Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

jason007x
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Andres28791 napísal:Dúfam, že sa vyvrátia moje pochybnosti o kupovaní zápasov a finále bude Košice-Skalica. :happyrespect:
:lol: :lol: :lol: Slovan je schopný dať na Slovensku kohokoľvek 4:0 na zápasy, a Skalica to dobre vedela, tak prečo by malo byť 4-0 na zápasy keď môže byť 4-3 a väčšie zisky pre oboch :roll: ide o dohodu nie o kupovanie.... viď minuloročné finále Slovan - Košice, keď už bolo 3-0 na zápasy, kľudne mohlo byť 4-0, lenže by zbytočne stratili penízky :smt042
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ale ma striaslo, keď Skalica nepremenila presilovku 5 verzus 3 na gól. Vtedy som si myslel, že Slovan sa psychicky nabudí a dostane sa na koňa. Avšak góly Višňu a Pálffyho poslali Skalicu do vedenia 3:1 po druhej tretine - Slovan si už tradične neodpustil niektoré zbytočné vylúčenia, viď napr. Lažo, ktorý len-tak-tak nedostal 2+2 po tom, čo hokejkou trafil Šáteka a následne tam doňho išiel, keď už ležal na ľade.. O zákroku Hrušku ani nehovorím, najprv držal Hartmanna ako kliešť a nabudil sa a potom nechal hokejku v tvári Višňovského.. Dúfam teda, že Skalica víťazstvo udrží a dočkáme sa siedmeho zápasu!

;)
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

jason007x napísal:viď minuloročné finále Slovan - Košice, keď už bolo 3-0 na zápasy, kľudne mohlo byť 4-0, lenže by zbytočne stratili penízky
každému tímu musí ísť predovšetkým o peniaze.. tituly sú druhoradé, veď hokejové aj futbalové kluby sú riadne akciové spoločnosti, ktoré musia vytvárať zisk a predávať svoj produkt.. a keď vedia, že o produkt je záujem, tak prečo ho nepredať čo najvaic krát??
kto sa myslí, že sa hrá pre diváka je naivný, účel svätí prostriedky.
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

drzim slovanu klasicky, ale ked sa tak kukam na tu hru, tak oproti skalici vyzera tak "chaoticky".. furt len nejake nepresne prihravky, furt ujde puk, a taketo zbytocne chyby.. najvacsia slabost slovana su vylucenia.. kvoli nim sa da povedat, ze prehrava..
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Zaujimave, ze o kupovani resp. dohodach hovoria vzdy len ti, ktori tak nemaju radi Slovan :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

kubooo napísal:Zaujimave, ze o kupovani resp. dohodach hovoria vzdy len ti, ktori tak nemaju radi Slovan :D
rozmyslam preco asi :D :D ale nie, je to rovnake vsade..dokonca i v prvej lige...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Dúfam, že sa dnes košičania dohodli so zvolenčanmi, žeby to trochu natiahli ešte na siedmy zápas.. žeby som mohol v nedeľu na hokej..

;)
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Skor sa mi zda zaujimave tipovanie zapasov...najma na prve tretiny...

uvediem priklad. Poprad hral prve dva domace zapasy s Piestanmi v barazi... v prvom - prehral prvu tretinu 0-1 a hned v druhej strelil 6 golov

v druhom zapase prehrali prvu tretinu 0-2 a v druhej tusim otocili na 4-2..

zda sa mi to dost podozrive, a myslim ze hraci Popradu kludne hodili tie dvojecky na prve tretiny :) zapasy bez problemov vyhrali, a aj si slusne zarobili... dobry biznis :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kubooo: Zbytocne zlozite a okate, to si radsej vsadit na BWin alebo inej stavkovej na vylucenie, ze bude vylucenie do piatej minuty. Hrac vybehne na lad, sekera po krizoch a je zarobene :D
Innocence
VIP
VIP

No ale zapol som CZ extraligu.. chlapci, poviem Vám takto - to je už iná káva. Dynamickejšia hra, divácky atraktívnejšia, parádna atmosféra, bitky, šance.. Proste super, so slovenskou neporovnateľná!

;)
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Tak Zvolen to nakoniec ubránil a vyhral - 4:3. Stav série 3:3.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Denize napísal:Tak Zvolen to nakoniec ubránil a vyhral - 4:3. Stav série 3:3.
Kvalitny prispevok, odteraz si pridem sem pozerat vysledky!

