Poker

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ktorý rád hrávaš ?

Hold EM
514
94%
Omaha
8
1%
Stud
1
0%
Draw
4
1%
HORSE
2
0%
RAZZ
2
0%
Badugi
0
Žiadne hlasovania
8-Game Mix
0
Žiadne hlasovania
Stud Hi-Lo
3
1%
Iné(uveď aké)
11
2%

Celkom hlasov: 545

Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Texas HoldEm je asi najhranejsi, a spociva v tom, ze mas 2 karty na ruke a k nim kombinujes postupne vykladane karty zo stolu.

Zakladna verzia je len o tom, ze kazdy dostane 5 kariet a davaju sa stavky. Dalsie variacie postupne pridavaju moznosti taktik a kombinacii, a to cez dealovanie viacerych kariet ci uz na ruku, ci na stol (a to bud spolocne alebo pre kazdeho hraca osobitne) pripadne moznost vymeny kariet.
barlow
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa barlow »

Tak sem pridam moje posledne uspechy...
z 23 na 24 decembra sme sa vybrali s kamosom do pokroveho klubu na cash game. pri vklade 2500 sk som zobral 15 000 sk.... mal som teda docela vydarene vianoce :P
A vo februari na nete som z 10 € rebuy - addon 7 500 guarant kde bolo 465 ludi skoncil na 3. mieste a vyhral som 1273€. hral som to od 23 00 do 06 00 :roll:
Ale tieto peniaze su uz minulostou kedze som si zaplatil vodicak a kupil new pc... ale aspon som to investoval do dobrych veci 8)
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa brendnpeto »

barlow napísal:Tak sem pridam moje posledne uspechy...
z 23 na 24 decembra sme sa vybrali s kamosom do pokroveho klubu na cash game. pri vklade 2500 sk som zobral 15 000 sk.... mal som teda docela vydarene vianoce :P
A vo februari na nete som z 10 € rebuy - addon 7 500 guarant kde bolo 465 ludi skoncil na 3. mieste a vyhral som 1273€. hral som to od 23 00 do 06 00 :roll:
Ale tieto peniaze su uz minulostou kedze som si zaplatil vodicak a kupil new pc... ale aspon som to investoval do dobrych veci 8)
V akej online herni si to hrál?
Inak gratulujem, tak to si si teda zarobil :)
barlow
Light Expert
Light Expert

brendnpeto napísal:V akej online herni si to hrál?
Inak gratulujem, tak to si si teda zarobil :)
hral som to v paradise poker

dakujem :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Hold em pop...ci hra ale zaujimave to zacina byt az neskor ten zaciatok kazdej hry mi pride neskutocne zdlhavy a rebay je podla mna najvacsia hovadina na niektorich turnajoch :?
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa brendnpeto »

MP4-24 napísal:Hold em pop...ci hra ale zaujimave to zacina byt az neskor ten zaciatok kazdej hry mi pride neskutocne zdlhavy a rebay je podla mna najvacsia hovadina na niektorich turnajoch :?
Čo to znamená "rebay"?
barlow
Light Expert
Light Expert

brendnpeto napísal:Čo to znamená "rebay"?
V niektorých turnajoch je možné dokupovanie žetónov. Každé dokúpenie je re-buy.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Ja rebuy velmi nevyuzivam.. vy ho pouzivate ?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ja nemam velmi rad re-buye. Najlepsie su imho freerolly kde mas zakladny chip stack a potom ho len zvysujes. Ak prehras vsetky chipy si out.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:Ja nemam velmi rad re-buye. Najlepsie su imho freerolly kde mas zakladny chip stack a potom ho len zvysujes. Ak prehras vsetky chipy si out.
jj freerolly su naj das 20eur a ides na to 8) a ne hra tipu All In first game :lol:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

MP4-24 napísal:jj freerolly su naj das 20eur a ides na to 8) a ne hra tipu All In first game :lol:
S takou hrou sa stretavam na turnajoch o play money na pokerstars. Sa cudujem, ze to niekoho bavi vobec, prihlasit sa do freerollu a pushnut all in v prvom hande.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:S takou hrou sa stretavam na turnajoch o play money na pokerstars. Sa cudujem, ze to niekoho bavi vobec, prihlasit sa do freerollu a pushnut all in v prvom hande.
ale ked mas AA tak to nepushuj :) :roll:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

