GENIUS SW-HF 5.1 6000 vs. GENIUS SW-HF 5.1 5005

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

Kvako: 5005 som kupil na Vianoce a vcera mi odisli..pocul som ze vraj je v nich nejaka vyrobna chyba uvidime co povie reklamacka...
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kvako »

Túto temu môžte LOCK ja som kúpil 5100 na odporúčanie ludí s predajne vraj na 5005 odchádzajú potenciometre. Že oni mal už asi tri reklamácie.Takže preto výber 5100.
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Keď tam nebude rovnaká DPS aj potenciometer... Šak čas preverí.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

prave som pozapajal nove 5005ky (dosli mi z reklamacky namiesto predchadzajucich 5000-iek /ktore som, mimochodom, dal na reklamacku 22.12.2008 a nove som si vyzdvihol 24.3.09 :? /) a som sklamany z toho dunenia, ani citlivost ten potenciometer nema (bud duni brutalne, alebo vobec)... stare mi vyhovovali viac, ale co uz, lepsie ako nic :roll:

//musel som tam strcit handru, neda sa to pocuvat
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

ACH ludia vy neviete co je to zvuk Martinekk je na to odbornik osobne viem že ked on nico ppovie, je to pravda pocuvajte ho TESLA, TVM, su normalne cenovo dostupne menice so super parametrami
CigaReLLo
Novice
Novice

nekupuj ich

Príspevok od používateľa CigaReLLo »

Mam doma 4 x Halove repro 45"+ zosik a menic a poviem ti ze to je zvuk ne tie Geniusy co maju 150W ani ich nekupuj skoda penazi
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

45"? Tak to chcem vidieť, odfoť to. Ja mám doma "len" 15".
phoenixis
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa phoenixis »

heh ináč aj ja by som chcel vidieť tie 45" :D

hm a ináč keď už je tu téma o geniusoch včera večer som ich vypol... a dnes ráno že idem zapnúť, a nič.. nejde mi do nich el.prúd.. ale sú v zásuvke... a tá zásuvka ide.. a neviem čo s tým.. či sa mohlo niečo v kábli pooondiať albo v prívode el. prúdu do woofera :cry:
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Je velmi malo pravdepodobne, ze by odisiel kabel. Ibaze mas zajaca ako ja a precvikol ti to :lol:

Asi uhorelo to smejdske trafo, i ked je mozne, ze sa len nieco utrhlo.
phoenixis
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa phoenixis »

heh ee zajaca nemám :) no skúsim niekoho zo známych poprosiť nech sa kukne na to... hádam sa to bude dať spraviť :? to sú nejaké záhadné repráky... niektorý vravia že sú na prd iní zase naopak... ja osobne mám s nimi super skúsenosti.. šlapú úplne super, a navyše to estetické vyhotovenie je úžasné... ale dnes ráno proste šok :D že čo sa robí... a ja bez hudby tak to horšie ako smrť

//autoeditácia príspevku (26 Júl 2010, 15:38)
pre pána jána... tie akože uvodzovky za tým číslom 45 sú palce :D nehovor mi že máš doma 45 palcov priemer reproduktora... 1 palec = 2,54 cm ... takže keby si mal doma 45" repráky tak by mal priemer 114,3 cm :D prepáč, ale to mi je celkom smiešne :D tých podľa teba slabých 150W nie je až tak slabých... na takú regulérnu miestnosť povedzme 30 štvorcov to stačí, aby ti triaslo oblokmi a nábytkom :D nie som síce dáky SUPER ŤECHŇIK :D ale s takým 45" a odhadovaným výkonom dobrých 500W by si mohol aj priečky búrať :D ani pucka by ti nebola treba :D
Napísať odpoveď