zdravím
akú poisťovňu by ste mi odporučili na havárijnú poistku? ako o cene sa nebavme tú si viem vypočítať ale chcem že aké máte skúsenosti s konkrétnymi poisťovňami keď došlo k poistnej udalosti - že kt. sa vykrúcali a kt. boli v pohode
havárijná poistka a poisťovne
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
V rodine: 2x nehoda na ceste, skoda na jesen 180 tisic korun, poistovna zaplatila, prva nehoda nieco cez 100 tisic a opat poistovna zaplatila. Len neuznala 9 tisic za odtahovku, pretoze bolo auto vezene do blizsieho autorizovaneho servisu k domu, ktory bol vsak o dost dalej ako ten najblizsi od nehody. Tretia skusenost je taka, ze ani nie nehoda, ale niekto mi niekedy v noci tukol auto do dveri na parkovisku, neviem kedy, neviem kde, vobec som si to nevsimol. Daval som auto do servisu, kedze som mal mensi problem a ked som si mal ist po auto, tak sa ma pytaju, ze co tie bocne dvere, pritom som nemal ani tusenia o co ide. Nakoniec sa to spravilo cez poistku. Vsetky tieto tri pripady su na jednom aute, poistovna Kooperativa, rocne stoji poistka okolo 50 tisic, ale urcite sa to oplati, najma ked mesacne vela jazdis a najazdis aj par tisic kilometrov. Druhe auto je u CSOB, tam este nastastia nebolo nic taketo.
smejo napísal:neslo to z jeho poistky, ked bol vinnikom?
//autoeditácia príspevku ( 27 Mar 2009, 21:36 )
...menil sa celý kuforPAuLi3 napísal://edit pantinela , to do teba musel dost dobre"tuknut" ked to bolo za 140k ...
takže ste nemali problémy napr. s tým že likvidátor strúhal machra, že ste asi museli ísť rýchlo a dostali ste šmyk (proste že ste nedodržali nejaké pravidlo cestnej premávky napr. že ste išli o "5 km/hod" rýchlejšie) a preto Vám nedajú nič?:((
a ako to je: ked sa niečo stane, tak spíšem s tým dotyčným protokol, zavolám policajtov a potom čo akože budem čakať niekoľko hodín na likvidátora?
a ako to je: ked sa niečo stane, tak spíšem s tým dotyčným protokol, zavolám policajtov a potom čo akože budem čakať niekoľko hodín na likvidátora?