Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ViRuS napísal:...za gasparovicovo 1. miesto vobec nemoze popularita jeho sefa propagandy
ak by si sa pozrel na vysledky volieb z roku 2004, tak by si to netvrdil.

Kód: Vybrať všetko

http://sk.wikipedia.org/wiki/Prezidentské_voľby_na_Slovensku_v_roku_2004
este aj dnes davaju neuspech e. kukana na plecia "lenivosti" obcanov, pripadne neplatnosti cca 30 000 volebnych listkov. to, ze zlyhala vtedajsia vladna koalicia na celej ciare to si nie su schopní priznat dodnes den. dokonca o tom nehovoria ani slavni politologovia. stvorica "pravicovo" orientovanych kandidatov pripravila eda kukana o viac ako 300 000 hlasov. tuto chybu uz vo volbach 2009 nezopakovali.

aj s tou druhou najvacsou rozkradackou opatrne...ivan "pokladnik" miklos by ti o tom vedel rozpravat.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ivan by vedel veru, o nastenkovych tendroch, obijani cenculov, predrazenom myte...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ivan by vedel o pente, j&t, istrokapital..., holandske drazby, diamantova bana, reprivatizacia vsz, spp, se, ozdravenie bankoveho sektora za 128 mld. skk...
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Tomasito velmi spravne podotkol, ze vie, co moze od Gasparovica ocakavat. Toto rozhoduje u mnohych, ved ak ma clovek v niecom istotu, preco by nieco menil - hlavne ked nejde o zivotne dolezitu vec...

U Radicovej si samozrejme nemoze byt nikto isty, ci sa trebars nepostavi na celo madarskej revolucie na juznom Slovensku :lol:
Navyse, ako tiez bolo uvedene, je opozicnou kandidatkou a dokonca poslankynou. A co je pre nu najhorsie, tak nedavno sa priamo podielala na par sakramentskych pruseroch. Ivan sa tiez podielal na nemalom pocte pruserov, ale to uz bolo davno, to uz nikto asi ani odkaz zo sme.sk nehodi...

No a na zaklade tejto neistoty a minulosti, ktoru ma v cerstvej pamati si tiez mozno vytvorit nazor. Na tom nie je nic zle. Ale ani mne sa nepaci to zbytocne slovickarenie pouzivane ako skalopevny argument. Na 2.strane to ale dokladuje typicku slovensku "diskusiu", kde pripustenie pravdy druhej strany znamena...v lepsom pripade neprijatelnu "zmenu nazoru", alebo dokonca prehru.

Ale pripisem aj to, ako som ja Radicovu ako politicku a "expertku" zavrhol uz davno:
V jednu nedelu som sa vychystal pozriet si na nemenovanej tv stanici diskusnu relaciu, ktorej hlavnymi protagonistkami boli Radicova a Tomanova. Asi netreba velmi hadat, o com sa malo diskutovat. Diskusia bola fajn, sice predvidatelna, ale aspon sa niesla v "zenskom duchu" - bez muzskych vypadov apod. Hovorilo sa o akejsi smernici EU, ktoru prave bolo treba transponovat a Radicova vytykala, ze sa to mohlo urobit nejak inak. A ked uz nevedela, kam z konopy, tak povedala PRESNE TOTO (utkvelo mi to v pamati, dokonca som si to hned zapisal na noviny): "Smernica nie je zavazna." Tomanova vypulila oci este viac, nez ma vo zvyku. Nastalo par sekund trapneho ticha (moderator a ministerka jej asi davali cas, nech sa opravi). Nic. Potom Tomanova zmenila vyraz tvare, materinsky sa usmiala (tak ako vie len ona..) a povedala: "Smernica je zavazna". Chvilu nic. Potom pokracovala: "Je zavazna, co sa tyka vysledku, ktory sa ma dosiahnut". Potom sa vsetci tvarili, ze k tomuto vlastne ani nedoslo a mleli si svoje, hoci Radicova uz bola trochu otrasena a vsetci evidentne museli "vypustit paru", ktora sa v nich nazbierala pocas tej trapnej chvilky.
Co ma na tom ale uplne dostalo je, ze tato zenska bola ministerkou a urcitym sposobom rozhodovala o OBROVSKYCH sumach penazi v rozpocte. Dokonca to ma byt profesorka (ono, uroven profesorov u nas mozno vseobecne nie je uplne najprofesorskejsia, ale predsa..). Neviem toho o jej "odbornosti" az tak vela, ale to s tou smernicou ma fakt dostalo...Navyse to nebol jediny jej "preklep" v tejto relacii; povedal by som, ze Tomanova ju vlastne porazila na hlavu...

