beriem to s humorom kym sa da cize kym neni nic potvrdene a kamarat mi povedal ze sa snou rozpraval a ona by na potrat nesla tak to je novinka dnesneho dna ja som jej odkazal ze take veci sa neoznamuju papierikmi lebo ona sa somnou nebavi... a este mi hovoril ze taraz niekedy bude mat kramy a uvidi sa ci jej budu meskat.. robila ten test len raz a aj jej sestre to raz ukazalo ze je tehotna a nic z toho nebolo nakoniec
tvrdas napísal:beriem to s humorom kym sa da cize kym neni nic potvrdene a kamarat mi povedal ze sa snou rozpraval a ona by na potrat nesla tak to je novinka dnesneho dna ja som jej odkazal ze take veci sa neoznamuju papierikmi lebo ona sa somnou nebavi... a este mi hovoril ze taraz niekedy bude mat kramy a uvidi sa ci jej budu meskat.. robila ten test len raz a aj jej sestre to raz ukazalo ze je tehotna a nic z toho nebolo nakoniec
Tak toto je zlaty kliniec programu. Cize jej kramy nemeskaju, este len budu mozno meskat. A potm si spravi dalsi test a niekedy v 5. mesiaci pojde mozno aj na gynekologiu, aby si bola naozaj ista
tvrdas napísal:beriem to s humorom kym sa da cize kym neni nic potvrdene a kamarat mi povedal ze sa snou rozpraval a ona by na potrat nesla tak to je novinka dnesneho dna ja som jej odkazal ze take veci sa neoznamuju papierikmi lebo ona sa somnou nebavi... a este mi hovoril ze taraz niekedy bude mat kramy a uvidi sa ci jej budu meskat.. robila ten test len raz a aj jej sestre to raz ukazalo ze je tehotna a nic z toho nebolo nakoniec
Teda, ak tomu správne rozumiem, ona sa o tom bez problémom rozpráva s tvojím kamarátom a s tebou nie? Test si teda už robila a vyšiel pozitívne? A ešte ide teraz týždeň s kľudom čakať, že či náhodou nedostane menštruáciu, lebo jej sestre sa test raz zmýlil? Prepáč, musela som sa zasmiať, lebo je to tak primitívne, že buď je to celé vymyslené alebo má to dievča naozaj 15 rokov. Inak, tebe sa tiež čudujem, že ju niekde nechytíš a normálne sa neporozprávate, ale posielate si odkazy po kamarátovi.
Chalan je predsa tvrdas, co by sa on s nejakou cubkou bavil co je s nim len tehotna mozno... omg chlape, ty si priklad toho preco by mali niektorym detom ufikavat vtaky a prisit nazad az v dvadsiatke...
Tommyno ty sa do temy nemiesaj, ocividne nemas ziadnu predstavu o com to cele je, takze svoje nechutne chybove prispevky nechaj tak a radsej sa trochu pouc gramatiku.
a tvrdas ty sa spamataj, a nerob si este vacsiu hanbu nez si si uz spravil.
tvrdas (ten nick neviem co vyjadruje) pozri kolko casu si stratil na tomto fore a pritom si tym nic nezistil...keby si polovicu casu s tou babou tak to mas ine ano alebo nie!
Tu stale len rozmyslas a robis blbca.
dievca ktore by cakalo s tebou babo by ta urcite neignorovala, urcite by sa ti nevyhybalo, chcela by sa ONA SAMA s tebou rozpravat ze co a ako dalej. Zrejme ta ma na "salame" tak preto ta igornuje, mozno caka kym urobis nejaku chybu, ale ja byt tebou, chytim ju za ruku poviem jej moja zlata dnes ideme za tvojimi rodicmi, moji uz o tom vedia a zajtra sa chcu o tom vypravat s tvojimi, ak by zareagovala prchko tak vies ze klame, ak by zareagovala kludne, mas problem. Aj ked si myslim, ze cele toto je bud nejaky namot, alebo je to cele prespekulovane vymyslene aby si si nazbieral vacsi pocet prispevkov.
to je moj nazor....
Blackburn napísal: alebo je to cele prespekulovane vymyslene aby si si nazbieral vacsi pocet prispevkov.
to je moj nazor....
ono.. asi kazdy by ten listok (vyjadrovat sa k niecomu inemu sa mi nechce.. fakt). iba opisal... ale fotit ho a pridavat sem mi nepride normalne a smrdi trocha velmi velmi zvlastnym "zrealnovanim" niecoho co nie je.. ale tak ci tak, obcas si pri citani takychto veci pridem akoby som bol JA z inej planety, lebo na toto.. nemam slov.
ja nejako nemam moc cas odpisovat ved ja vas mam rad ci mi nadavate alebo nie zajtra si ju chytim a pokecam snou lebo ma to nieze stve ale tak dufam ze si robi len srandu alebo ju test oklamal... kedy by sa mal test robit a kolko to asi tak trva ze by som si ju chytil a dal jej to na pockanie?
tvrdas napísal:ja nejako nemam moc cas odpisovat ved ja vas mam rad ci mi nadavate alebo nie zajtra si ju chytim a pokecam snou lebo ma to nieze stve ale tak dufam ze si robi len srandu alebo ju test oklamal... kedy by sa mal test robit a kolko to asi tak trva ze by som si ju chytil a dal jej to na pockanie?
looool da sa aj na pockanie to staci nech o to ocura ak sa nemylim (nemam s tym skusenosti)a ono sa to hned sfarbi alebo nieco podobne resp precitaj navod na pouzitie
tvrdas napísal:ja nejako nemam moc cas odpisovat ved ja vas mam rad ci mi nadavate alebo nie zajtra si ju chytim a pokecam snou lebo ma to nieze stve ale tak dufam ze si robi len srandu alebo ju test oklamal... kedy by sa mal test robit a kolko to asi tak trva ze by som si ju chytil a dal jej to na pockanie?
1. zoberieš ten mamatest, ktorý si kúpil
2. otvoríš ho
3. vyberieš príbalový leták
4. prečítaš príbalový leták
5. riadiš sa pokynmi na príbalovom letáku
to som uz cital ale ja si to radsej overim aj tu na dnes koncim... ked budem vediet vysledok oznamim lebo niako nemam cas sem chodit... este ze v skole mame wifi
omg ty si dobry... si myslis ze ked ti tu aj niekto nahodou napise nieco ine lebo prave ten tvoj test je unikatny v tom ze sa pouziva uplne inak, tak co myslis, kde bude pravda, na letaku ci na fore?