Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

Rebel bol predpokladatelny, ved to aj niekto napisal, ze je ten/ta ktory/a to je :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

som si myslel, ze to bude rebel, kto iny by to dokazal, Micah celkom dospel :D
Sylar na strane zla (opät :twisted: ) super :P cakal som nieco ine v Dankovom byte, no budis..
skoda Tracy, teraz ak sa znova niekde objavi, bude to podivne (i ked tu je mozne vsetko) :P
a to ze Bennet zradi Patreliovu je zvlastne, nemyslel som si... inak mali tam zamknutych dost vela Heroes v tej miestnosti a znova utiekli len ti zakladny.. v poho, ja som spokojny s touto castou
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vyborna cast podla mna. Ja som netusil, ze Rebel je ten, kto je (nenapisem, ak to este niekto nepozeral), ale potom mi to prislo spatne logicke, kedze komunikoval s tolkymi zariadeniami. Suhlasim so Su-Dom ohladom tej sceny v garazi. Dobre spravena. Ale ona este zmurkla. Ze by sa objavila zase? Daphne's gone. Skoda. Bolo sa na co pozerat. Hiro a Ando boli genialni.
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Ako hovori nas novy trailer,nas najoblubenejsi psycho killer sa vracia /Šu-Do bude happy /:

Len 1 vec ma na poslednom diely trapi a tou je mattovo dieta:
je hlupost ze je jeho ved on si myslel ze to je toho jeho kolegu nie?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

dieta je MAttove, henta jeho mamka mi aj bola povedoma, celkom sa zmenila z prvych dielov...

a jo, Sylar si nasiel noveho kamosa... vidim, ze si bere priklad z Danka, teda ked ho tak fascinuje :P supeeer
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

je mozne ze sa herecka Tracy este objavi lebo boli 3 identicke sestry ako to hovoril ten doktor :)
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

aviceN napísal:je mozne ze sa herecka Tracy este objavi lebo boli 3 identicke sestry ako to hovoril ten doktor :)
Alebo len zmeni skupenstvo?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

aviceN napísal:je mozne ze sa herecka Tracy este objavi lebo boli 3 identicke sestry ako to hovoril ten doktor :)
:roll: sak tracy bola ta tretia...jessica, nicky a tracy...
k epizode: daphne :cry: :cry:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Jo Daphne ma dost nasrala :/ bola to jedna z najkrajsich hereciek tam (neviem ale mne osobne sa dost pacila :))
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

aha tak je to takze neni ziadna 3 :D takze tracy bude podla mna zit kedze sa tam zacala topit pri tom odkvape :D bolo to jasne ze vznikne znova :D:D
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

mirak2 napísal::roll: sak tracy bola ta tretia...jessica, nicky a tracy...
k epizode: daphne :cry: :cry:
Ked tri, tak si potom zle pocital, nie? ;) Jessica/Niki - to boli 2v1 - Jessica normalna a Niki bola jej vrazedne alter ego. Tracy je ta Freezwoman. Potom je tu este jedna, alebo nie? Nevim, som sa dost stratil v seriali, ked som dopozeral akurat 2. seriu. Tretiu mam len stiahnutu :))
makoss
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makoss »

kokoos s03e20 bola podla mna uplne najlepsia cast z celeho HEROES :P aj som si myslel ze micah je rebel, ale teraz je uplny kuuler ked je taky starsi a zmutovany hlas ma a barco :D ale vobec tam nebol moj oblubenec sylar, som zvedavy jak sa ma :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Wishmaster napísal:Ked tri, tak si potom zle pocital, nie? ;) Jessica/Niki - to boli 2v1 - Jessica normalna a Niki bola jej vrazedne alter ego. Tracy je ta Freezwoman. Potom je tu este jedna, alebo nie? Nevim, som sa dost stratil v seriali, ked som dopozeral akurat 2. seriu. Tretiu mam len stiahnutu :))
niki bola jej uz zomrela sestra, ktora...pozri si prvu seriu pre istotu este raz...viem a chapem ze je plna rit dejovych linii a krutia sa hore dolu...
makoss: no puppet man na zaciatku bola asi praca sylara...takze asi sa ma celkom fajn ^^
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Sylar a Danko? Toto bol nápad. :slap: Chudák Syler raz tu, raz tam, niekedy dobrák potom chladnokrvný zabijak, bude spolupracovať s tým, čo ho chcel zabiť, wtf? :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Cesar napísal:Sylar a Danko? Toto bol nápad. :slap: Chudák Syler raz tu, raz tam, niekedy dobrák potom chladnokrvný zabijak, bude spolupracovať s tým, čo ho chcel zabiť, wtf? :lol:
"One of Us, One of Them" :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

bolo by to moc easy keby ho hned v tom byte zabil.. co by Sylar dokazal pohnutim prstu
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

mozno mi nieco uslo, ale koniec minuleho dielu bol ze Sylar bol v Dankovom byte .. tam sa skryval, a teraz v casti odtial len odkracal? a nechal tam Doyla? .. troska odveci ..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tomek00 napísal:mozno mi nieco uslo, ale koniec minuleho dielu bol ze Sylar bol v Dankovom byte .. tam sa skryval, a teraz v casti odtial len odkracal? a nechal tam Doyla? .. troska odveci ..
jo, on tam na konci bol schovany (aby si kazdy myslel, ze nieco na Danka chysta, nie ze nieco PRE Danka chysta), neukazali kedy odisiel, mozno odisiel vtedy, ked Dankovi signalizovalo, ze su otvorene predne dvere.. Doyle tam bol zaveseny zrejme uz pred Dankovym prichodom
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Lol, mozno offtopic, ale dost ma to prekvapilo... som pozeral Dr. Housa piatu seriu, a pozeram... Danko? WTF? Lol on bol asi o hlavu a pol nizsi od Housa... a co robil? No maval zbranou :D celkom ale fajn diel len som mal celkom haluz ze sa objavil aj inde... a tiez za zm*da :P
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

cast bola dost dobrá oproti tým posledným no nastvali ma s Daphne a hlavne s Tracy.Nechápem prečo držia takú nezaujímavú a nudnú herečka akou je Ali Larter a Daphne ktorá to tam oživila a držala ako tak seriál dajú hneď dole.
Napísať odpoveď