K tomu pricitam este absolutnu dezorientaciu v zahranicnej politike (nieze by bol Ivan na tom lepsie) a nesympatickost panov, ktori ju v tychto dnoch obsedaju, menovite Dzurinda a Miklos - v tomto smere suhlas s Krijom, koryto p.Miklosa je skutocne hviezdou medzi slovenskymi korytami politikov.

K tomu ako sa vsetci "vtieraju" Meciarovi: coskoro sa rozbehne volebny kolotoc a momentalne rozlozenie sil je plus-minus smer+sns (s tym, ze ak by sa napr.podarilo smeru po volbach obsadit aspon 76 kresiel, tak..) proti opozicii. Hzds je sice clenom vladnuceho bloku, ale Meciar nemoze byt spokojny s tym, ze nema velke slovo a je absolutne vo Ficovom tieni. To, ze kedysi boli M. a Dz velkymi nepriatelmi mozu spolocnou snahou preklenut. Alebo tym, ze sa budu tvarit voci sebe kamaratskejsie trochu vystrasit ostatnych, ktori by sa k ich pripadnej spolupraci museli vyjadrit a vyjasnit svoje postoje - uz vyjasnenim vzajomnych postojov sa meni politicka situacia. Pripadne by aj oni zacali trochu nadbiehat M. a Dz. No a co je teraz lepsou prilezitostou k nevinnym politickym hram ako volby prezidenta? Radicova nepotrebuje bojovat o hlasy Martinakovej volicov, pretoze Martinakova je proste zatial stale outsider vo volbach do parlamentu (takze nikto by sa nad tou snahou nevzrusoval). Plus mam dojem, ze Martinakovej volici budu aj tak volit skor Radicovu, ako G. Preto nadbiehanim nic neziska A navyse nie je blba a nebude nadbiehat Martinakovej, ked je kazdemu jasne, ze su nepriatelky. Vhodnejsie je pohrat sa s Hzds...ci nie?
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Slota o Radičovej podporovateľoch: Lasica je intelektuálne bahno
http://volby.sme.sk/c/4369151/slota-o-r ... bahno.html

NO COMMENT!!!
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

MakeFake napísal:....
Just fun, neviem či ich niekto berie vážne. Mám rád ich vystúpenia, človek sa dobre pobaví. :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Bohuzial beru a tych ludi ze je dost. Teda bohvie ako teraz, ked uz je snad cely narod pro-Fico.
Ale hentie vyroky nikto normalny vazne nemoze brat. Iba plane obvinovania, nekonkretnost a nezmyselne osocovanie. Smial by som sa, keby ta strana nebola vo vlade, ale nie ked to je koalicna strana preboha.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

To je proste Luxus ...
Tomasito prepac ze to zas vytahujem ale podla mna je vacsia katastrofa SNS v Parlamente ako Radicova v pozicii hlavy statu.
Ked som videl tu Tlacovu konferenciu tak som nevedel si sa mam smiat alebo plakat.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

MakeFake napísal:........
No článok som si prečítal...... Pána Slotu nemám rád, považujem ho za pozéra, ktorý nacionálne otázky využíva na svoj osobný prospech..... Ale niekedy sa vyjadrí celkom k veci..... Ako som už v tejto téme spomínal, Radičová svoju kandidatúru skutočne vystavila na bulvárnych celebritách (ktorými hlboko opovrhujem) a maďarskom obyvateľstve....... To prvé dobre vidieť na billboardoch a to druhé na mape SVK, na ktorej sú uvedené výsledky volieb v tom ktorom regióne.......

