Heroes
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
som si myslel, ze to bude rebel, kto iny by to dokazal, Micah celkom dospel 
Sylar na strane zla (opät
) super
cakal som nieco ine v Dankovom byte, no budis..
skoda Tracy, teraz ak sa znova niekde objavi, bude to podivne (i ked tu je mozne vsetko)
a to ze Bennet zradi Patreliovu je zvlastne, nemyslel som si... inak mali tam zamknutych dost vela Heroes v tej miestnosti a znova utiekli len ti zakladny.. v poho, ja som spokojny s touto castou
Sylar na strane zla (opät
skoda Tracy, teraz ak sa znova niekde objavi, bude to podivne (i ked tu je mozne vsetko)
a to ze Bennet zradi Patreliovu je zvlastne, nemyslel som si... inak mali tam zamknutych dost vela Heroes v tej miestnosti a znova utiekli len ti zakladny.. v poho, ja som spokojny s touto castou
-
p4ra
Redeemer
Vyborna cast podla mna. Ja som netusil, ze Rebel je ten, kto je (nenapisem, ak to este niekto nepozeral), ale potom mi to prislo spatne logicke, kedze komunikoval s tolkymi zariadeniami. Suhlasim so Su-Dom ohladom tej sceny v garazi. Dobre spravena. Ale ona este zmurkla. Ze by sa objavila zase? Daphne's gone. Skoda. Bolo sa na co pozerat. Hiro a Ando boli genialni.
-
Wishmaster
Medium Professional
Ked tri, tak si potom zle pocital, nie?mirak2 napísal:sak tracy bola ta tretia...jessica, nicky a tracy...
k epizode: daphne![]()
-
mirak2
Hardcore addict
niki bola jej uz zomrela sestra, ktora...pozri si prvu seriu pre istotu este raz...viem a chapem ze je plna rit dejovych linii a krutia sa hore dolu...Wishmaster napísal:Ked tri, tak si potom zle pocital, nie?Jessica/Niki - to boli 2v1 - Jessica normalna a Niki bola jej vrazedne alter ego. Tracy je ta Freezwoman. Potom je tu este jedna, alebo nie? Nevim, som sa dost stratil v seriali, ked som dopozeral akurat 2. seriu. Tretiu mam len stiahnutu
)
makoss: no puppet man na zaciatku bola asi praca sylara...takze asi sa ma celkom fajn ^^
-
Šu-Do
Redeemer
jo, on tam na konci bol schovany (aby si kazdy myslel, ze nieco na Danka chysta, nie ze nieco PRE Danka chysta), neukazali kedy odisiel, mozno odisiel vtedy, ked Dankovi signalizovalo, ze su otvorene predne dvere.. Doyle tam bol zaveseny zrejme uz pred Dankovym prichodomtomek00 napísal:mozno mi nieco uslo, ale koniec minuleho dielu bol ze Sylar bol v Dankovom byte .. tam sa skryval, a teraz v casti odtial len odkracal? a nechal tam Doyla? .. troska odveci ..