aviceN napísal:...ok hru som dohral bol to uzasny zazitok
uplne suhlasim...kupil som to po cesky a uz to prechadzam po treti krat. na son of sparda to uz neni med lizat ale da sa to .... ak sa mi to podari na tejto tak este by osm rad pokracoval ak stym bude gamepad suhlasit
moze mi niekto prosim objasnit, ako tu funguju tie savy, pretoze som si hru ulozil niekde v 2. misii, ale neskor, ked som to chcel loadnut, tak sa mi to dalo spustit len od zaciatku 2. misie
zeby mi nieco uniklo?
Jimmy napísal:moze mi niekto prosim objasnit, ako tu funguju tie savy, pretoze som si hru ulozil niekde v 2. misii, ale neskor, ked som to chcel loadnut, tak sa mi to dalo spustit len od zaciatku 2. misie
zeby mi nieco uniklo?
akurat to ze savy su akurat po prejdeni lvl, nemozes si to ulozit s trede lvl a potom ist od tade...pred bossmi su checkpointy a mozno aj pocas lvl
ok, totiz hram to prvy krat, takze este zopar otazok:
rozdelenie human/devil hunter su akoze 2 rozdielne "kampane" za rozne postavy?
co znamena automatic mode?
Jimmy napísal:ok, totiz hram to prvy krat, takze este zopar otazok:
rozdelenie human/devil hunter su akoze 2 rozdielne "kampane" za rozne postavy?
co znamena automatic mode?
takze...human a devil hunter su obtiaznosti a dalsie sa ti budu otvarat po prejdeni, napr. po prejdeni DH sa ti otvori Bloody Palace a obtiaznost Son of Sparda atd.
a automatic mode je ze ti bude robit postava sama komba ktore by si ty inak musel spravit kombinaciou tlacitok a bude ti ich davat nahodne
ak je este neico je nejasne tak sa opytaj
Stopa napísal:ked si tu uz taky expert na DMC, co znamena ta volba yellow/gold na DMC 3?
DMC 3 som uz davnejsie nehral ale malo by to byt asi tak ze ked mas gold orb tak sa mozes ozivit hned na mieste kde si zomrel a so zltym orbom sa obnovis od posledneho checkpointu