ale ja mam proste 10GB na den...neviem ako ostatniRetne napísal:Ak viem dobre, tak existuje len jeden typ premium uctu, cize kazdy ma rovnaky denny limit (nebavim sa o trafficu).
RapidShare (novinky, zmeny, ...)
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rapidshare - premium account
...pretoze ti tam pekne cervenym pise, DOKEDY tych 10GB na den budes mat...djxtreme napísal:ale ja mam proste 10GB na den...neviem ako ostatni
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no ved dovtedy mam aj premiumSTomko napísal:...pretoze ti tam pekne cervenym pise, DOKEDY tych 10GB na den budes mat...
kludMaki napísal:zkurvysyni nemecki prasivi.... je*al ich pes....doteraz som fungoval na spolubyvajuceho ucte od septembra=> krasnych 10gb na den, dneska som kupil vlastny a 2,6? grrr.... najlepsie je ze moj lifetime na megaupload tiez zahadne prestal fungovat.....
ti tam pribuda cca 3gb nwm presne kolko nikdy to nesledujem
max 12gb
mas aktivovany Security LOCK???Ak ano, tak vtedy to sleduje!awtt napísal:No mne dnes poslali chlapci z rapidshare mail s logom IP, že mi ukradli acc. a tak mi zmenili heslo, alebo ho s niekým zdieľam a to je zakázane. A že ak sa to bude opakovať dostanem ban.
No že im to došlo až teraz po pol roku používania ho s bratom napoly.
Ide to dolu vodou...
Neblbne Vám poslednú dobu traffic na rapide?
Mám ešte starý účet s 10GB/deň (ešte asi 40 dní do konca).. nuž a čo sledujem, tak posledný týždeň mi občas akoby vyresetovali traffic. Aj túto noc som dal sťahovať asi 6-7GB a ráno sa zobudím, pozriem na traffic a ešte mám stále 9,5GB k dispozícii. Aj som si overoval, či naozaj stiahlo všetky súbory v poriadku, všetky boli OK..
Dá sa povedať, že toto sú príjemné starosti, ale predsa..
Mám ešte starý účet s 10GB/deň (ešte asi 40 dní do konca).. nuž a čo sledujem, tak posledný týždeň mi občas akoby vyresetovali traffic. Aj túto noc som dal sťahovať asi 6-7GB a ráno sa zobudím, pozriem na traffic a ešte mám stále 9,5GB k dispozícii. Aj som si overoval, či naozaj stiahlo všetky súbory v poriadku, všetky boli OK..
brm napísal:Neblbne Vám poslednú dobu traffic na rapide?
We will now implement HappyHours for our Premium customers, so you can use our infrastructure in the best possible way. Currently, the HappyHours will be active from 2 a.m. until 10 a.m. Central European Time since that is the only time during which there is unused bandwidth left. During that time, only 10% of the data volume you download will be charged to your traffic balance. So if you download 300 Megabytes during HappyHours, only 30 Megabytes will be accounted. This applies also if you use RapidPoints or TrafficShare for your downloads.
The amount of unused traffic that can be accumulated has been raised from 12 Gigabytes to 15 Gigabytes.
Please note that this has to be regarded as a test, and we can reverse the modifications or change the time and percentage rate of the HappyHours at any time if neccessary.
Rapidshare - nízky traffic
Zdravím, mám takuto otazku: v piatok som si kupil 3-mesačný acc na rapid ale denne môžem stiahnuť iba niečo okolo 2,7GB je to normalne?
Áno, už pár mesiacov to normálne je:
http://www.hojko.com/post1001258.html#1001258
Teraz však platí akcia Happy Hour.. ak budeš ťahať medzi 02:00 - 10:00 ráno, tak sa Ti do trafficu zaráta iba 10% zo stiahnutého objemu..
http://rapidshare.com/news.html
http://www.hojko.com/post1001258.html#1001258
Teraz však platí akcia Happy Hour.. ak budeš ťahať medzi 02:00 - 10:00 ráno, tak sa Ti do trafficu zaráta iba 10% zo stiahnutého objemu..
http://rapidshare.com/news.html