chcem sa spytat, ci sa da nejako upravit nastavenie co sa tyka ovladania samotnej stihacky, napr ak chcem "zatocit" dolava tak musim stlacit sipku dolava a potom sipku dole ako "stupanie" a ci by sa to nedalo nastavit vlastne iba na sipku dolava aby sa stihacka hned zatocila dolava
takze potreboval by som poradit neviem preco ale ked chcem spustit hru tak mi blikne monitor nabehne cierna plocha a napise out of range 35,7kHz/87Hz, neviete niekto co mam spravit aby mi slo v pohode? grafika asus 1950X Pro, a monitor LG flatron w1934s
zaooo napísal:takze potreboval by som poradit neviem preco ale ked chcem spustit hru tak mi blikne monitor nabehne cierna plocha a napise out of range 35,7kHz/87Hz, neviete niekto co mam spravit aby mi slo v pohode? grafika asus 1950X Pro, a monitor LG flatron w1934s
robi ti to grafika mne to robilo GTA IV pomohol patch ,ale uz mam 3870 a ide bez problemov
BOze, uz som to presiel, tak to bola rychlovka... Par misii a dost. ESte som presiel par krat tie misie a koniec no Nastastie som este GTA4 nepresiel, tak som to nahodil a vyzera to v celku fajn
pacho666 napísal:BOze, uz som to presiel, tak to bola rychlovka... Par misii a dost. ESte som presiel par krat tie misie a koniec no Nastastie som este GTA4 nepresiel, tak som to nahodil a vyzera to v celku fajn
tak to skus prejst na vyssiu otiaznost a robit challenge...a hned sa zabava predlzi...a to nehovorim o MP xD
caute, mam tuto hru lenze stihacka mi vzdy toci doprava a ked tlacim sipku dolava tak sa prestane tocit ale netoci sa dolava cize nieco ako by som mal stale stlacenu jednu sipku(tu do prava)
ak niekto vie tak K+
nevedel som ze nemozem dat ked nemam sorry
chcel by som poprosit o radu: ci je mozne a hlavne akym sposobom hrat HAWX cez vyrtualnu lokalnu siet HAMACHI ?? velmi vas prosim o radu, ci uz to niekto skusal, resp ci je to vobec mozne...
pretoze vzdy v ponuke "versus - LAN" je len moznost HOST... nikdy nie JOIN... aj ked sme s kamaratom spojeny cez hamachi pingy nam prechadzaju bez problemov, hra ako je CaC generals nam takto taktiez funguje.
Pomozte mi prosim, velmi si chceme zahrat Cooperative...
hutoo napísal:chcel by som poprosit o radu: ci je mozne a hlavne akym sposobom hrat HAWX cez vyrtualnu lokalnu siet HAMACHI ?? velmi vas prosim o radu, ci uz to niekto skusal, resp ci je to vobec mozne...
pretoze vzdy v ponuke "versus - LAN" je len moznost HOST... nikdy nie JOIN... aj ked sme s kamaratom spojeny cez hamachi pingy nam prechadzaju bez problemov, hra ako je CaC generals nam takto taktiez funguje.
Pomozte mi prosim, velmi si chceme zahrat Cooperative...
budem vdacny za kazdu vasu radu
ano, ide to... hral som to s kamosmi, coop, nepamatam si ako sme sa ku sebe dostali, ale ocitli sme sa v lobby, host vybral mapu, a isli sme coop sku to vygooglit...
chcel som vyskusat cez lan s kamosom nahodili sme hamachi zalozil som siet pripojil sa odblokoval fire wall spustili sme hru zalozil som server ale ked sa chcel prihlasit nic mu to nenaslo ,preco ?