K veci. Skoda chyby Lipovskeho, mohol by byt iny zapas, Kosice hrali dobre len v poslednej tretine, Zvolen sa az priskoro stiahol co ma prekvapilo... tak dufam ze sa rozhodne v prospech lepsieho...

Ku zlovencanom, je jasne ze na hokej nechodi vela ludi a ani si nepoznaju vlastnych hracov, ale ze za cely zapas sa vedia podakovat len jednemu hracovi mi pripada smutne, niekedy som cakal ze po sgtreleni golu zacnu kricat Jaaaano Laco! :)
Innocence
VIP
VIP

Laco mal teda šťastia.. aj keď je tam aj trochu skillu no, priznávam ;)

Včerajší zápas som nevidel celý, iba druhú polovicu tretej tretiny a zostrihy gólov. No, Lipovský pekne zakiksoval, bohužiaľ, keby ten gól nepustil, všetko mohlo byť inak. Dúfam však, že Steel Aréna správne nabudí domácich a pošle ich do finále!

Nepozeral som preto, lebo som pozeral českú O2 extraligu - Slávia - Plzeň v O2 Aréne, to bol teda iny hokej, lepší zápas ako niektoré z NHL.. Slávia viedla 3:1 na zápasy a vyhrávala 5:4, no sekundu pred koncom zápasu, keď na svetelnej tabuli svietilo 19:59 v tretej tretine dala Plzeň gól a tým pádom išiel zápas do predĺženia. V ňom sa hral parádny hokej, gólman Plzne Chábera chytil aj nemožné, rovnako jeho náprotivok v bráne Slávie vytiahol pár dobrých zákrokov - po desiatich minútach sa teda išlo na samostatné nájazdy, v nich vytiahol tréner "zošívaných" prekvapivý ťah - po tom, čo nedal gól nikto v prvých dvoch sériach a Plzeň ani v tretej, poslal na nájazd svojho syna, ktorý nemal v PO na konte ani jeden kanadský bod - ten išiel pomaličky, spravil pár kľučiek na oklamanie a dal víťazný gól, ktorým posunul Sláviu ďalej. Na zápase bolo (!) 15176 divákov.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Tu mate vy kur*y! Skalicaaa!
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

Retne napísal:Kvalitny prispevok, odteraz si pridem sem pozerat vysledky!

K veci. Skoda chyby Lipovskeho, mohol by byt iny zapas, Kosice hrali dobre len v poslednej tretine, Zvolen sa az priskoro stiahol co ma prekvapilo... tak dufam ze sa rozhodne v prospech lepsieho...

Ku zlovencanom, je jasne ze na hokej nechodi vela ludi a ani si nepoznaju vlastnych hracov, ale ze za cely zapas sa vedia podakovat len jednemu hracovi mi pripada smutne, niekedy som cakal ze po sgtreleni golu zacnu kricat Jaaaano Laco! :)
no jo ja ti poviem ako je to stim zvolenom vtedy ked zvolen hraval skoro kazdy rok finale a stale zo slovanom tak sa zacalo posuskavat ze ich zvolen predava a v poslednom na zvolenskom lade to bolo uplne vidno a este tu je vedenie ktore nie je ochotne spravit ani prd

a inac slovan je v pi....
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Pukalovic aky ch*j, ze seriu vyhral stastnejsi. Prave preto sa hralo 7 zapasov, co? Alebo chce plakat nad golom Domeho, ktory nebol uznany? Roky je Slovan tlaceny zhora, teraz sa to skoncilo. A to prasa Dome nech sa ide obesit.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

test čo by si povedal ty v danom momente? 5minut/ani nie/ po vypadnutí, musí sa nejako utešiť.. inak som rad že Skalica postupila, celkom pozeratelný zápas to dnes bol...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Gratulujem Skalici, vyhrali ste zaslúžene, som smutný z vyradenia Slovana, ale budem vám držať palce vo finále či už proti KE alebo ZV.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

najviac sa mi pacilo ako stale pistuli pesnicku Žigo od HS a bol to nakoniec Žigo kto im dal na p*ču :-D :-D tu maju blavaci namysleni
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

tomasito13 napísal:najviac sa mi pacilo ako stale pistuli pesnicku Žigo od HS a bol to nakoniec Žigo kto im dal na p*ču :-D :-D tu maju blavaci namysleni
no jo zaso by som toho mantaka na tom zimaku obes na kocke
Zamknuté