Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Cesar napísal:Toto je fatálna chyba, ale že starý **ujo sa zúčastnil na ničení demokracie s Vladom, to taký problém nie je. Únosy, vraždy, vyhážky, izolácia SR v tom čase nie sú také závažné fakty, dá sa to prepáčiť. On sa na to už možno ani nepamätá. :)
ok este raz prepacis jej ze chce Vladovu podporu ona? ze ma zaujem spolupracovat s tym co vrazdil unasal izoloval atd?

ked uz toho vlada vytahujete vytahujte ho nie na jednu stranu ale na obe kedze v poslednom case sa onho "biju" vsetci
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

Vigor napísal:Nie som Gasparovicov fanusik, ale podla mna je kvalifikovanejsi nez Ty niekedy v buducnosti budes...Doktor práv, docent a kandidát vied...Co z toho hodnotis ako nedostatocnu kvalifikaciu?
a co sak nevie ani po anglicky a to je podla mna zaklad na prezidenta vediet neaky jazyk. A moze mat titulov kolko chce ked sa nevie ani vyjadrovat a Benediktovi XVI bovie Dominik :lol:
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

vendo napísal:ok este raz prepacis jej ze chce Vladovu podporu ona?
Podporu by chcela od hocikoho, veď hlasy sa zídu, ona tým by len získala ale Vlado by z toho nemal nič, neviem prečo by ju podporil. Keby ju podporil aj Slota tak čo už, je to jeho vec, aj keby to bolo veľmi čudné.

Ja osobne nechápem prečo sa s ním vôbec bavia, ale má to pragmatický účel, ide o HLASY v druhom kole.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Fabo napísal:Clovek, ktori meni nazor ako mu pride, nema co robit v prezidentskom kresle. Tam ma byt clovek, ktory ked raz nieco povie, tak to dodrzi.
Ako vies ze meni nazor ako jej pride? Cital si moj prispevok, mozem ho tu skopirovat:
Boze moj, clovek tu hodi dve prispevky a vy sa chytite jedneho slovicka a hucite tu do mna... Dobre, nejde o tenisky, pouzil som to len ako analogiu, chcel som len prispiet do debaty zmije a tomasita o nazore a rozhodnuti. Staci? Neviete ani prd o tom, preco nechcela kandidovat a preco napokon kandiduje. Nemate ani len sajnu preco zmenila nazor a tym padom je to len slepa kritika.
Dolezite casti som zvyraznil. Radsej zmenit po rozumnej uvahe nazor, ako sa neustale viest nejakou demagogiou, len preto aby som sa ukazal ze som neomylny. Taky system zaviedla krestanska cirkev par storoci dozadu a skoncilo to odmietanim akehokolvek pokroku a to teda nie je dobre riesenie
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Fabo napísal:Clovek, ktori meni nazor ako mu pride, nema co robit v prezidentskom kresle. Tam ma byt clovek, ktory ked raz nieco povie, tak to dodrzi.
lol to si ako fakt myslis ze sa jedno rano zobudila s dobrou naladou a povedala si ze chce byt prezidentkou? urcite tomu predchadzal nejaky rozhodovaci proces, a ako som uz vravel dala si iste podmienky, za ktorych sa bude o tento post uchadzat a tie si splnila... a vobec nechapem preco vobec riesite takuto vyslovene pi*ov***, kedze svoje rozhodnutia (ako spravne podotkol zmija - rozhodutia nie nazory) V ZIVOTE MENI KAZDY CLOVEK.
dalsia zaujimava vec je, ze pri tom vas vooobec nesere gasparovo prezliekanie kabatov (ked sa ocitol v '98 na nezvolitelnom mieste zrazu "zmenil nazor" na meciara), ucast na najvacsich svinstvach v historii slovenskej politiky ... a vobec celkove vystupovanie a "nazory" tohto cloveka. nie... radicova nechcela samostatne Slovensko (co vtedy nechcela vacsina obcanov), radicova nechcela byt prezidentkou a zrazu chce co uplne obracia jej hodnotovy rebricek a robi z nej brutalnu farizejku a klamarku... :roll:
netvrdim vsak, ze je uplne najuberlepsi clovek na tento post, ale cenim si, ze ju nemozno spojit so ziadnym politickym skandalom ci vykradackami a taktiez ze na verejnosti nevystupuje ako senilny dement - co je asi najdolezitejsie kedze, ako tu mnohi priznavate, prezident nema bohvieake pravomoci...
a hlas by som jej dal uz len kvoli tomu ze je mi vyslovene na grcanie z toho aku kampan zahajil gasparov momentalny najlepsi kamos (goebbels style, baby)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Len hlupak nemeni nazory. Radicova je vsak kandidatka za prezidentku SR a jej caste zmeny nazorov sa tykaju dolezitych tem suvisiacich s touto krajinou. Len hlupak(?) vyslovi kategoricke vyjadrenie v tak vaznej veci, akou je otazka jeho prezidentskej kandidatury, aby napokon konal v prikrom rozpore s tymto svojim vyjadrenim, napriklad.
  • Oportunizmus- prispôsobovanie sa danej situácii za cenu ústupu od zásad; odklon od zásadného stanoviska v prospech výhod
ViRuS, kedy bol Gasparovic na nezvolitelnom mieste? Ten sa prave po kritike Meciara na kandidatku HZDS ani nedostal (neslavne znamy snem v NR), a tak ho cakal obdobny osud ako Martinakovu, ked si dovolila postavit sa proti Dzurindovi.

