GENIUS SW-HF 5.1 6000 vs. GENIUS SW-HF 5.1 5005
prave som pozapajal nove 5005ky (dosli mi z reklamacky namiesto predchadzajucich 5000-iek /ktore som, mimochodom, dal na reklamacku 22.12.2008 a nove som si vyzdvihol 24.3.09
/) a som sklamany z toho dunenia, ani citlivost ten potenciometer nema (bud duni brutalne, alebo vobec)... stare mi vyhovovali viac, ale co uz, lepsie ako nic 
//musel som tam strcit handru, neda sa to pocuvat
//musel som tam strcit handru, neda sa to pocuvat
nekupuj ich
Mam doma 4 x Halove repro 45"+ zosik a menic a poviem ti ze to je zvuk ne tie Geniusy co maju 150W ani ich nekupuj skoda penazi
-
phoenixis
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
heh ináč aj ja by som chcel vidieť tie 45" 
hm a ináč keď už je tu téma o geniusoch včera večer som ich vypol... a dnes ráno že idem zapnúť, a nič.. nejde mi do nich el.prúd.. ale sú v zásuvke... a tá zásuvka ide.. a neviem čo s tým.. či sa mohlo niečo v kábli pooondiať albo v prívode el. prúdu do woofera
hm a ináč keď už je tu téma o geniusoch včera večer som ich vypol... a dnes ráno že idem zapnúť, a nič.. nejde mi do nich el.prúd.. ale sú v zásuvke... a tá zásuvka ide.. a neviem čo s tým.. či sa mohlo niečo v kábli pooondiať albo v prívode el. prúdu do woofera
-
phoenixis
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
heh ee zajaca nemám
no skúsim niekoho zo známych poprosiť nech sa kukne na to... hádam sa to bude dať spraviť
to sú nejaké záhadné repráky... niektorý vravia že sú na prd iní zase naopak... ja osobne mám s nimi super skúsenosti.. šlapú úplne super, a navyše to estetické vyhotovenie je úžasné... ale dnes ráno proste šok
že čo sa robí... a ja bez hudby tak to horšie ako smrť
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2010, 15:38)
pre pána jána... tie akože uvodzovky za tým číslom 45 sú palce
nehovor mi že máš doma 45 palcov priemer reproduktora... 1 palec = 2,54 cm ... takže keby si mal doma 45" repráky tak by mal priemer 114,3 cm
prepáč, ale to mi je celkom smiešne
tých podľa teba slabých 150W nie je až tak slabých... na takú regulérnu miestnosť povedzme 30 štvorcov to stačí, aby ti triaslo oblokmi a nábytkom
nie som síce dáky SUPER ŤECHŇIK
ale s takým 45" a odhadovaným výkonom dobrých 500W by si mohol aj priečky búrať
ani pucka by ti nebola treba 
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2010, 15:38)
pre pána jána... tie akože uvodzovky za tým číslom 45 sú palce