Preco to spravil ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mr.Greener
Novice
Novice

Preco to spravil ?

Príspevok od používateľa Mr.Greener »

Zdravim , stala sa mi neprijemna vec a neviem ako ju mam riesit ...

Pred mesiacom ma dobry kamarat zoznamil s jednym dievcatom, este mala chalana... Po par rozhovor na icq sme isli spolu von atd, naa druhe stretko sme sa priznali, ze jeden k druhemu nieco citi a jeden druhemu sa paci, nase vychadzky boli stale zabavne, smiali sme, nuda nebola, ticho nebolo.

Nastala obava, ze ci ju vlastne nechce ten kamarat lebo sme sa o tom bavili trosku to aj vypadalo ze ano ale spytal som sa ho to radsej parkrat a s istotou mi vravel ze NIE ! Povedal : " ja ju mam rad ako kamaratku a keby sme uz spolu nieco mali a nieco by sa stalo tak by sme sa mozno uz ani nebavili takze nie urcite nechcem"

Po par dnoch mi povedala, ze dala uz byvalemu kopacky, pretoze sa jej malo venoval, skratka im to neklapalo uz dlhsiu dobu... Pomyslel som si urcite chce cas tak jej ho necham ale o 3 dni mi napisala ze bude lepsie ked ostaneme kamaratmi, pretoze ma nechce stratit bolo mi to divne a za chvilu mi dosla sprava "necitim k tebe to co by som mala ku mojmu chlapcovi" wow no dost ma to zastihlo lebo vela krat mi to naznacila ze citi opak ako mi napisala... Jej najlepsi kamarat mi povedal, ze nechaj tomu cas dobieraj si ju, snaz sa, ona urcite chce.

Tento piatok sme boli spolu a trosku sme aj pili pri zabave 8) a ked som sa siel najest nedaleko do stanku a vratil som sa (ostatny cakali za rohom) skoro mi ten hamburger vypadol z ruky ked som ich videl (tu babu a kamarata co ma s nou zoznamil) bozkavat sa... :cry:
Za par minut som sa vyhovoril a odisiel lebo som to nechcel riesit a hlavne nie pod vplivom.

Na druhy den som cakal co mi ten kamarat povie, nic nepovedal, dnes som s nim volal cez net ale tiez nic k tomu nepovedal a pri tom som naznacoval piatok.

Co mam spravit ? Preco mi to vlastne ten kamarat (velmi dobry) urobil ?
Ano, viem je to dlhe ale keby to nebolo cele mozno by to vyznelo inak... Vopred thx :)
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmmm tak to je zlvastna dievcina a toto sa nerobi...

Skus sa s nou porozpravat a povedat ze si ju videl v piatok ze co ti na to povie a opytaj sa preco to urobila.a co sa tyka toho kamosa tak by som ho kopol do riti alebo ani nie lebo neviem kto to urobil.ja som minuly tyzden zazil to iste dievca bolo fajn super smiali sme sa a videl som ju so spoluziakom v bare(sedel oproti mne a bozkval ju)ale potom sa mi ospravedlnila ale aj tak som jej nalozil take sa nerobi....

A teraz o nej neviem nic a netrapi ma to lebo to bol z jej strany cisty podraz

A co sa tyka spoluziaka tak on za to nemoze nechal sa nou zviest takze to beriem v pohode (ale sem tam ma to skre) ale sme dalej kamarati
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Co mas spravit?? Ludsky si zavolat toho kamarata ... Porozpravat sa s nim pri pive.
Inac kolko mas ty rokov a dana slecna??
Ked ten tvoj dobry kamarat vedel ze mas o nu zaujem tak to bolo dost hnusne ... + Alkohol bohuzial lame bariery.
Ked o tom nevedel tak bol hold prvy ... Stava sa :)
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

pozri.. pisal si, ze ste aj trosku pili.. baba vacsinou ked si vypije, zacne byt nadrzana.. a tak sa mozno vrhne aj na toho, na koho by sa v triezvom stave mozno nevrhla, kedze ho ani nepoznala, proste len tak z nicoho nic sa na teba vrhne viac menej cudzia baba(z vlastnej skusenosti :P, videl som ju prvy krat a uz bolo no..)..
este k tvojmu pripadu.. zatial by som to moc neodsudzoval, kedze to bolo mozno pod opojenim alkoholu.. ak sa to stane niekedy v triezvom stave, tak az potom..
Mr.Greener
Novice
Novice

Oni dvaja dobre vedia, ze som ich videl, lebo prestali ked som tam dosiel.

