prebliknutie monitora
prebliknutie monitora
zdravim chalani mam taky problem vcera mi normalne PC bezal ako mal.
dneska dohram CS a vo ked som bol na ploche zacal mi preblikovat monitor proste spravil som rychlejsi pohyb z myskou a zamrzol PC monitor sa vypol a za par sec. zapol a niekedy ostal zamrznuty pc a niekedy isiel asi 10 sec. az pokial som nespravil rychlejsi alebo potom uz aj hocijaky pohyb na ploche a uz mi zacal robit aj castejsie bez toho aby som nieco robil len sa vypne a zase zapne. myslel som si ze to je windowsom tak som preinstloval ale hned na zaciatku po instalacii grfickej kary to zacalo robyt znova. pc som vyfukal aj ramky vsetko je OK moze to robyt grafika??? alebo zdroj, CPU, doska?? strasne dakujem za rady
dneska dohram CS a vo ked som bol na ploche zacal mi preblikovat monitor proste spravil som rychlejsi pohyb z myskou a zamrzol PC monitor sa vypol a za par sec. zapol a niekedy ostal zamrznuty pc a niekedy isiel asi 10 sec. az pokial som nespravil rychlejsi alebo potom uz aj hocijaky pohyb na ploche a uz mi zacal robit aj castejsie bez toho aby som nieco robil len sa vypne a zase zapne. myslel som si ze to je windowsom tak som preinstloval ale hned na zaciatku po instalacii grfickej kary to zacalo robyt znova. pc som vyfukal aj ramky vsetko je OK moze to robyt grafika??? alebo zdroj, CPU, doska?? strasne dakujem za rady
aha no fasa dakujem moc to sa mi ani neoplati do toho vrazat peniaze to asi vovy radsej je to stara sopa uz 5 rocna
chalani dakujem a mozem vas poprosit skladal som si dneska novy comp na nete aaaaaaa potreboval by som vediet ze ci to bude stabilne a budu ladit komponenty: za rady dakujem pekne
Skrinka: Thermaltake VI1000BWS M9 - 1960Sk
Pretaktovanie systému: Pretaktovanie systému - 573Sk
Základná doska - IntelMAX: Asus P5Q Deluxe - 5300Sk
Procesor - IntelMAX: Intel® Core 2 Quad Q9400 - 6327Sk
RAM: Kingston HyperX 4 GB DDR2-1066 - 1477Sk
Pevný disk: Samsung 1 TB (SpinPoint F1) - 2730Sk
Grafická karta - Extrem: Gainward GTX295 - 14280Sk
Mechanika: Samsung SH-S223F - 700Sk
CPU Cooler - Intel: Scythe Ninja 2 SCNJ-2000 - 1115Sk
Zdroj:Thermaltake Toughpower 850W (4x PCIe, Kabel-Management, Black) cena 180,00€ (5423Sk s DPH
P.S. neviem teraz ci tam je dobra grafika alebo musi ist GTX285 vdaka velmi mi tym pomozete lebo do skladania Pc sa nevyznam
Skrinka: Thermaltake VI1000BWS M9 - 1960Sk
Pretaktovanie systému: Pretaktovanie systému - 573Sk
Základná doska - IntelMAX: Asus P5Q Deluxe - 5300Sk
Procesor - IntelMAX: Intel® Core 2 Quad Q9400 - 6327Sk
RAM: Kingston HyperX 4 GB DDR2-1066 - 1477Sk
Pevný disk: Samsung 1 TB (SpinPoint F1) - 2730Sk
Grafická karta - Extrem: Gainward GTX295 - 14280Sk
Mechanika: Samsung SH-S223F - 700Sk
CPU Cooler - Intel: Scythe Ninja 2 SCNJ-2000 - 1115Sk
Zdroj:Thermaltake Toughpower 850W (4x PCIe, Kabel-Management, Black) cena 180,00€ (5423Sk s DPH
P.S. neviem teraz ci tam je dobra grafika alebo musi ist GTX285 vdaka velmi mi tym pomozete lebo do skladania Pc sa nevyznam
Tu ti poradia asi skor,popr.si to prestuduj-http://www.hojko.com/pre-tych-co-potreb ... 62276.html.
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Načo taký silný zdroj ? Zbytočne vyhodené peniaze..
Ďalej by sa dalo ušetriť niečo aj na disku... Neviem... Fakt potrebuješ 1TB ? Čím viac miesta tým väčší bordel.. Ale disk záleží len na tebe.. Napríklad mne v pohode stačí 320GB 
CPU cooler by som nahradil potom týmto: http://www.alza.sk/chladic-na-procesor- ... d84833.htm
CPU cooler by som nahradil potom týmto: http://www.alza.sk/chladic-na-procesor- ... d84833.htm
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Do pamete RAM sa ukladaju Prebiehajuce procesi !!!!dudo02 napísal:Ak pamet typu RAM ostane bez napajania,tak je obsah sa vymaze-cize po vypnuti PC,cely obsah RAM zmizne.
//autoeditácia príspevku ( 01 Apr 2009, 21:37 )
Vyrus ktorim ti preblikuje monitor sa vola Modra smrt. Ale to ti preblikne modry screen . Môze to byt aj monitorom nie len PC . Monitori sa kazia castejsie ako PC takze neviem skus este preinstalovat Windows a uvidis