nechcem byt otcom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hehehehehe ja by som uz isiel dnes za nou a nalozil jej ako psovi:) pozeram ze niektory mladi ludia nevedia hovorit vazne beru to ako samozrejmost asi ani nevedia co to obnasa :) ale to je uz ich chyba

//ja som tiez zvedavy ako sa 15 or 16 rocne decko postara o dalsie decko :lol: kua to ako keby bagrista ucil na zdravotnej ako sa rodia deti
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

kazdy normalne zmyslajuci clovek co prispel do tejto temy vie ze ziadne dieta necaka..obycajny lacny pribeh, chalan chcel byt stredobodom pozornosti..odkedy si zalozil tuto temu presli 4dni a dokopy nic nove sme sa nedozvedeli.este je aj moznost ze si z teba baba urobila s kamoskami pcu a teraz sa na tebe smeju..prvy den to bola sranda ale ked teraz sa zaujimas uz je nervozna lebo ju to nebavi.tehotna nieje a dufam ze v najblizsej dobe s tebou ani ziadna nebude :smt006
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tvrdas »

dnes som bol este zanou... porozpravali sme sa a dal som jej test povedala ze urobi a vysledok mi oznami. a este mi povedala ze ma ma stale rada..
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

baba si na sto percent vymysla len tak s kludom by to nenapisala! naskrab par drobnych kup mama test chod za nou domov alebo v skole jej to daj , samozrejme diskretne a nech ti ukaze vysledok, ak sa bude vykrucat tak je to jasne
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Krupier napísal:- ANO NA CELOM SVETE! ALE AKE MA TO DIETA BUDUCNOST? ZIADNE, MAMA NEDOROBY ANI SKOLU!, A OTEC BUDE MAKAT CELI ZOVIT, JA SOM ZATO ZE BY NEMALI MAT... ALE AK UŽ OTEHOTNIE TAK URČITE NIE SIHO ZOBRAT!
Ked chce, tak si tu skolu spravi. Mala som na strednej spoluziacku, ktora porodila v 17tich, prerusila studium a ked mala isla do skolky, tak sa vratila do stvrteho rocnika a uz ma aj bakalara :wink:
Ale zase to bol trochu iny pripad, ako sa tu riesi.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

si mal na nu kukať ako to oští a pak ju držať pod krkom kým sa nedostaví výsledok aby si si bol na 100% istý :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

uz to zacina byt nezaujimave...chcem pocut nove info

//ae nejde mi do hlavy v sms ti napisala ze s tebou uz nikdy nic a teraz ti povedala ze ta ma rada???dpc to co je za system ci to sa sprava tak ako sa vyspi? ci keru onu

//sux uz je to trapne a mam taky citak ze niekto z vas to taha za nos bud ona alebo ty
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

baby niekedy pisu od zlosti bludy.. a nove info nemam zatial ziadne sak je 10 hodin to este vsetky deti spia :D
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

tvrdasova baba cika asi raz za tyzden. nieje tehotna. keby bola uz mu to davno oznami. boze to je tema, uz mi lezie na nervy. vam nie?
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Normalny clovek keby sa dozvie informaciu ,ze jeho ex-frajerka je asi tehotna by v ten dej za nou dobezal s testami nech si urobi aspon dva po sebe pripadne navstivili spolu gynekologicku ambulanciu.

Ty nam tu chces tvrdit ,ze za par dni nie si schopny zistit ci je naozaj tehotna, nie si schopny za nou osobne zajst s testami a na vlastne oci sa presvedcit o vysledku a pouzivas lacne vyhovorky ako "som chory", "zajtra", "mam cas" a podobne.

Tvoje spravanie je na urovny desatrocneho decka.
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

tak tuto temu som si vsimol este len teraz...skoda
jedna vec je, ze fakt deti by nemali robit veci nezamysliet sa nad dosledkami predtym
dalsia ze , ok, stava sa, nejdem tu moralizovat :)
a dalsia uz len to za ja mam 2rocneho syna a nevedel by som si uz zivot bez neho ani predstavit :)
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

a jako mam asi vediet ci je naozaj tehotna podla jedneho testu? bol som u nej dal som jej test a cakam na vysledok...
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

tvrdas napísal:a jako mam asi vediet ci je naozaj tehotna podla jedneho testu? bol som u nej dal som jej test a cakam na vysledok...
A prečo si nepočkal kým si ho spraví? To ako dlho trvá?
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no ja neviem mi povedala ze si ho moze urobit asi tak az za tyzden ja neviem preco tak daleko som sa nedocital na manualy
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

za 2 minutky vies vysledok testu...
myslim ze toto cele je situacia ktoru treba riesit a nevyckavat.
ked sa vyckava tak bud ta vodi za nos ta baba, alebo fakt netusite ani jeden co mate robit.
alebo je to tak ze ani jeden neviete co chcete? myslim ze ty mas jasno ze nechces byt otcom, ze jo...no a ona asi tiez nie...tak v pondelok pekne spolocne na gyndu, zoberte za kybel odvahy a basta.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Pantinela napísal:A prečo si nepočkal kým si ho spraví? To ako dlho trvá?
3-5minut podla druhu ...
tvrdas ty si magor test sa robi Prakticky kedykolvek. Nemusi cakat na Vianoce.
Ja sa fakt nevyjadrujem ... Predpokladam ze keby ti povedala ze musi cakat na Spln mesiaca tak ty budes cakat :roll:

Aby si nabuduce nebol jak je*ly tak nech sa paci Stranka vyrobku: -> Tu <-
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

ved boze ludia to je tak viditelne..chlapec uz vie ze si z neho dievca urobilo pcu aj mu to mozno povedala len sa to tu hanbi priznat tak natahuje cas ze o tyzden aby tu mohol pisat pcoviny :roll:
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

prcu si nerobi.. robila len jeden test a podla toho bola tehotna.. ale ja tomu neverim tak som jej dal dalsi nech si spravy..
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Mozno chce preto neskor, lebo dovtedy sa necha nabuchat :smt047 ...
inak mi pripada totalne retardovane, ja kebyze som na jej mieste (ako myslim ze by som bol zena, ktora ma podozrenie ze je tehotna v patnastke), tak si urobim snad 5 testov zaradom hned aby som si bol isty.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

tvrdas napísal:prcu si nerobi.. robila len jeden test a podla toho bola tehotna.. ale ja tomu neverim tak som jej dal dalsi nech si spravy..
Hej, a myslis ze ked ked ti nakecala ze je tehotna podla prveho testu, tak ti nenakeca ze je tehotna aj pocas druheho? Take ze porozmyslat obcas ti nehovori nic? (No, nehovori, to mi mohlo byt jasne z prvych piatich stran, nemuselo ich byt 15)
Zamknuté