Takze ty s gitaristami nechodis jo?Eidos napísal:mna u muzov odradia neostrihane nechty
Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Takze takto :D..
lol a tebe je kolkocrazylucy222 napísal:No..
Co ma dokaze odradit?! .. takze jako sa ten chalan sprava.. ptm .. neznasam ze totalne ked je taky tutko.. vjete ze nic nepovie.. len par slov..a ja mam rada ked chalan rozprava vela:D.. ale samozrejme aby dal priestor aj mne
potom ma dokaze odradit ked fajci ..
.. nemam to rada!!!! ... a tak .. !!! .. Ani ja niesom dokonala:D.. tak ale.. komu sa neluubi nech necha tak
...
1- fajcenie
2- nadmerne pitie
3- nadavky
4- zapach
5- hlupost
6- skaredy vyzor
7- povyseneckost
Huh nasmial som sa dosť keď som tu čítal príspevky,niekedy zazneli vtipné myšlienky...
Vela ludi tu pisalo neupravenosť...no neviem kto ako vníma neupravenosť ale ked v nedelu idem k priatelke a má na sebe pižamo,a je po sprche a vypadá všeliako...tak mne to nevadí...nemôže ma čakat v nedelu ráno v rifliach a kompletne upravená...mám rád rodinnú domácu pohodovú atmosféru
.No avšak ked sa ide niekde vonka na rande abo tak tak tam je upravenost uz na mieste.
Mne osobne nevadí keď fajčí...ale nech to z nej necítiť keď je somnou!
Ked,chlasce,droguje...taká je nanič
Nenávidím ked je namyslená
Biflošky by som dokázal zbiť
(toto som myslel ironicky)
Bobor....je to hnusné
...ale ked s nejakou začínam dám jej to furt vediet,ze sa mi hnusí ochlpenie,nepoviem jej to rovno,ale naznačím aby som ju prípadne neurazil
...ja tiež poznám žiletku...a je zbytočné sa vyhovárať na babu že je chlpatá keď aj chlapec je chlpatí...vtedy to ide fifty-fifty
Vela ludi tu pisalo neupravenosť...no neviem kto ako vníma neupravenosť ale ked v nedelu idem k priatelke a má na sebe pižamo,a je po sprche a vypadá všeliako...tak mne to nevadí...nemôže ma čakat v nedelu ráno v rifliach a kompletne upravená...mám rád rodinnú domácu pohodovú atmosféru
Mne osobne nevadí keď fajčí...ale nech to z nej necítiť keď je somnou!
Ked,chlasce,droguje...taká je nanič
Nenávidím ked je namyslená
Biflošky by som dokázal zbiť
Bobor....je to hnusné
mozno to bude OT ale musel som to sem dat
Kód: Vybrať všetko
mam bohateho ocka, pekny barak v pezinku s bazenom a som sportovec
na vysokej skole. hladam prsatu co mi nebude do vsetkeho kecat,
najlepsie aby bola chudobna, lebo bohatej uz mam plne zuby, furt
piskuje,... mala by byt jebava a prehltat a nemala by vyjednavat o
fajke, sex sa robi z radosti a nie je ze ja ti vyfajcim, ked pojdes so
mnou na ples alebo do akej.., ja tiez nehovorim ze ti vylizem ked pojdes
so mnou na futbal. Nemala by rozpravat ako krava a nemala by mat ziadne
prije*** kamaratky, co su moc mudre, najlepsie keby nemala ziadne
kamosky,,, nemala by byt vysokoskolacka vsetko su to pindy s
vytahanymi... , co si myslia, ze su chytre, ked 5krat za den prenesu
skripta z jedneho stola na druhy. Mala by vediet pouzivat MHD a mat pri
sebe apson 2 cisla na taxi a neotravovat ma vzdy ked potrebuje preniest
svoju prdel z jednej kaviarne z polusu do druhej v auparku a este by mi
nemala rozpravat ake problemy maju jej prije*** kamosky, pretoze mna to
vobec nezaujima.. su to brzdy... ak sa takato najde nech sa zastavi u
mna doma POSLEM TI CISLO !!!! mulatt napísal:mozno to bude OT ale musel som to sem datKód: Vybrať všetko
mam bohateho ocka, pekny barak v pezinku s bazenom a som sportovec na vysokej skole. hladam prsatu co mi nebude do vsetkeho kecat, najlepsie aby bola chudobna, lebo bohatej uz mam plne zuby, furt piskuje,... mala by byt jebava a prehltat a nemala by vyjednavat o fajke, sex sa robi z radosti a nie je ze ja ti vyfajcim, ked pojdes so mnou na ples alebo do akej.., ja tiez nehovorim ze ti vylizem ked pojdes so mnou na futbal. Nemala by rozpravat ako krava a nemala by mat ziadne prije*** kamaratky, co su moc mudre, najlepsie keby nemala ziadne kamosky,,, nemala by byt vysokoskolacka vsetko su to pindy s vytahanymi... , co si myslia, ze su chytre, ked 5krat za den prenesu skripta z jedneho stola na druhy. Mala by vediet pouzivat MHD a mat pri sebe apson 2 cisla na taxi a neotravovat ma vzdy ked potrebuje preniest svoju prdel z jednej kaviarne z polusu do druhej v auparku a este by mi nemala rozpravat ake problemy maju jej prije*** kamosky, pretoze mna to vobec nezaujima.. su to brzdy... ak sa takato najde nech sa zastavi u mna doma POSLEM TI CISLO !!!!
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nooo pekne si nalozilmulatt napísal:mozno to bude OT ale musel som to sem datKód: Vybrať všetko
mam bohateho ocka, pekny barak v pezinku s bazenom a som sportovec na vysokej skole. hladam prsatu co mi nebude do vsetkeho kecat, najlepsie aby bola chudobna, lebo bohatej uz mam plne zuby, furt piskuje,... mala by byt jebava a prehltat a nemala by vyjednavat o fajke, sex sa robi z radosti a nie je ze ja ti vyfajcim, ked pojdes so mnou na ples alebo do akej.., ja tiez nehovorim ze ti vylizem ked pojdes so mnou na futbal. Nemala by rozpravat ako krava a nemala by mat ziadne prije*** kamaratky, co su moc mudre, najlepsie keby nemala ziadne kamosky,,, nemala by byt vysokoskolacka vsetko su to pindy s vytahanymi... , co si myslia, ze su chytre, ked 5krat za den prenesu skripta z jedneho stola na druhy. Mala by vediet pouzivat MHD a mat pri sebe apson 2 cisla na taxi a neotravovat ma vzdy ked potrebuje preniest svoju prdel z jednej kaviarne z polusu do druhej v auparku a este by mi nemala rozpravat ake problemy maju jej prije*** kamosky, pretoze mna to vobec nezaujima.. su to brzdy... ak sa takato najde nech sa zastavi u mna doma POSLEM TI CISLO !!!!
este ma napadlo: nenavidim, ked sa zena podcenuje. ako je uplne normalne, ak sa postavi pred zrkadlo a povie "pribrala som" alebo nieco podobne, ale uz nie je normalne, ked sa nevie bavit o nicom inom ako o svojich chybach. a prave zazivam najdrsnejsiu kombinaciu, ked sa baba stazuje, aka je tucna, leniva atd a popritom sa snazi ma zbalit. ako slecny, takto teda nie...
-
tuning1114
Light Expert
-
vivaSlovakia
Guru wannabe