//ja som tiez zvedavy ako sa 15 or 16 rocne decko postara o dalsie decko
nechcem byt otcom
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hehehehehe ja by som uz isiel dnes za nou a nalozil jej ako psovi:) pozeram ze niektory mladi ludia nevedia hovorit vazne beru to ako samozrejmost asi ani nevedia co to obnasa
ale to je uz ich chyba
kua to ako keby bagrista ucil na zdravotnej ako sa rodia deti
kazdy normalne zmyslajuci clovek co prispel do tejto temy vie ze ziadne dieta necaka..obycajny lacny pribeh, chalan chcel byt stredobodom pozornosti..odkedy si zalozil tuto temu presli 4dni a dokopy nic nove sme sa nedozvedeli.este je aj moznost ze si z teba baba urobila s kamoskami pcu a teraz sa na tebe smeju..prvy den to bola sranda ale ked teraz sa zaujimas uz je nervozna lebo ju to nebavi.tehotna nieje a dufam ze v najblizsej dobe s tebou ani ziadna nebude 
-
pryja
Darca
Ked chce, tak si tu skolu spravi. Mala som na strednej spoluziacku, ktora porodila v 17tich, prerusila studium a ked mala isla do skolky, tak sa vratila do stvrteho rocnika a uz ma aj bakalaraKrupier napísal:- ANO NA CELOM SVETE! ALE AKE MA TO DIETA BUDUCNOST? ZIADNE, MAMA NEDOROBY ANI SKOLU!, A OTEC BUDE MAKAT CELI ZOVIT, JA SOM ZATO ZE BY NEMALI MAT... ALE AK UŽ OTEHOTNIE TAK URČITE NIE SIHO ZOBRAT!
Ale zase to bol trochu iny pripad, ako sa tu riesi.
-
lollo
Professional
uz to zacina byt nezaujimave...chcem pocut nove info
//ae nejde mi do hlavy v sms ti napisala ze s tebou uz nikdy nic a teraz ti povedala ze ta ma rada???dpc to co je za system ci to sa sprava tak ako sa vyspi? ci keru onu
//sux uz je to trapne a mam taky citak ze niekto z vas to taha za nos bud ona alebo ty
//ae nejde mi do hlavy v sms ti napisala ze s tebou uz nikdy nic a teraz ti povedala ze ta ma rada???dpc to co je za system ci to sa sprava tak ako sa vyspi? ci keru onu
//sux uz je to trapne a mam taky citak ze niekto z vas to taha za nos bud ona alebo ty
-
MakeFake
Spammer
Normalny clovek keby sa dozvie informaciu ,ze jeho ex-frajerka je asi tehotna by v ten dej za nou dobezal s testami nech si urobi aspon dva po sebe pripadne navstivili spolu gynekologicku ambulanciu.
Ty nam tu chces tvrdit ,ze za par dni nie si schopny zistit ci je naozaj tehotna, nie si schopny za nou osobne zajst s testami a na vlastne oci sa presvedcit o vysledku a pouzivas lacne vyhovorky ako "som chory", "zajtra", "mam cas" a podobne.
Tvoje spravanie je na urovny desatrocneho decka.
Ty nam tu chces tvrdit ,ze za par dni nie si schopny zistit ci je naozaj tehotna, nie si schopny za nou osobne zajst s testami a na vlastne oci sa presvedcit o vysledku a pouzivas lacne vyhovorky ako "som chory", "zajtra", "mam cas" a podobne.
Tvoje spravanie je na urovny desatrocneho decka.
za 2 minutky vies vysledok testu...
myslim ze toto cele je situacia ktoru treba riesit a nevyckavat.
ked sa vyckava tak bud ta vodi za nos ta baba, alebo fakt netusite ani jeden co mate robit.
alebo je to tak ze ani jeden neviete co chcete? myslim ze ty mas jasno ze nechces byt otcom, ze jo...no a ona asi tiez nie...tak v pondelok pekne spolocne na gyndu, zoberte za kybel odvahy a basta.
myslim ze toto cele je situacia ktoru treba riesit a nevyckavat.
ked sa vyckava tak bud ta vodi za nos ta baba, alebo fakt netusite ani jeden co mate robit.
alebo je to tak ze ani jeden neviete co chcete? myslim ze ty mas jasno ze nechces byt otcom, ze jo...no a ona asi tiez nie...tak v pondelok pekne spolocne na gyndu, zoberte za kybel odvahy a basta.
-
Shark NX
Addict
3-5minut podla druhu ...Pantinela napísal:A prečo si nepočkal kým si ho spraví? To ako dlho trvá?
tvrdas ty si magor test sa robi Prakticky kedykolvek. Nemusi cakat na Vianoce.
Ja sa fakt nevyjadrujem ... Predpokladam ze keby ti povedala ze musi cakat na Spln mesiaca tak ty budes cakat
Aby si nabuduce nebol jak je*ly tak nech sa paci Stranka vyrobku: -> Tu <-
-
Fabo
Hardcore addict
Hej, a myslis ze ked ked ti nakecala ze je tehotna podla prveho testu, tak ti nenakeca ze je tehotna aj pocas druheho? Take ze porozmyslat obcas ti nehovori nic? (No, nehovori, to mi mohlo byt jasne z prvych piatich stran, nemuselo ich byt 15)tvrdas napísal:prcu si nerobi.. robila len jeden test a podla toho bola tehotna.. ale ja tomu neverim tak som jej dal dalsi nech si spravy..