Strtat zaruky pri instalacii Win XP
Strtat zaruky pri instalacii Win XP
Zdravim neviem ci to tu niekde je ale chcel by som vediet jedno ze ak som kupil cely komp v datarte a mal som tam Vistu a ked som si tam nainstaloval XP stratil som tym zaruku alebo je to jedno?
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ty kupujes PC z OS ale co ten OS ma spolocne so zarukou neviem
To je ako keby si stratil zaruku na auto len koli tomu ze si namiesto Disel V-pover zacal tankovat Diesel Extra
jedine co riskujes downgradeom je to ze nemas legalny OS
. Sak si zober mas pc a moze byt z OS ale nemusi tie komponenty niesu stavane len na ten abo na ten OS tam v pohode mozes dat aj linux. To len daky premudrali predajca sa ce zbavit zodpovednosti sak napis na SOI a co povedia ty to je zavezne 
-
vikko78
Medium Professional
POZOR...treba k xp naistalovať original drivre podporované výrobcom a ktomu aj potrebné soft. napr. na riadenie spotreby, riadenie fanu a kontrolu teplot...ja som tak prišiel o záruku na acery....leby mi pri bežnej práci vyhoral chipset g.k. a takto mi to zdovodnili....a bude to pravda, lebo som kamoške daval xp miesto visty a bez soft. to nešlo ako malo...až po naistalovaní utilitiek k tomu ntb sa začal správať ntb ako mal.....treba si preštudovať podporu ntb k xp
No ale to nie je notebook ale desktop acer aspire e380vikko78 napísal:POZOR...treba k xp naistalovať original drivre podporované výrobcom a ktomu aj potrebné soft. napr. na riadenie spotreby, riadenie fanu a kontrolu teplot...ja som tak prišiel o záruku na acery....leby mi pri bežnej práci vyhoral chipset g.k. a takto mi to zdovodnili....a bude to pravda, lebo som kamoške daval xp miesto visty a bez soft. to nešlo ako malo...až po naistalovaní utilitiek k tomu ntb sa začal správať ntb ako mal.....treba si preštudovať podporu ntb k xp