Teraz trochu OT, ale nedá mi to.....
O tom či je Lasica "intelektuálnym bahnom"....... Tento Bratislavčan (narodený vo Zvolene) židovského pôvodu podpísal takzvanú "antichartu" spolu aj so Satinským hneď ako mu to komunisti nakázali...... To svedčí o tom, že sa jedná o obyčajného hajzla bez chrbtovej kosti a kúska charakteru...... A o ďalších "celebritách", ktorí Radičovú podporujú sa dá hovoriť podobným spôsobom tiež...... Ale to o niečom svedčí..... Rovný rovného si hľadá.....
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Celá Ficova a národniarska propaganda proti Radičovej je smiešna, ale bohužiaľ z toho nie je na smiech, ale na plač, ešte lepšie na "grc". Možno tým získajú (teraz myslím skôr SNS) niekoľko hlasov, ale je dosť možné, že ešte viac zmobilizujú maďarskú menšinu, aby ju šla voliť...takže sú skôr kontraproduktívni...normálneho človeka vulgárnou kampaňou nepresvedčia skôr odstrašia...ale mne to môže byť jedno, ja pôjdem voliť Ivetu Radičovú...ale chcel som povedať, že je mi z toho na grc, Maďari sem, Maďari tam, ako keby na Slovensku iné problémy neboli... :?

//Pinhead: Ja zase môžem napísať, že Gasparovič má kampaň založenú na Ficovi a Slotovi a ich politika a vystupovanie je mi pri najmenšom maximálne nesympatické. A čo sa týka celebrít, že by som ich nejako uznával, ale ich správanie je mi úplne ukradnuté, lebo ich činnosť (väčšinou) nie je platená z daní, narozdiel od činnosti vládnych politikov, teraz mám na mysli celkovo, nie v rámci kampane. Ale zase aby som ti iba neprotirečil, tak ako to je z toho, čo som napísal vidno s tým, či napísal o Slotovi súhlasím a v globále tvoj názor na Slotu zdieľam...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Sagittarius napísal:Celá Ficova a národniarska propaganda proti Radičovej je smiešna, ale bohužiaľ z toho nie je na smiech, ale na plač, ešte lepšie na "grc". Možno tým získajú (teraz myslím skôr SNS) niekoľko hlasov, ale je dosť možné, že ešte viac zmobilizujú maďarskú menšinu, aby ju šla voliť...takže sú skôr kontraproduktívni...normálneho človeka vulgárnou kampaňou nepresvedčia skôr odstrašia...ale mne to môže byť jedno, ja pôjdem voliť Ivetu Radičovú...ale chcel som povedať, že je mi z toho na grc, Maďari sem, Maďari tam, ako keby na Slovensku iné problémy neboli... :?
Tak preco mala radicova na juhu bilbordy po madarsky a preco vsade kde kliknem je video radocovej ako to spolu dokazeme, nemam dvakrat v laske ani stareho uja ale radicova (mimochodom v jednom rozhovore povedala v dvoch vetach asi 3x "tatokrajina" co svedci ako jej lezi tatokrajina na srdci, ona ani slovensko nevie povedat...)je cista tlacenka akoze intelektualov....
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Hossa1881 napísal:Tak preco mala radicova na juhu bilbordy po madarsky
Keď môžu byť dvojjazyčné nápisy, môže mať aj billboardy v maďarčine, to by mi neprekážalo...Ale vedúci kampane by si mohli uvedomiť, že prílišná reklama skôr škodí a niekedy sa bojím, že keď otvorím chladničku aj tam bude :D :)
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Tomasito napísal: Chameleon Radicova : http://www.sme.sk/c/4367197/radicovej-p ... rinda.html :)
tak toto je uz aka poza. lubim vas vsetkych, zlava, zprava, po madarsky aj po slovensky. hlavne ma volte! ze je Dzurindovic najnedoveryhodnejsi politik? ten mi vlastne prekaza. a ked uz ma Smer najvacsiu podporu, po 3 rokoch som si vlastne spomenula.. ludia, ja som bola ta, ktora chcela vladnut s Ficom! takto sa sprava stetka..

edit: anonym, Radicova je dama pre teba. pre mna je to bezzasadova dusevna prostitutka.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Mečiar a HZDS sa dalo čakať, že nepodporí ani jedného kandidáta. Neurobí tak ani SF. Martináková nič neostala dlžná svojej povesti politikárčenia do poslednej sekundy a získania aspoň niečoho za niečo. Potvrdilo sa, že "zadarmo" nie je nič. Voliči podľa mňa tak spravia aj bez oficiálnych vyhlásení a dohôd na papieri.

