nechcem byt otcom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tvrdas
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tvrdas »

beriem to s humorom kym sa da cize kym neni nic potvrdene a kamarat mi povedal ze sa snou rozpraval a ona by na potrat nesla tak to je novinka dnesneho dna :) ja som jej odkazal ze take veci sa neoznamuju papierikmi lebo ona sa somnou nebavi... a este mi hovoril ze taraz niekedy bude mat kramy a uvidi sa ci jej budu meskat.. robila ten test len raz a aj jej sestre to raz ukazalo ze je tehotna a nic z toho nebolo nakoniec
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

mailer napísal:to nic neznamena, aj bez vystreknutia sa mozes stat otcom...kvapka rozkose ci ako sa to vola...
hej a to ako myslis sak ked sa gec (semeno) dostane navzduch atomatisky vtej sekunde podochnus permie takze :?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tommyno napísal:hej a to ako myslis sak ked sa gec (semeno) dostane navzduch atomatisky vtej sekunde podochnus permie takze :?
V tom by som si nebol az tak isty.....
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

tvrdas napísal:beriem to s humorom kym sa da cize kym neni nic potvrdene a kamarat mi povedal ze sa snou rozpraval a ona by na potrat nesla tak to je novinka dnesneho dna :) ja som jej odkazal ze take veci sa neoznamuju papierikmi lebo ona sa somnou nebavi... a este mi hovoril ze taraz niekedy bude mat kramy a uvidi sa ci jej budu meskat.. robila ten test len raz a aj jej sestre to raz ukazalo ze je tehotna a nic z toho nebolo nakoniec
Tak toto je zlaty kliniec programu. Cize jej kramy nemeskaju, este len budu mozno meskat. A potm si spravi dalsi test a niekedy v 5. mesiaci pojde mozno aj na gynekologiu, aby si bola naozaj ista :roll:
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

tvrdas napísal:beriem to s humorom kym sa da cize kym neni nic potvrdene a kamarat mi povedal ze sa snou rozpraval a ona by na potrat nesla tak to je novinka dnesneho dna :) ja som jej odkazal ze take veci sa neoznamuju papierikmi lebo ona sa somnou nebavi... a este mi hovoril ze taraz niekedy bude mat kramy a uvidi sa ci jej budu meskat.. robila ten test len raz a aj jej sestre to raz ukazalo ze je tehotna a nic z toho nebolo nakoniec
Teda, ak tomu správne rozumiem, ona sa o tom bez problémom rozpráva s tvojím kamarátom a s tebou nie? Test si teda už robila a vyšiel pozitívne? A ešte ide teraz týždeň s kľudom čakať, že či náhodou nedostane menštruáciu, lebo jej sestre sa test raz zmýlil? :lol: Prepáč, musela som sa zasmiať, lebo je to tak primitívne, že buď je to celé vymyslené alebo má to dievča naozaj 15 rokov. Inak, tebe sa tiež čudujem, že ju niekde nechytíš a normálne sa neporozprávate, ale posielate si odkazy po kamarátovi. :?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Teraz neviem ci sa mam smiat z toho, alebo skonstatovat primitivnost toho celeho
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

chod za nou, prefackaj ju a tak...nech ti ukaze ten test,...nebavi sa stebou, keby tu slo o nieco ine tak dobre ale toto je fakt infantilny pristup
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Chalan je predsa tvrdas, co by sa on s nejakou cubkou bavil co je s nim len tehotna mozno... omg chlape, ty si priklad toho preco by mali niektorym detom ufikavat vtaky a prisit nazad az v dvadsiatke...

Tommyno ty sa do temy nemiesaj, ocividne nemas ziadnu predstavu o com to cele je, takze svoje nechutne chybove prispevky nechaj tak a radsej sa trochu pouc gramatiku.

a tvrdas ty sa spamataj, a nerob si este vacsiu hanbu nez si si uz spravil.
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

tvrdas (ten nick neviem co vyjadruje) pozri kolko casu si stratil na tomto fore a pritom si tym nic nezistil...keby si polovicu casu s tou babou tak to mas ine ano alebo nie!
Tu stale len rozmyslas a robis blbca.
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

