prebliknutie monitora

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
janko1987
Amateur
Amateur

prebliknutie monitora

Príspevok od používateľa janko1987 »

zdravim chalani mam taky problem vcera mi normalne PC bezal ako mal.
dneska dohram CS a vo ked som bol na ploche zacal mi preblikovat monitor proste spravil som rychlejsi pohyb z myskou a zamrzol PC monitor sa vypol a za par sec. zapol a niekedy ostal zamrznuty pc a niekedy isiel asi 10 sec. az pokial som nespravil rychlejsi alebo potom uz aj hocijaky pohyb na ploche a uz mi zacal robit aj castejsie bez toho aby som nieco robil len sa vypne a zase zapne. myslel som si ze to je windowsom tak som preinstloval ale hned na zaciatku po instalacii grfickej kary to zacalo robyt znova. pc som vyfukal aj ramky vsetko je OK moze to robyt grafika??? alebo zdroj, CPU, doska?? strasne dakujem za rady
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vikko78 »

skor ta grafika. skus si zohnať nejakú druhú na skúšku, poprípade túto hod do druheho kompu a vyskusaj ju...
janko1987
Amateur
Amateur

aha no skusim lebo tento comp ma cca 4-5 rokov a nechce sa mi do toho vrazat penaze tak ak to bude nieco vacsie tak sa kaslem na to a este ze vraj nejaky virus ale to je asi blbot lebo som preinstalovl pc a ze niektore virusi sa ukladaju do ram tak neviem:(

a dakujem za radu
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ak pamet typu RAM ostane bez napajania,tak je obsah sa vymaze-cize po vypnuti PC,cely obsah RAM zmizne.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Bude to grafikou,,,tiez som mal ten isty problem.Aj som urobil update ovladaca grafy,ale nic...
janko1987
Amateur
Amateur

aha no fasa dakujem moc to sa mi ani neoplati do toho vrazat peniaze to asi vovy radsej je to stara sopa uz 5 rocna :D chalani dakujem a mozem vas poprosit skladal som si dneska novy comp na nete aaaaaaa potreboval by som vediet ze ci to bude stabilne a budu ladit komponenty: za rady dakujem pekne

Skrinka: Thermaltake VI1000BWS M9 - 1960Sk

Pretaktovanie systému: Pretaktovanie systému - 573Sk

Základná doska - IntelMAX: Asus P5Q Deluxe - 5300Sk

Procesor - IntelMAX: Intel® Core 2 Quad Q9400 - 6327Sk

RAM: Kingston HyperX 4 GB DDR2-1066 - 1477Sk

Pevný disk: Samsung 1 TB (SpinPoint F1) - 2730Sk

Grafická karta - Extrem: Gainward GTX295 - 14280Sk

Mechanika: Samsung SH-S223F - 700Sk

CPU Cooler - Intel: Scythe Ninja 2 SCNJ-2000 - 1115Sk

Zdroj:Thermaltake Toughpower 850W (4x PCIe, Kabel-Management, Black) cena 180,00€ (5423Sk s DPH

P.S. neviem teraz ci tam je dobra grafika alebo musi ist GTX285 vdaka velmi mi tym pomozete lebo do skladania Pc sa nevyznam
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Tu ti poradia asi skor,popr.si to prestuduj-http://www.hojko.com/pre-tych-co-potreb ... 62276.html.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Načo taký silný zdroj ? Zbytočne vyhodené peniaze.. :wink: Ďalej by sa dalo ušetriť niečo aj na disku... Neviem... Fakt potrebuješ 1TB ? Čím viac miesta tým väčší bordel.. Ale disk záleží len na tebe.. Napríklad mne v pohode stačí 320GB ;-)

CPU cooler by som nahradil potom týmto: http://www.alza.sk/chladic-na-procesor- ... d84833.htm
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa asterix3691 »

dudo02 napísal:Ak pamet typu RAM ostane bez napajania,tak je obsah sa vymaze-cize po vypnuti PC,cely obsah RAM zmizne.
Do pamete RAM sa ukladaju Prebiehajuce procesi !!!!

//autoeditácia príspevku ( 01 Apr 2009, 21:37 )
Vyrus ktorim ti preblikuje monitor sa vola Modra smrt. Ale to ti preblikne modry screen . Môze to byt aj monitorom nie len PC . Monitori sa kazia castejsie ako PC takze neviem skus este preinstalovat Windows a uvidis
Prílohy
pamet ram.jpg
Napísať odpoveď