Môžeme pogratulovať niektorým akitivistom na neviem ktorej strane za rozširovanie falošných letákov a inzerátov Radičovej. Neuškodí to Radičovej ale nepomôže to ani Gašparovičovi.

Čudujem sa tomu, že sa zatiaľ nezverejnili žiadne prieskumy preferencií pred druhým kolom volieb.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

to niesu volby gaspar radicova.. ale Robert Fico Vs Iveta Radicova:lol: ach jaj.. a vsetcia smeracikovia tu onanuju nad zmenou nazorov.. mali by ste sa trosku pozriet ako ich pekne pravidelne meni Fico.. to sa vola dzigolo? :lol: hehehe
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

nepochopim ako moze niekto pouzit radicovej popularitu na juhu ako argument proti nej... a co mali dat hlas gasparovicovi, za ktorym stoja ludia ako slota? inac to je az neuveritelne co v poslednych dnoch produkuje on a ta sliepka z cadce. po ficovych utokoch som si myslel ze uz hlbsie sa klesnut neda, ale toto je skutocne moralne dno. je mozne aby vrcholovy politik nepriamo oznacil hlasy mensiny za podradne? na slovensku asi ano...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Čo je zlé na bilboardoch na juhu? Hlasy nerozhodnutých voličov ležali na zemi, stačilo si pre ne prísť. Je to vec vedenia kampane, aspoň v prípade tej pred 1.kolom treba priznať, že mimoriadne efektívnej. Vyťahovanie podpory "maďarov" zo strany SNS je nezmysel, rozhodne sa nebojím v prípade zvolenia Radičovej nejakej požiadavky na revanš (omielaná autonómia je výkrik do tmy, nikto nemôže myslieť vidieť šance reálne v súčasnej dobe). O to viac sa mi však nepáči predstava, že si Smer bude môcť dovoliť v najblišších voľbách získať nadpolovičnú väčšinu, predkladať si čo sa im zapáči a "nad sebou" by mal len poslušného prezidenta, vdačného za vybojovanie nájmu na ďalších 5 rokov.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Gašparovič už viackrát ukázal, že nemá problém zákony vrátiť, a nepredpokladám, že by sa to zmenilo. Ajtak je to fuk, ak bude mať smer nadpolovičnú väčšinu, tak im môže byť jedno, či prejde zákon naraz alebo na dvakrát, proste prejde. Cez Gašparoviča či Radičovú.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ViRuS napísal:nepochopim ako moze niekto pouzit radicovej popularitu na juhu ako argument proti nej... a co mali dat hlas gasparovicovi, za ktorym stoja ludia ako slota? inac to je az neuveritelne co v poslednych dnoch produkuje on a ta sliepka z cadce. po ficovych utokoch som si myslel ze uz hlbsie sa klesnut neda, ale toto je skutocne moralne dno. je mozne aby vrcholovy politik nepriamo oznacil hlasy mensiny za podradne? na slovensku asi ano...
presne, presne..rad by som vedel kolko hlasov dostal prezident hlavy statu od volicov so zakladnym vzdelanim alebo dokonca bez vzdelania...verim tomu, ze na takejto "mape" by vyhraval s velkym odstupom.

Podla reci starych chlapov dnes na dedinskom futbale sudim, ze Slopove reci zabrali :( :evil:

Demokracia je pekna vec, ale takto to dalej nepojde..Iq testy a limit minimalne 80 bodov(schvalne, aby som mohol volit i ja :-) ) na pravo volby..Verim, ze by to tu vyzeralo inac :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Fabo napísal:Gašparovič už viackrát ukázal, že nemá problém zákony vrátiť, a nepredpokladám, že by sa to zmenilo. Ajtak je to fuk, ak bude mať smer nadpolovičnú väčšinu, tak im môže byť jedno, či prejde zákon naraz alebo na dvakrát, proste prejde. Cez Gašparoviča či Radičovú.
Ty to asi nechapes ze? On ziaden zakon vetovat nebude, ked to bude Ficom navrhnuty zakon. Ruka ruku myje.

Ja rozmyslam ci dnes o 19:55 zapnem TA3 a pokazim si tak vikendovu premieru v telke a tym padom asi aj cely zbytok nedele.
Napísať odpoveď