axXis napísal:Viem, ze kopa ludi tu ma rado melodic death tak si dovolujem predstavit Gothenbursku kapelu Avatar
fakt mazec, uz dlho ma nic tak nezaujalo
co ja viem.. na gottenburg to ma az fest prehnany vokal, imho vobec mi tam nesedi..
brainwirm napísal:co ja viem.. na gottenburg to ma az fest prehnany vokal, imho vobec mi tam nesedi..
myslis, ze je prehnany v provnani s tymto?
ja by som povedal, ze ani nie, skor je to specifikum spevaka, ze je viac metalcorovy a menej death metalovy, ale zvukovo je to urcite goteborg
zvukovo to ano, ale ozaj mi to vobec nesedi.. je to spatne podla mna.. ako ket to porovnam s dt, tak vokal dokonale sadne k zvuku.. ale toto ... skratka nemozem to je to velmi nasilu.
skatulkovanie na styly ma uz prestava bavit ale ked uz tak doom/gothic
skupiny My Dying Bride, In Flames
btw. ide niekto na IN FLAMES do Kosic???
viac info napriklad tu: http://www.cassovia.sk/newsread.php?newsid=15241
Dátum a čas/Date & time: 2.4.2009 o 19:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Jumbo centrum, Košice
Cena/Price: 23,- EUR, 692,90,- Sk
nepoznate nejake kapely co hraju podobny styl ako tento song: Pray Nightfall .. je to od Paradise lost a oni maju dost rozdielne albumy a toto je asi jedina pesnicka takato od nich .. je to nieco na typ atmospheric metalu .. cez google sa mi nic podobne nepodarilo najst, ak nieco poznate tak pls poradte .. dik
Loomy napísal:
btw. ide niekto na IN FLAMES do Kosic???
viac info napriklad tu: http://www.cassovia.sk/newsread.php?newsid=15241
Dátum a čas/Date & time: 2.4.2009 o 19:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Jumbo centrum, Košice
Cena/Price: 23,- EUR, 692,90,- Sk
Ako povedal mirak, čím ďalej, tým viac hrajú komerčnejšie veci.. ale tak počúvam, páči sa mi od nich hlavne Scream, Dear God, Almost Easy, Afterlife a Brompton Coctail.. Taká Metallica je podstatne lepšia.. Synyster rulez.. x)
Každá kapela sa časom skomerčňuje myslím že tomu sa nevyhne nikto ...
Mr Shadows ma perfektný hlas ... a synyster ... mne by už zhoreli prsty ku nemu by som chcel chodiť na gitaru
syn sa ucil od svojho otca...dovolim si tvrdit ze jeho otec je este lepsi ako on...
miestnym tuna z fora by mohol byt znamy ako guitar guy zo show Jeffa Dunhama - Jingle Bombs s Achmedom ^^