Poker
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Texas HoldEm je asi najhranejsi, a spociva v tom, ze mas 2 karty na ruke a k nim kombinujes postupne vykladane karty zo stolu.
Zakladna verzia je len o tom, ze kazdy dostane 5 kariet a davaju sa stavky. Dalsie variacie postupne pridavaju moznosti taktik a kombinacii, a to cez dealovanie viacerych kariet ci uz na ruku, ci na stol (a to bud spolocne alebo pre kazdeho hraca osobitne) pripadne moznost vymeny kariet.
Zakladna verzia je len o tom, ze kazdy dostane 5 kariet a davaju sa stavky. Dalsie variacie postupne pridavaju moznosti taktik a kombinacii, a to cez dealovanie viacerych kariet ci uz na ruku, ci na stol (a to bud spolocne alebo pre kazdeho hraca osobitne) pripadne moznost vymeny kariet.
Tak sem pridam moje posledne uspechy...
z 23 na 24 decembra sme sa vybrali s kamosom do pokroveho klubu na cash game. pri vklade 2500 sk som zobral 15 000 sk.... mal som teda docela vydarene vianoce
A vo februari na nete som z 10 € rebuy - addon 7 500 guarant kde bolo 465 ludi skoncil na 3. mieste a vyhral som 1273€. hral som to od 23 00 do 06 00
Ale tieto peniaze su uz minulostou kedze som si zaplatil vodicak a kupil new pc... ale aspon som to investoval do dobrych veci
z 23 na 24 decembra sme sa vybrali s kamosom do pokroveho klubu na cash game. pri vklade 2500 sk som zobral 15 000 sk.... mal som teda docela vydarene vianoce
A vo februari na nete som z 10 € rebuy - addon 7 500 guarant kde bolo 465 ludi skoncil na 3. mieste a vyhral som 1273€. hral som to od 23 00 do 06 00
Ale tieto peniaze su uz minulostou kedze som si zaplatil vodicak a kupil new pc... ale aspon som to investoval do dobrych veci
-
brendnpeto
Medium Expert
V akej online herni si to hrál?barlow napísal:Tak sem pridam moje posledne uspechy...
Inak gratulujem, tak to si si teda zarobil
-
brendnpeto
Medium Expert
-
MP4-27
Guru wannabe
IMI napísal:ale ked mas AA tak to nepushuj![]()
turn 10 river J mno a takto som prehral este starich 500SK
ale vzdycky lepsie ako po 4 hodinach vypadnut jedno miesto pred vyplacanim
Ak som dobre pochopil karty ktore boli na stole boli tieto: flop 8 9 Q turn 10 a river J tak to dava peknu postupku kedze 8 9 10 J Q je postupka a nikto nemal vyssiu kedze nikto nemal K. Ak to bolo takto ako hovorim tak ste si mali vsetci traja podelit bank (pot).MP4-24 napísal:chalan uz si prehral s AA? ja ALL IN bez mihnutia oka a flop ze 8 9 Q .2 isli somnou ALL IN jeden mal dve Q
a treti 7 10
turn 10 river J mno a takto som prehral este starich 500SKsamopochopitelne ze na turnaji som pobudol cca 5 min
ale vzdycky lepsie ako po 4 hodinach vypadnut jedno miesto pred vyplacanim
Hold... niekto ta s prepacenim o*ebal
-
MP4-27
Guru wannabe
mno to bolo pred 2 rokmi tusim sa to delilo ale ja som narazal na to ze kombinacia kariet A A este neriesi skoro nicbarlow napísal:Ak som dobre pochopil karty ktore boli na stole boli tieto: flop 8 9 Q turn 10 a river J tak to dava peknu postupku kedze 8 9 10 J Q je postupka a nikto nemal vyssiu kedze nikto nemal K. Ak to bolo takto ako hovorim tak ste si mali vsetci traja podelit bank (pot).
Hold... niekto ta s prepacenim o*ebal
jj jeden mal dve Q na ruke ale to stale robi len trojicu a trojica je menej ako postupka ktora je vylozena na stole. druhy mal 7/10 na flope mal open hand (cakacka na postupku z oboch stran) ale ta postupka sa vylozila na stole takze tiez nemal prakticky nic. MP4-24 mal AA ale kedze na stol prislo 8 9 10 J Q tak tiez nemal na ruke prakticky nic a hralo mu len to co bolo vylozene tak isto ako ostatnym dvom hracom.
Kedze v pokri hraje 5 najlepsich kriet (bez rozdielu ci su vylozene na stole alebo ich drzis na ruke) a zaroven sa z toho robi vyherna kombinacia tak v tomto pripade mali vsetci traja tu istu vyhernu kombinaciu a mali si rozdelit bank (pot). Tak isto keby sa vylozila na stol farba a nikto z hracov ju nema na ruke alebo ta farba ktoru by niekto drzal na ruke bola mensia ako najmensia vylozena karta vo farbe tak by sa delil bank medzi hracov.
Kedze v pokri hraje 5 najlepsich kriet (bez rozdielu ci su vylozene na stole alebo ich drzis na ruke) a zaroven sa z toho robi vyherna kombinacia tak v tomto pripade mali vsetci traja tu istu vyhernu kombinaciu a mali si rozdelit bank (pot). Tak isto keby sa vylozila na stol farba a nikto z hracov ju nema na ruke alebo ta farba ktoru by niekto drzal na ruke bola mensia ako najmensia vylozena karta vo farbe tak by sa delil bank medzi hracov.
AA treba vediet zahrat ale tak isto treba vediet zahodit aj dobre kartyMP4-24 napísal:mno to bolo pred 2 rokmi tusim sa to delilo ale ja som narazal na to ze kombinacia kariet A A este neriesi skoro nicaj ked percenta su velke ale ja som s kombinaciou 2 5 uz rozbil ine veci
u mna A A moc neznamena lebo som uz tak prehral strasne vela hier