Strtat zaruky pri instalacii Win XP

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
command
Medium Expert
Medium Expert

Strtat zaruky pri instalacii Win XP

Príspevok od používateľa command »

Zdravim neviem ci to tu niekde je ale chcel by som vediet jedno ze ak som kupil cely komp v datarte a mal som tam Vistu a ked som si tam nainstaloval XP stratil som tym zaruku alebo je to jedno?
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tym ze preinstalujes operacny system by zaruka mala vzdy pokracovat, nevidim dovod preco by mala padnut. :)
command
Medium Expert
Medium Expert

plasmon napísal:No tym ze preinstalujes operacny system by zaruka mala vzdy pokracovat, nevidim dovod preco by mala padnut. :)
Ja si to tiez myslim ale niektory predajcovia mi vraveli ze tym stratim zaruku
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

to je blbost.. ak to neni vyslovene uvedene v zmluve, tak to nemoze byt pravda.. aj keby to bolo tak je to take na polemizovanie
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ty kupujes PC z OS ale co ten OS ma spolocne so zarukou neviem :-) To je ako keby si stratil zaruku na auto len koli tomu ze si namiesto Disel V-pover zacal tankovat Diesel Extra :-) jedine co riskujes downgradeom je to ze nemas legalny OS :-D. Sak si zober mas pc a moze byt z OS ale nemusi tie komponenty niesu stavane len na ten abo na ten OS tam v pohode mozes dat aj linux. To len daky premudrali predajca sa ce zbavit zodpovednosti sak napis na SOI a co povedia ty to je zavezne :-)
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

POZOR...treba k xp naistalovať original drivre podporované výrobcom a ktomu aj potrebné soft. napr. na riadenie spotreby, riadenie fanu a kontrolu teplot...ja som tak prišiel o záruku na acery....leby mi pri bežnej práci vyhoral chipset g.k. a takto mi to zdovodnili....a bude to pravda, lebo som kamoške daval xp miesto visty a bez soft. to nešlo ako malo...až po naistalovaní utilitiek k tomu ntb sa začal správať ntb ako mal.....treba si preštudovať podporu ntb k xp
command
Medium Expert
Medium Expert

vikko78 napísal:POZOR...treba k xp naistalovať original drivre podporované výrobcom a ktomu aj potrebné soft. napr. na riadenie spotreby, riadenie fanu a kontrolu teplot...ja som tak prišiel o záruku na acery....leby mi pri bežnej práci vyhoral chipset g.k. a takto mi to zdovodnili....a bude to pravda, lebo som kamoške daval xp miesto visty a bez soft. to nešlo ako malo...až po naistalovaní utilitiek k tomu ntb sa začal správať ntb ako mal.....treba si preštudovať podporu ntb k xp
No ale to nie je notebook ale desktop acer aspire e380
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

aha? tak myslím, že by nemal byť problem...
Napísať odpoveď