:arrow: dievca ktore by cakalo s tebou babo by ta urcite neignorovala, urcite by sa ti nevyhybalo, chcela by sa ONA SAMA s tebou rozpravat ze co a ako dalej. Zrejme ta ma na "salame" tak preto ta igornuje, mozno caka kym urobis nejaku chybu, ale ja byt tebou, chytim ju za ruku poviem jej moja zlata dnes ideme za tvojimi rodicmi, moji uz o tom vedia a zajtra sa chcu o tom vypravat s tvojimi, ak by zareagovala prchko tak vies ze klame, ak by zareagovala kludne, mas problem. Aj ked si myslim, ze cele toto je bud nejaky namot, alebo je to cele prespekulovane vymyslene aby si si nazbieral vacsi pocet prispevkov.
to je moj nazor....
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Blackburn napísal: alebo je to cele prespekulovane vymyslene aby si si nazbieral vacsi pocet prispevkov.
to je moj nazor....
ono.. asi kazdy by ten listok (vyjadrovat sa k niecomu inemu sa mi nechce.. fakt). iba opisal... ale fotit ho a pridavat sem mi nepride normalne a smrdi trocha velmi velmi zvlastnym "zrealnovanim" niecoho co nie je.. ale tak ci tak, obcas si pri citani takychto veci pridem akoby som bol JA z inej planety, lebo na toto.. nemam slov.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

lollo napísal:ja uz to necitam :) to ma aky zmysel odkazovat po kamaratovi?????ved to je choreeeeeeee :lol: to je ako hranie sa na macku a mys
to vies, lebo ten kamarat ma gule o tom sa rozpravat, ale tuto tvrdas nam trochu zmakol ked prislo do tuheho a gule su nenavratne prec. :)
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja nejako nemam moc cas odpisovat :D ved ja vas mam rad ci mi nadavate alebo nie :D zajtra si ju chytim a pokecam snou lebo ma to nieze stve ale tak dufam ze si robi len srandu alebo ju test oklamal... kedy by sa mal test robit a kolko to asi tak trva ze by som si ju chytil a dal jej to na pockanie?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

moze ti na to nacikat teraz hned ked je tehotna
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

tvrdas napísal:ja nejako nemam moc cas odpisovat :D ved ja vas mam rad ci mi nadavate alebo nie :D zajtra si ju chytim a pokecam snou lebo ma to nieze stve ale tak dufam ze si robi len srandu alebo ju test oklamal... kedy by sa mal test robit a kolko to asi tak trva ze by som si ju chytil a dal jej to na pockanie?
looool da sa aj na pockanie ;) to staci nech o to ocura ak sa nemylim (nemam s tym skusenosti)a ono sa to hned sfarbi alebo nieco podobne resp precitaj navod na pouzitie ;)
Pantinela
Star
Star

tvrdas napísal:ja nejako nemam moc cas odpisovat :D ved ja vas mam rad ci mi nadavate alebo nie :D zajtra si ju chytim a pokecam snou lebo ma to nieze stve ale tak dufam ze si robi len srandu alebo ju test oklamal... kedy by sa mal test robit a kolko to asi tak trva ze by som si ju chytil a dal jej to na pockanie?
1. zoberieš ten mamatest, ktorý si kúpil
2. otvoríš ho
3. vyberieš príbalový leták
4. prečítaš príbalový leták
5. riadiš sa pokynmi na príbalovom letáku
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

to som uz cital ale ja si to radsej overim aj tu :) na dnes koncim... ked budem vediet vysledok oznamim lebo niako nemam cas sem chodit... este ze v skole mame wifi
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

omg ty si dobry... si myslis ze ked ti tu aj niekto nahodou napise nieco ine lebo prave ten tvoj test je unikatny v tom ze sa pouziva uplne inak, tak co myslis, kde bude pravda, na letaku ci na fore?
Pantinela
Star
Star

tvrdas napísal:to som uz cital ale ja si to radsej overim aj tu :)
:lol: :lol: :lol:
Tvrdas, toto tu nie je Biblia aby si tu všetko overoval a riadil sa podľa toho.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

tak jasne ze na letaku len letak je skaredy a neni to tam moc podrobne popisane :) som to cital cele, chapem tomu aj tak diki vsetkym :)
Zamknuté