Pred mesiacom ma dobry kamarat zoznamil s jednym dievcatom, este mala chalana... Po par rozhovor na icq sme isli spolu von atd, naa druhe stretko sme sa priznali, ze jeden k druhemu nieco citi a jeden druhemu sa paci, nase vychadzky boli stale zabavne, smiali sme, nuda nebola, ticho nebolo.
Nastala obava, ze ci ju vlastne nechce ten kamarat lebo sme sa o tom bavili trosku to aj vypadalo ze ano ale spytal som sa ho to radsej parkrat a s istotou mi vravel ze NIE ! Povedal : " ja ju mam rad ako kamaratku a keby sme uz spolu nieco mali a nieco by sa stalo tak by sme sa mozno uz ani nebavili takze nie urcite nechcem"
Po par dnoch mi povedala, ze dala uz byvalemu kopacky, pretoze sa jej malo venoval, skratka im to neklapalo uz dlhsiu dobu... Pomyslel som si urcite chce cas tak jej ho necham ale o 3 dni mi napisala ze bude lepsie ked ostaneme kamaratmi, pretoze ma nechce stratit bolo mi to divne a za chvilu mi dosla sprava "necitim k tebe to co by som mala ku mojmu chlapcovi" wow no dost ma to zastihlo lebo vela krat mi to naznacila ze citi opak ako mi napisala... Jej najlepsi kamarat mi povedal, ze nechaj tomu cas dobieraj si ju, snaz sa, ona urcite chce.
Tento piatok sme boli spolu a trosku sme aj pili pri zabave
Za par minut som sa vyhovoril a odisiel lebo som to nechcel riesit a hlavne nie pod vplivom.
Na druhy den som cakal co mi ten kamarat povie, nic nepovedal, dnes som s nim volal cez net ale tiez nic k tomu nepovedal a pri tom som naznacoval piatok.
Co mam spravit ? Preco mi to vlastne ten kamarat (velmi dobry) urobil ?
Ano, viem je to dlhe ale keby to nebolo cele mozno by to vyznelo inak... Vopred thx