BTW. je zaujimave ako tu poniektori vypisuju, ze sa tu riesia "pi*ov***", ale nezabudnu prispiet svojou malickostou :roll:
Cesar
Addict
Addict

Povedať také niečo, že nemieni kandidovať a potom predsa.. :smt018 V iných demokratických krajinách by ju za také niečo spálili za živa, minimálne by v politike končila definitívne. :lol:

No vážne, taká je demokracia, veci sa menia, aj názory. A nie je hambou ani si priznať že sa človek mýlil. Je to normálne. Nenormálne je to, keď niekto slepo, bezohľadne a fanaticky presadzuje tú svoju vlasnú, neomylnú a jedinú ozajstnú pravdu.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Radicova Rulezzz :lol:
Cesar
Addict
Addict

MP4-24 napísal:Radicova Rulezzz :lol:
Ani nie, veď vyhlásila, že nemieni kandidovať a teraz toto, tým sa diskreditovala totálne. :lol:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Cesar napísal:Ani nie, veď vyhlásila, že nemieni kandidovať a teraz toto, tým sa diskreditovala totálne. :lol:
uvidime aj tak prezident nic neriesi :)
Cesar
Addict
Addict

MP4-24 napísal:uvidime aj tak prezident nic neriesi :)
To sa mýliš, veď si pozri kampaň, budúci prezident chce byť all-in-one, riešiť nezamestnanosť, svetovú krízu, oživiť ekonomiku, iniciovať zmeny zákonov, pomôcť dôchodcom... :lol:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Cesar napísal:To sa mýliš, veď si pozri kampaň, budúci prezident chce byť all-in-one, riešiť nezamestnanosť, svetovú krízu, oživiť ekonomiku, iniciovať zmeny zákonov, pomôcť dôchodcom... :lol:
bla bla bla to navyprava kazdy a keby aj tak s tym nic nespravy,ale co je pravda ze dobre zakony moze hned podpisat a nezdrzovat :wink:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

"Svoje vlastné nároky na prezidenta nespĺňam, preto v najbližších prezidentských voľbách kandidovať nechcem."
Tomasito toto je kategoricke vyjadrenie? v mojom ponimani je kategoricky imperativ nieco bezpodmienecne, pricom tu je uplne jasne stanovena podmienka vlastnych narokov...
a stale ma zaujima preco vam gasparovolicom vadi takato malichernost, pricom totalne ignorujete spinavu minulost svojho kandidata...?

//autoeditácia príspevku ( 26 Mar 2009, 23:35 )
plus ake su dalsie jej dalsie zasadne zmeny nazorov? jedine co tu omielate je toto a ta peticia... (sorry ale nesledujem to tu moc a nechce sa mi prehladavat 30 stran)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nie len tie dve "Nestalost nazorov" a Peticia "Proti" vzniku SR v Realnom svetle to bola Peticia proti rozdeleniu CeskoSlovenska.

Dobre ... Podme do realnych svetiel ... Peticiu neospravedlnis ... Ale pritom nie kazdy si mysli ze nespravila nieco zle.
A nestalost nazorov ... neviem presne kedy Povedala ze kandidovat nemieni ...
Dojde za vami kvantum ludi ... Pod, mas na to, chod do toho, si dobra ... A co sa stane?? Zmeni nazor. No to je stuašnéé.