Tak ta dievcina pre mna uz neznamena skoro nic, to by ma musela sakra presvedcit...
Nenapadlo ma sa na to poziret so stranky ze kdo koho "zviedol". Ale myslim ze ked ona jeho, tak on mohol povedat nie aj ked nebol triezvi.
Zajtra budem s tym "kamaratom". Uvidim co mi povie...
Majro : To,ze sme pili neni ziadna vyhovorka...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mno co dodat good luck nech ti to "vysvetli" a taktiez aj ona

Fuu by som bol velmi zvedavy ako by sa ta zenska zatvarila jednoducho to bol podraz...ano kamarat mohol povedat nie ale to urobi 1 z 15 ale ked je tvoj dobry priatel tak to nemal urobit :( (ach kur*a skoda naboja na takych ludi)
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

ked si nadrbany tak robis aj to, co nechces a vobec si to ani neuvedomujes..
nebol som tam, tak neviem presne jak a co sa stalo, ale neni vylucene, ze alkohol robi divy.. :)
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

ja myslím, že tu nie je čo vysvetľovať. ožrali sa. olizovali sa. možno je to trochu ujeté, ale po pár deci vnímaš svet úplne inak. aj ty, keby si mal pred sebou sexi najlepšiu kamošku, mal by si vypité a ona by ťa chcela, nepovedal by si nie :) ak hej, tak si málo pil.

ja osobne neberiem baby, ktoré pijú viac ako ja
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mr. Greener ak sa mozem zastat damy ... IMHO nic zle nespravila.
Tebe dala najavo ze chce zostat Kamaratka ... Sice jej najlepsi kamarat ti povedal nieco ine ... Ale to by som nebral na velku vahu.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

lollo napísal:hmmm tak to je zlvastna dievcina a toto sa nerobi...
Suhlasim so Sharkom, ona nic zle nespravila. Mozno citi k nemu to, co k tebe neciti. Inak by sa par dni po rozchode so svojim chalanom asi po nom nevesala. A povedala ti narovinu, ako na tom si.
On je ten, kto by ti mal v prvom rade nieco vysvetlovat.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pryja napísal:Suhlasim so Sharkom, ona nic zle nespravila. Mozno citi k nemu to, co k tebe neciti. Inak by sa par dni po rozchode so svojim chalanom asi po nom nevesala. A povedala ti narovinu, ako na tom si.
On je ten, kto by ti mal v prvom rade nieco vysvetlovat.
Si smiesna bol by som zvedavy co by si urobila keby to bol tvoj chlapec
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mne sa skor zda ze boli obaja ozrati a mozno si to ani velmi nepamataju. Nerobil by som si z toho tazku hlavu kym by som si nezistil podrobnosti.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Mne sa skor zda ze boli ovaja ozrati a mozno si to ani velmi nepamataju. Nerobil som by som si z toho tazku hlavu kym by som nezistil podrobnosti.
Aj tak by sa dalo...Ale ked si to pamata ale i tak :(
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tak tebe povedala že ako sa veci majú na rovinu .. to sa mi páči.. neťahala ťa za nos - a to že bolo s tvojím frendom čo už.. stáva sa .. kamarát ti to síce mohol povedať ale možno sa bál alebo čo alebo ešte ani on sám nevedel ako sa veci majú .. uvidíš ako sa to vivinie ale nádeje si zbytočne nerob... pretože možno kôli tomuto si nevšimneš babu ktorá by za to stála :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Zial, je to tak ako pisu viaceri - z isteho uhla pohladu nespravila nic zle. Nic Ti neslubila, nesnazila sa Ti nasuskat nieco co sama neciti. Takze je tazke z niecoho ju obvinit, aj ked verim, ze citis obrovsku krivdu. A kamarat? Ja Ti neviem, je to tazke, ale ja sa snazim drzat hesla "nikdy sa nepohadaj s kamaratom kvoli zenskej...". Obcas je to tazke, ale zatial sa mi to dari. Byt Tebou, prilis sa v tom nerypem. Bude asi tazke si hryzt do jazyka, ale ono vlastne neni velmi co vysvetlovat.
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

