial mame vediet interne smernice orange-u?
pepo
Medium Professional
Medium Professional

ved ja viem ved som tam bol ale tak .. uvidime no este sa skusim takto spytat aky mobil s aktualnej ponuky orange je to ten sam sung omnia alebo odporucite cosi ine s ponuky dik
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

ob3l1x napísal:neviem ja to velmi nesledujem pretoze mobil pripajam aspon raz za den ku kompu a tam sa mi automaticky dobija ...
ale tie 2 - 3 dni by mala vydrzat
Rozmyslal som ze kupim tiez omniu ale neviem sa rozhodnu ci nemam kupit n82 lebo vela fotim vecer v baroch a tak , mam k850i foti to perfektne v tme ale co mam n95 tak strasne slabe , ako je na tom omnia ?

pepo napísal:ved ja viem ved som tam bol ale tak .. uvidime no este sa skusim takto spytat aky mobil s aktualnej ponuky orange je to ten sam sung omnia alebo odporucite cosi ine s ponuky dik
ano vymenia ked si bol 3x s tou istou chybou a uznali to, ale budes mat odznova viazanost na 2 roky...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

no na tom foteni ja mam fotak klasicky :) a tak si myslim ze to foti slusne lebo ma 5 megapixelovy fotak
a ked vymenia akoto znova 2 roky ? ved pokracujes v zmluve co si uzatvoril a automaticky si len vyberies new mobil
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a zaruku na omniu budes mat zvysny cas ? nie ... aspon u t-debila je to tak ze zaruka dva roky , viazanost dvaroky :)
pepo
Medium Professional
Medium Professional

no tak hej ok tak 2 roky no ale tak mi ponechaju stavajuci pausal nie? lebo ja tam mam od vianoc s xxl hovormi tak budem v nom pokracovat nie?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To ti ja už nevím Karle ... :? ale určite to žiadaj ...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

no ved to je jasne he a c vrasvite teda s toho orange co maju v ponuke je asi naj ta omnia nie?
ades
Guru
Guru

podla toho co pozeram, tak asi ano, ale dobre su aj nokie (N85 a N95), samozrejme ze SE C905 a ak chces nieco stylove, tak iPhone, ktory si okamzite jailbreaknes a preflashujes na novy firmware, ktory bude v tychto dnoch vypusteny.
pepo
Medium Professional
Medium Professional

no SE C905 mam teraz no len rozmyslam co by bolo naj s tej ponuky ci ta omnia alebo cosi ine chem to mat ako mobil :D ale hlavne ako aj navigaciu a na net aby som sa mohol pripajat cez wifi ....
a nokie co si se dal su supi neni su vobec dobre je snimi len problem
ades
Guru
Guru

no to by som ani nepovedal, znacka ako nokia si nemoze velmi dovolit pustit nejaky kazovy pristroj, su to vlajkove lode, tam nie je velmi o com.
ak chces mobil aj na net, tak radsej nieco s dotykovym displejom co ma poriadnu velkost, nie taku srandu ako maju "sproste" telefony :) ale kazdemu co mu pasuje
pepo
Medium Professional
Medium Professional

tak neveim LG su asi neni bohvieco mobily ale tak rozmyslam stale ci ta omnia alebo xperia X1 neveiem sa rozhodnut he :) teda hej ked ako navigacia to ma fachat tak asi si myslim ze jeden s tychto dvoch by bol idealny .... neveim keby tu dakto popisal pre a proti porovnania tychto 2 mobilov teda taky co ich ma odskusane osobne ....

//autoeditácia príspevku ( 25 Mar 2009, 20:05 )
a este ty co mate omniu som sa dost docital zevraj ked pouzivate v aute omniu ako GPS navigaciu tak ze nabijacka auto nabijacka nestiha dobijat omniu a ze po par hodinach sa vypne aj napriek tomu ze je neustale na nabijacke.
Prosto nabijacna nestiha dobyjanie pocas navigacie co je natom pravdy ? a ako to je mozne ? dik
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Keď je na autonabíjačke, tak dobije baterku a potom beží z autonabíjačky, nie z baterky. Aspoň by to tak malo byť.
pepo
Medium Professional
Medium Professional

no ale som cital na roznych forach ze to tak nieje zevraj ono ju bud vobec nedobije nestiha dobijat ked je na autonabijacke ked vyuzivas navigaciu ....
nestihne dobit a po par hodinach sa vypne :cry:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

toto sa mi velmi nezda ale nemam to odskusane ... ale pochybujem ze to nebude stihat dobijat ... podla mna to bude pekne fungovat ;)
Napísať odpoveď