IMI napísal:ale ked mas AA tak to nepushuj :) :roll:
:lol: chalan uz si prehral s AA? ja ALL IN bez mihnutia oka a flop ze 8 9 Q .2 isli somnou ALL IN jeden mal dve Q :? a treti 7 10
turn 10 river J mno a takto som prehral este starich 500SK :lol: samopochopitelne ze na turnaji som pobudol cca 5 min :D
ale vzdycky lepsie ako po 4 hodinach vypadnut jedno miesto pred vyplacanim :smt044
barlow
Light Expert
Light Expert

MP4-24 napísal::lol: chalan uz si prehral s AA? ja ALL IN bez mihnutia oka a flop ze 8 9 Q .2 isli somnou ALL IN jeden mal dve Q :? a treti 7 10
turn 10 river J mno a takto som prehral este starich 500SK :lol: samopochopitelne ze na turnaji som pobudol cca 5 min :D
ale vzdycky lepsie ako po 4 hodinach vypadnut jedno miesto pred vyplacanim :smt044
Ak som dobre pochopil karty ktore boli na stole boli tieto: flop 8 9 Q turn 10 a river J tak to dava peknu postupku kedze 8 9 10 J Q je postupka a nikto nemal vyssiu kedze nikto nemal K. Ak to bolo takto ako hovorim tak ste si mali vsetci traja podelit bank (pot).
Hold... niekto ta s prepacenim o*ebal :D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Jeden mal dve Q :).
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

barlow napísal:Ak som dobre pochopil karty ktore boli na stole boli tieto: flop 8 9 Q turn 10 a river J tak to dava peknu postupku kedze 8 9 10 J Q je postupka a nikto nemal vyssiu kedze nikto nemal K. Ak to bolo takto ako hovorim tak ste si mali vsetci traja podelit bank (pot).
Hold... niekto ta s prepacenim o*ebal :D
mno to bolo pred 2 rokmi tusim sa to delilo ale ja som narazal na to ze kombinacia kariet A A este neriesi skoro nic :) aj ked percenta su velke ale ja som s kombinaciou 2 5 uz rozbil ine veci :lol: u mna A A moc neznamena lebo som uz tak prehral strasne vela hier :?
barlow
Light Expert
Light Expert

jj jeden mal dve Q na ruke ale to stale robi len trojicu a trojica je menej ako postupka ktora je vylozena na stole. druhy mal 7/10 na flope mal open hand (cakacka na postupku z oboch stran) ale ta postupka sa vylozila na stole takze tiez nemal prakticky nic. MP4-24 mal AA ale kedze na stol prislo 8 9 10 J Q tak tiez nemal na ruke prakticky nic a hralo mu len to co bolo vylozene tak isto ako ostatnym dvom hracom.
Kedze v pokri hraje 5 najlepsich kriet (bez rozdielu ci su vylozene na stole alebo ich drzis na ruke) a zaroven sa z toho robi vyherna kombinacia tak v tomto pripade mali vsetci traja tu istu vyhernu kombinaciu a mali si rozdelit bank (pot). Tak isto keby sa vylozila na stol farba a nikto z hracov ju nema na ruke alebo ta farba ktoru by niekto drzal na ruke bola mensia ako najmensia vylozena karta vo farbe tak by sa delil bank medzi hracov. :oops:
MP4-24 napísal:mno to bolo pred 2 rokmi tusim sa to delilo ale ja som narazal na to ze kombinacia kariet A A este neriesi skoro nic :) aj ked percenta su velke ale ja som s kombinaciou 2 5 uz rozbil ine veci :lol: u mna A A moc neznamena lebo som uz tak prehral strasne vela hier :?
AA treba vediet zahrat ale tak isto treba vediet zahodit aj dobre karty
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

barlow napísal: AA treba vediet zahrat ale tak isto treba vediet zahodit aj dobre karty
mno hej zahodit tak dobre karty ked ti celi cas nic nechodi a ante ta dava dole kazdu hru :?
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

Poker hravam len s kamaratmi tak o par korun. Je to prijemne spriemnenie volneho casu. Samozrejme hold em.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ano , prehral som s AA .. nehovoriac ked niekto trafil set ako hovoris alebo s kojakom fullhouse na flope.. co uz , nie stale chodia dorbe karty kedze aj AA je len par..
Napísať odpoveď