havárijná poistka a poisťovne

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mito85
Star
Star

havárijná poistka a poisťovne

Príspevok od používateľa mito85 »

zdravím
akú poisťovňu by ste mi odporučili na havárijnú poistku? ako o cene sa nebavme tú si viem vypočítať ale chcem že aké máte skúsenosti s konkrétnymi poisťovňami keď došlo k poistnej udalosti - že kt. sa vykrúcali a kt. boli v pohode
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V rodine: 2x nehoda na ceste, skoda na jesen 180 tisic korun, poistovna zaplatila, prva nehoda nieco cez 100 tisic a opat poistovna zaplatila. Len neuznala 9 tisic za odtahovku, pretoze bolo auto vezene do blizsieho autorizovaneho servisu k domu, ktory bol vsak o dost dalej ako ten najblizsi od nehody. Tretia skusenost je taka, ze ani nie nehoda, ale niekto mi niekedy v noci tukol auto do dveri na parkovisku, neviem kedy, neviem kde, vobec som si to nevsimol. Daval som auto do servisu, kedze som mal mensi problem a ked som si mal ist po auto, tak sa ma pytaju, ze co tie bocne dvere, pritom som nemal ani tusenia o co ide. Nakoniec sa to spravilo cez poistku. Vsetky tieto tri pripady su na jednom aute, poistovna Kooperativa, rocne stoji poistka okolo 50 tisic, ale urcite sa to oplati, najma ked mesacne vela jazdis a najazdis aj par tisic kilometrov. Druhe auto je u CSOB, tam este nastastia nebolo nic taketo.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ja tak trochu pomimo ono dost zalezi aj na akeho magora natrafis co robi obhlieadku brat sa koli jednemu v cechach natahoval dost dlho
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Na jeseň do mňa zo zadu "ťukol" na stopke jeden mladý muž, škoda 140 tis., vybavené bez problémov - Kooperativa.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

allianz , zatial som nemal problemy, mal som prednedavnom nehodu skoda sice "len" 35000, tak ale uhradili ako sa ma

//edit pantinela , to do teba musel dost dobre"tuknut" ked to bolo za 140k ...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Pantinela napísal:Na jeseň do mňa zo zadu "ťukol" na stopke jeden mladý muž, škoda 140 tis., vybavené bez problémov - Kooperativa.
neslo to z jeho poistky, ked bol vinnikom?
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

smejo napísal:neslo to z jeho poistky, ked bol vinnikom?
:D správna pripomienka. Ono sa to celé trošku po... my sme sa v tom veľmi nevyznali, ten mladý tiež nie a nakoniec sa to všetko akosi pomotalo a išlo to cez nás, to je na dlhšie, ale hlavne, že sa to potom poriešilo.

//autoeditácia príspevku ( 27 Mar 2009, 21:36 )
PAuLi3 napísal://edit pantinela , to do teba musel dost dobre"tuknut" ked to bolo za 140k ...
...menil sa celý kufor :roll:
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

takže ste nemali problémy napr. s tým že likvidátor strúhal machra, že ste asi museli ísť rýchlo a dostali ste šmyk (proste že ste nedodržali nejaké pravidlo cestnej premávky napr. že ste išli o "5 km/hod" rýchlejšie) a preto Vám nedajú nič?:((

a ako to je: ked sa niečo stane, tak spíšem s tým dotyčným protokol, zavolám policajtov a potom čo akože budem čakať niekoľko hodín na likvidátora?
Napísať odpoveď