ViRuS napísal:Tomasito toto je kategoricke vyjadrenie? v mojom ponimani je kategoricky imperativ nieco bezpodmienecne, pricom tu je uplne jasne stanovena podmienka vlastnych narokov...
O5 slovickarcenie? Uz som ti tu predsa na to odpovedal- a nie len tebe....
Tomasito napísal:Dnes uz predsa musi byt kazdemu jasne, ze Radicova " svoje vlastné nároky " splna- doslo predsa k pre nu typickej zmene nazoru. Skoda len, ze vtedy svoju kandidaturu pre sucasne prezidentske volby vylucila kategoricky- "kandidovať nechcem" (ako som uz napisal, stacilo dodat "zatial nechcem", resp. "zatial o tom neuvazujem" a nikto by sa tu dnes nad tym jej vyrokom nepozastavoval). Ale tu sa uz zacinam opakovat.
Predpokladal som, ze toto slovickarcenie skoncilo dve strany dozadu. Hold, dufam, ze to na mna po piatich stranach diskusie vytiahnes opat a nezabudnes sa popritom cudovat, preco sa tu riesi "tato vyslovene pi*ov***" (vid tvoj predposledny post)
ViRuS napísal:a stale ma zaujima preco vam gasparovolicom vadi takato malichernost, pricom totalne ignorujete spinavu minulost svojho kandidata...? plus ake su dalsie jej dalsie zasadne zmeny nazorov? jedine co tu omielate je toto a ta peticia... (sorry ale nesledujem to tu moc a nechce sa mi prehladavat 30 stran)
Gasparovic napriek tomu, ze nie je idealny (sorry ale nemozem za to, ze to tu moc nesledujes a nechce sa ti prehladavat 30 stran), je citatelny, vypocitatelny a nie len po 5. rokoch jeho posobenia ako prezidenta SR, viem co od neho mozem cakat.
Naopak, Radicova vstupom do SDKU-DS, resp. byvalym posobenim v exekutive, zacala sa spravat ako politicka, momentalne opozicna politicka, t.j. bez primeraneho nadhladu. Popri organizovani peticie proti vzniku samostatnej SR; chybe, ktorou pripravila 30.000 invalidov o invalidne prispevky neustavnym zakonom, pricom zmena nazoru- ospravedlnenie- prislo az PO rozhodnuti Ustavneho sudu SR; obrat 180° vo veci jej kandidatury, resp. planov venovat sa socialnej oblasti, po ktorom je jej najblizsim cielom ziskanie postu prezidentky SR; odmietnutie rokovania so SF s odovodnenim
"voliči nie sú vojenský útvar, ktorému sa niečo zavelí", pritom o rovnakej podpore rokovala s SMK, KDH a par dni po tomto jej vyroku dokonca SDKU adresovala vyzvu na jej podporu smerom k HZDS (kde boli jej slova o tom, ze "voliči nie sú vojenský útvar..." pri KDH, SMK a HZDS?); vrcholom trapnosti bolo jej, ako liberalnej zeny, prijatie podmienok konzervativneho KDH, a to najma s ohladom na jej dovtedajsi nazor na interupcie, samozrejme za cenu podpory jej kandidatury; a na na doveryhodnosti neziskala ani zbabelym zutekanim pred hlasovanim za Lisabonsku zmluvu napriek tomu, ze uz v tom case bola kandidatkou na funkciu prezidentky SR, cim sa opat zachovala strannicky,...
BTW. obvinil si tu Gasparovica z prezliekania kabatov, pretoze na Meciara “zrazu“ zmenil nazor az po tom, ako sa na kandidatke ocitol na nezvolitelnom mieste. Ziadas odpovede, no sam odpovedat zabudas...
Tomasito napísal:ViRuS, kedy bol Gasparovic na nezvolitelnom mieste? Ten sa prave po kritike Meciara na kandidatku HZDS ani nedostal (neslavne znamy snem v NR), a tak ho cakal obdobny osud ako Martinakovu, ked si dovolila postavit sa proti Dzurindovi.
//autoeditácia príspevku ( 27 Mar 2009, 0:53 )
Shark NX napísal:Nicolas Sarkozy - Porobil 100× vacsie hovadiny ... Bol akurat v BBC/CNN rozpravalo sa o tom 2 tyzdne (Mesiac pri pive) a tym to zhaslo.
Keby nieco z jeho veci spravila Radicova uz vidim tuto temu praskat vo svikoch ... Jak je blba atd ...
sharky, a vidis aj nieco z toho, "KEBY nieco zo jeho veci" spravil Gasparovic? A nepozeraj prosim do tej gule len s ohladom na tuto temu, ktora je v suvislosti s prezidenstkymi volbami "v podstatne nepodstatna", ale najma s ohladom na nase media