Caesar boze moj ... Nikde za to nepalia ... v "civilizovanej" (Jak to oni o sebe hovoria - Pritom opak je pravdou) Europe by si bol akurat tak 2dni v Bulvarnom denniku typu Novy Čas, Plus 1 Den...

Nicolas Sarkozy - Porobil 100× vacsie hovadiny ... Bol akurat v BBC/CNN rozpravalo sa o tom 2 tyzdne (Mesiac pri pive) a tym to zhaslo.
Keby nieco z jeho veci spravila Radicova uz vidim tuto temu praskat vo svikoch ... Jak je blba atd ...
Tomasito
VIP
VIP

ViRuS napísal:Tomasito toto je kategoricke vyjadrenie? v mojom ponimani je kategoricky imperativ nieco bezpodmienecne, pricom tu je uplne jasne stanovena podmienka vlastnych narokov...
O5 slovickarcenie? Uz som ti tu predsa na to odpovedal- a nie len tebe....
Tomasito napísal:Dnes uz predsa musi byt kazdemu jasne, ze Radicova " svoje vlastné nároky " splna- doslo predsa k pre nu typickej zmene nazoru. Skoda len, ze vtedy svoju kandidaturu pre sucasne prezidentske volby vylucila kategoricky- "kandidovať nechcem" (ako som uz napisal, stacilo dodat "zatial nechcem", resp. "zatial o tom neuvazujem" a nikto by sa tu dnes nad tym jej vyrokom nepozastavoval). Ale tu sa uz zacinam opakovat.
Predpokladal som, ze toto slovickarcenie skoncilo dve strany dozadu. Hold, dufam, ze to na mna po piatich stranach diskusie vytiahnes opat a nezabudnes sa popritom cudovat, preco sa tu riesi "tato vyslovene pi*ov***" (vid tvoj predposledny post)
ViRuS napísal:a stale ma zaujima preco vam gasparovolicom vadi takato malichernost, pricom totalne ignorujete spinavu minulost svojho kandidata...? plus ake su dalsie jej dalsie zasadne zmeny nazorov? jedine co tu omielate je toto a ta peticia... (sorry ale nesledujem to tu moc a nechce sa mi prehladavat 30 stran)
Gasparovic napriek tomu, ze nie je idealny (sorry ale nemozem za to, ze to tu moc nesledujes a nechce sa ti prehladavat 30 stran), je citatelny, vypocitatelny a nie len po 5. rokoch jeho posobenia ako prezidenta SR, viem co od neho mozem cakat.

Naopak, Radicova vstupom do SDKU-DS, resp. byvalym posobenim v exekutive, zacala sa spravat ako politicka, momentalne opozicna politicka, t.j. bez primeraneho nadhladu. Popri organizovani peticie proti vzniku samostatnej SR; chybe, ktorou pripravila 30.000 invalidov o invalidne prispevky neustavnym zakonom, pricom zmena nazoru- ospravedlnenie- prislo az PO rozhodnuti Ustavneho sudu SR; obrat 180° vo veci jej kandidatury, resp. planov venovat sa socialnej oblasti, po ktorom je jej najblizsim cielom ziskanie postu prezidentky SR; odmietnutie rokovania so SF s odovodnenim "voliči nie sú vojenský útvar, ktorému sa niečo zavelí", pritom o rovnakej podpore rokovala s SMK, KDH a par dni po tomto jej vyroku dokonca SDKU adresovala vyzvu na jej podporu smerom k HZDS (kde boli jej slova o tom, ze "voliči nie sú vojenský útvar..." pri KDH, SMK a HZDS?); vrcholom trapnosti bolo jej, ako liberalnej zeny, prijatie podmienok konzervativneho KDH, a to najma s ohladom na jej dovtedajsi nazor na interupcie, samozrejme za cenu podpory jej kandidatury; a na na doveryhodnosti neziskala ani zbabelym zutekanim pred hlasovanim za Lisabonsku zmluvu napriek tomu, ze uz v tom case bola kandidatkou na funkciu prezidentky SR, cim sa opat zachovala strannicky,...

