Andres28791 napísal:Dúfam, že sa vyvrátia moje pochybnosti o kupovaní zápasov a finále bude Košice-Skalica.
Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ale ma striaslo, keď Skalica nepremenila presilovku 5 verzus 3 na gól. Vtedy som si myslel, že Slovan sa psychicky nabudí a dostane sa na koňa. Avšak góly Višňu a Pálffyho poslali Skalicu do vedenia 3:1 po druhej tretine - Slovan si už tradične neodpustil niektoré zbytočné vylúčenia, viď napr. Lažo, ktorý len-tak-tak nedostal 2+2 po tom, čo hokejkou trafil Šáteka a následne tam doňho išiel, keď už ležal na ľade.. O zákroku Hrušku ani nehovorím, najprv držal Hartmanna ako kliešť a nabudil sa a potom nechal hokejku v tvári Višňovského.. Dúfam teda, že Skalica víťazstvo udrží a dočkáme sa siedmeho zápasu!

každému tímu musí ísť predovšetkým o peniaze.. tituly sú druhoradé, veď hokejové aj futbalové kluby sú riadne akciové spoločnosti, ktoré musia vytvárať zisk a predávať svoj produkt.. a keď vedia, že o produkt je záujem, tak prečo ho nepredať čo najvaic krát??jason007x napísal:viď minuloročné finále Slovan - Košice, keď už bolo 3-0 na zápasy, kľudne mohlo byť 4-0, lenže by zbytočne stratili penízky
kto sa myslí, že sa hrá pre diváka je naivný, účel svätí prostriedky.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
mfp
Medium Star
Skor sa mi zda zaujimave tipovanie zapasov...najma na prve tretiny...
uvediem priklad. Poprad hral prve dva domace zapasy s Piestanmi v barazi... v prvom - prehral prvu tretinu 0-1 a hned v druhej strelil 6 golov
v druhom zapase prehrali prvu tretinu 0-2 a v druhej tusim otocili na 4-2..
zda sa mi to dost podozrive, a myslim ze hraci Popradu kludne hodili tie dvojecky na prve tretiny
zapasy bez problemov vyhrali, a aj si slusne zarobili... dobry biznis 
uvediem priklad. Poprad hral prve dva domace zapasy s Piestanmi v barazi... v prvom - prehral prvu tretinu 0-1 a hned v druhej strelil 6 golov
v druhom zapase prehrali prvu tretinu 0-2 a v druhej tusim otocili na 4-2..
zda sa mi to dost podozrive, a myslim ze hraci Popradu kludne hodili tie dvojecky na prve tretiny
Kvalitny prispevok, odteraz si pridem sem pozerat vysledky!Denize napísal:Tak Zvolen to nakoniec ubránil a vyhral - 4:3. Stav série 3:3.
K veci. Skoda chyby Lipovskeho, mohol by byt iny zapas, Kosice hrali dobre len v poslednej tretine, Zvolen sa az priskoro stiahol co ma prekvapilo... tak dufam ze sa rozhodne v prospech lepsieho...
Ku zlovencanom, je jasne ze na hokej nechodi vela ludi a ani si nepoznaju vlastnych hracov, ale ze za cely zapas sa vedia podakovat len jednemu hracovi mi pripada smutne, niekedy som cakal ze po sgtreleni golu zacnu kricat Jaaaano Laco!
Laco mal teda šťastia.. aj keď je tam aj trochu skillu no, priznávam 
Včerajší zápas som nevidel celý, iba druhú polovicu tretej tretiny a zostrihy gólov. No, Lipovský pekne zakiksoval, bohužiaľ, keby ten gól nepustil, všetko mohlo byť inak. Dúfam však, že Steel Aréna správne nabudí domácich a pošle ich do finále!
Nepozeral som preto, lebo som pozeral českú O2 extraligu - Slávia - Plzeň v O2 Aréne, to bol teda iny hokej, lepší zápas ako niektoré z NHL.. Slávia viedla 3:1 na zápasy a vyhrávala 5:4, no sekundu pred koncom zápasu, keď na svetelnej tabuli svietilo 19:59 v tretej tretine dala Plzeň gól a tým pádom išiel zápas do predĺženia. V ňom sa hral parádny hokej, gólman Plzne Chábera chytil aj nemožné, rovnako jeho náprotivok v bráne Slávie vytiahol pár dobrých zákrokov - po desiatich minútach sa teda išlo na samostatné nájazdy, v nich vytiahol tréner "zošívaných" prekvapivý ťah - po tom, čo nedal gól nikto v prvých dvoch sériach a Plzeň ani v tretej, poslal na nájazd svojho syna, ktorý nemal v PO na konte ani jeden kanadský bod - ten išiel pomaličky, spravil pár kľučiek na oklamanie a dal víťazný gól, ktorým posunul Sláviu ďalej. Na zápase bolo (!) 15176 divákov.
Včerajší zápas som nevidel celý, iba druhú polovicu tretej tretiny a zostrihy gólov. No, Lipovský pekne zakiksoval, bohužiaľ, keby ten gól nepustil, všetko mohlo byť inak. Dúfam však, že Steel Aréna správne nabudí domácich a pošle ich do finále!
Nepozeral som preto, lebo som pozeral českú O2 extraligu - Slávia - Plzeň v O2 Aréne, to bol teda iny hokej, lepší zápas ako niektoré z NHL.. Slávia viedla 3:1 na zápasy a vyhrávala 5:4, no sekundu pred koncom zápasu, keď na svetelnej tabuli svietilo 19:59 v tretej tretine dala Plzeň gól a tým pádom išiel zápas do predĺženia. V ňom sa hral parádny hokej, gólman Plzne Chábera chytil aj nemožné, rovnako jeho náprotivok v bráne Slávie vytiahol pár dobrých zákrokov - po desiatich minútach sa teda išlo na samostatné nájazdy, v nich vytiahol tréner "zošívaných" prekvapivý ťah - po tom, čo nedal gól nikto v prvých dvoch sériach a Plzeň ani v tretej, poslal na nájazd svojho syna, ktorý nemal v PO na konte ani jeden kanadský bod - ten išiel pomaličky, spravil pár kľučiek na oklamanie a dal víťazný gól, ktorým posunul Sláviu ďalej. Na zápase bolo (!) 15176 divákov.
no jo ja ti poviem ako je to stim zvolenom vtedy ked zvolen hraval skoro kazdy rok finale a stale zo slovanom tak sa zacalo posuskavat ze ich zvolen predava a v poslednom na zvolenskom lade to bolo uplne vidno a este tu je vedenie ktore nie je ochotne spravit ani prdRetne napísal:Kvalitny prispevok, odteraz si pridem sem pozerat vysledky!
K veci. Skoda chyby Lipovskeho, mohol by byt iny zapas, Kosice hrali dobre len v poslednej tretine, Zvolen sa az priskoro stiahol co ma prekvapilo... tak dufam ze sa rozhodne v prospech lepsieho...
Ku zlovencanom, je jasne ze na hokej nechodi vela ludi a ani si nepoznaju vlastnych hracov, ale ze za cely zapas sa vedia podakovat len jednemu hracovi mi pripada smutne, niekedy som cakal ze po sgtreleni golu zacnu kricat Jaaaano Laco!
a inac slovan je v pi....
-
tomasito13
Star