Empire : Total War
revoluciu vyvolas velkymi danami,,,,, a pootm sa mozes pridat k revolucionarom alebo vlade
,,, az avrhnes hu tak ze das dane na minimum,, a mozno si pozries co mas za debilov vo vlade a urobis new volby bo mozno ta vlada je naprd 
inak uz neviem ako by sa dala zavrhnut mozno je neodvratna,, zalezi za koho hras
inak uz neviem ako by sa dala zavrhnut mozno je neodvratna,, zalezi za koho hras
-
GheTTo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ale win sa musel uz dat nanovo a neviem co sa dodrbalo proste vypisovalo mi chybu pri rozbalovanyONdr3j napísal:presiel som kampan za takusanov ale este mam toho dost pred sebou? inac neviete co sa stane ked pride ten rok 1799? bude to pokracovat dalej ci to dako skonci?
ghetto a preco to tahas odznova? co si dodrbal ?
Neviete pani kde sa ukladaju savy, bo ich mam dost vela lebo nehram suvisle ale jeden 2-3 tahy a koncim... A este mam taky problem ze som v roku 1765 a presunul som 4 flotily velke do ameriky aj s cca 6500 vojakmi no tam mi to vzdy sekne a padne hra, neviete preco?
//EDIT savy su uz vyriesene ale pada stale a mam verziu razor1911 z netu aj s fixom, doteraz nepadalo vobec
//EDIT savy su uz vyriesene ale pada stale a mam verziu razor1911 z netu aj s fixom, doteraz nepadalo vobec
najdes ich tu(ak nevidis priecok daj zobrazit skryte subory a zlozky):ONdr3j napísal:tak to kde su savy by aj mna zaujimalo lebo rad bysom si ich zalohoval
Windows XP
c:\Documents and Settings\Application Data\The Creative Assembly\Save_games
Windows Vista
c:\Users\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Save_games