to neber tak, akoze "on ti to urobil". Jednoducho to medzi nimi zaiskrilo, tak sa to stalo. Bud rad, ze je tvoja dobra kamoska a dobry kamarat stastní. Predpokladam ze ste kolo 18 rockov. Lasky prichadzaju a odchadzaju, niekedy po mesiaci, niekedy po roku a niekedy aj po siedmich rokoch.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

necris napísal:aj ty, keby si mal pred sebou sexi najlepšiu kamošku, mal by si vypité a ona by ťa chcela, nepovedal by si nie
Toto je z velkej casti pravda a neviem, ako to medzi nimi bolo, co si predtym pisali medzi sebou, atd.
Mr.Greener: mozno tvojmu kamaratovi povedala, ze vy spolu nic riesit nebudete, tak to uz nebral v zlom a len vyuzil prilezitost. Zober si to z opacneho uhla pohladu - ste opiti, kamaratka ktoru by si aj chcel povedala, ze sa rozisla s frajerom, spravi prvy krok, ty ju (mozno) zastavis s tym, ze je tu este tvoj kamarat, ale povie ti, ze s nim to je v pohode, ze to uz vybavila. Odmietol by si ju aj tak?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

lollo napísal:Si smiesna bol by som zvedavy co by si urobila keby to bol tvoj chlapec
Stalo sa, asi rok sme sa s kamaratkou nebavili a dnes uz len s usmevom na to spominame.
Mr.Greener napísal:Tak ta dievcina pre mna uz neznamena skoro nic, to by ma musela sakra presvedcit...
Mne to pripada aj podla nazvu temy, ze ho viac trapi spravanie jeho najlepsieho kamarata ako tej baby. Ten mu povedal do oci - NIE, nechcem s nou nic mat.
Keby mu to spravila dajme tomu po roku chodenia, ked uz maju vybudovany spolu vztah, to je uplne nieco ine. Ale oni boli spolu len parkrat vonku a jasne mu dala najavo, ze k nemu neciti, to co by mala.
Tak co ju ma teraz ukamenovat?
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

To, ako to brala ta holcinka ti nik z nas nemoze povedat.... ale ten chalan sa zachoval tak, ako by sa zachovalo 90% vsetkych chalanov... mozno to znie smutne, ale vyplyva to z nasej prirodzenosti... dokazes povedat s urcitostou, ze by si sa na jeho mieste zachoval inak? Nema zmysel sa pre to trapit... a ani koli tomu zatracovat tu holcinku.... navyse po svete beha kopec dalsich krasnych zien, tak naco sa trapit iba koli jednej... pouvazuj nad tym... :wink:
Mr.Greener
Novice
Novice

pryja napísal:Mne to pripada aj podla nazvu temy, ze ho viac trapi spravanie jeho najlepsieho kamarata ako tej baby.
Ano trapi ma on, nie ona.
GothaR napísal:mozno tvojmu kamaratovi povedala, ze vy spolu nic riesit nebudete, tak to uz nebral v zlom a len vyuzil prilezitost.
Nie.

Ta baba ma nie ze netrapi ale nedavam vinu jej...Teda ukazala sa no...
Ide o to co spravil on... Je pravda ze vacsina by sa tak zachovala, ale ked na to pomyslim tak ma to neprestava srat co spravil... Chodim s nim do skoly no a ked sa s nim rozpravam tak vidim len ten piatok. A vobec mi nic nepovedal ani slovo... On je ten co mi vravel ze mam si ju viac dobierat atd...a toto urobi .. fail
Napísať odpoveď