BTW. obvinil si tu Gasparovica z prezliekania kabatov, pretoze na Meciara “zrazu“ zmenil nazor az po tom, ako sa na kandidatke ocitol na nezvolitelnom mieste. Ziadas odpovede, no sam odpovedat zabudas...
Tomasito napísal:ViRuS, kedy bol Gasparovic na nezvolitelnom mieste? Ten sa prave po kritike Meciara na kandidatku HZDS ani nedostal (neslavne znamy snem v NR), a tak ho cakal obdobny osud ako Martinakovu, ked si dovolila postavit sa proti Dzurindovi.
//autoeditácia príspevku ( 27 Mar 2009, 0:53 )
Shark NX napísal:Nicolas Sarkozy - Porobil 100× vacsie hovadiny ... Bol akurat v BBC/CNN rozpravalo sa o tom 2 tyzdne (Mesiac pri pive) a tym to zhaslo.
Keby nieco z jeho veci spravila Radicova uz vidim tuto temu praskat vo svikoch ... Jak je blba atd ...
sharky, a vidis aj nieco z toho, "KEBY nieco zo jeho veci" spravil Gasparovic? A nepozeraj prosim do tej gule len s ohladom na tuto temu, ktora je v suvislosti s prezidenstkymi volbami "v podstatne nepodstatna", ale najma s ohladom na nase media ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak to je samozrejmost ... Aj Gasparovica by zmietli zo stola, ale mam taky zvlastny pocit ze jemu by to lahsie preslo.
Tomasito
VIP
VIP

Shark NX napísal:Tak to je samozrejmost ... Aj Gasparovica by zmietli zo stola, ale mam taky zvlastny pocit ze jemu by to lahsie preslo.
Mas pocit, ze slovenske media su naklonene Gasparovicovi? Toto nemozes mysliet vazne :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Media nie ;) Spolocnost :)
Uz len ked si pozrem tuto temu tak ludia radsej zvolia Senilnejuceho Prezidenta ... Ktory raz za cas streli riadnu perlu.
+ Ten celkovy Graf (Nie v tejto teme) ... Kolko Regionov volilo Gašpiho. Ale uvidime ... Nechajme sa prekvapit.
Graf v tejto teme odzrkadluje len Mladu Generaciu ktora je v priemere viac naklonena k Radicovej
Tomasito
VIP
VIP

Shark NX napísal:Media nie ;) Spolocnost :)
Uz len ked si pozrem tuto temu tak ludia radsej zvolia Senilnejuceho Prezidenta ... Ktory raz za cas streli riadnu perlu.
+ Ten celkovy Graf (Nie v tejto teme) ... Kolko Regionov volilo Gašpiho. Ale uvidime ... Nechajme sa prekvapit.
No vidis, mna zase prekvapuje schopnost mainstreamovych medii "upliest z hovna bic", ktory v 1. kole prezidentskych volieb pleskol 38,05%. Aj ked... prave tebou spominany graf je zaroven dokazom toho, ze to nie je iba o sile konkretnych medii, ako aj o tradicne znamej poslusnosti volicov z okresov na juhu Slovenska.

Mas pravdu, nechajme sa prekvapit. Nech to dopadne ako chce, vyberu si obcania, pricom bez ohladu na vysledok mozme byt radi, ze napr. na rozdiel od CR, na Slovensku si prezidenta volime priamo :idea:

//autoeditácia príspevku ( 27 Mar 2009, 2:15 )
Chameleon Radicova : http://www.sme.sk/c/4367197/radicovej-p ... rinda.html :)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no to je uplne najjednoduchsie oznacit akykolvek pokus rozumne vysvetlit irelenvantnost a neaktualnost toho vyroku za slovickarenie... ale ked ty taky vyrok oznacis za kategoricky, cim mu davas akusi "pridanu hodnotu" tak to uz slovickarenie nie je (oznacenie peticii proti rozdeleniu za peticiu proti vzniku statu detto)...
ale mne je to jedno, vol si svojho kandidata, na ktorom ti sice vadi ze sa nedokaze vyjadrovat ako niekto, kto ma ukonceny aspon 1. stupen ZS, no milujes jeho vypocitatelnost (=nazorovu plochost) a poslusnost pri podpisovani zakonov (sem-tam nejaky odmietne, aby si sa mohol ohanat statistikami)
najhorsie je, ze 30k invalidov prislo o dochodky ... vsak ked 5 milionov ludi prichadzalo o peniaze v druhych najvacsich vykradackach v historii samostatneho statu od WWII ti nevadi ...hm za to ani len ospravedlnenie nikto nedostal
a vsetci volici radicovej su madari, alebo zmanipulovani mediami ... za gasparovicovo 1. miesto vobec nemoze popularita jeho sefa propagandy

//tvrdil, zhruba 20% je vysledok, ktory by som unho ocakaval, keby nemal podporu koalicie
Napísať odpoveď