Toshiba Satellite P200 13z-PROBLEM
No ale mne sa zda že ked je chyba tak jedine HDD alebo už rovno obe...lebo som HDD z notasu prepojil na PC ako primarni HDD a ten disk co mam v PC som odpojil cize PC bol ako notebook...a ked som cez PC chcel formatovat HDD robilo mi presne to iste co pri Notebooku...nechcel ma pustit ani k formatovaniu,vypisalo mi tu chybu co je na predoslej straneFABi2 napísal:Sabone > Buď disk alebo radič (on je integrovaný na matičnej doske tak preto matičná)
//autoeditácia príspevku ( 31 Mar 2009, 19:58 )
Takže DBAN mi skončil ten format či čo to bolo...chyby nenašlo žiadne...skusim tam teda nahodit Win a uvidíme
//autoeditácia príspevku ( 31 Mar 2009, 20:04 )
Ajtak nepustí pomalý formát...iba rýchlo sa dá
//autoeditácia príspevku ( 31 Mar 2009, 20:29 )
Takže nabootoval som Ultimate Boot CD skusil som HDD Tune 2.55 dal som Error Scan, Quick Scan a čo nevidiet...predsa asi HDD
//autoeditácia príspevku ( 31 Mar 2009, 21:04 )
Neviete mi poradit ktorým programom by som z toho Ultimate Boot skontrolovat aj maticnu resp. ci sa daju skontrolovat aj radiče....dik
Sabone > Chybu radiča by si videl hneď – v kuse by si mal asi modrú obrazovku, neskutočne pomalé otváranie všetkého, nenabootoješ a pod. je tam veľa príznakov. Ale zasa je dosť malá pravdepodobnosť, že odíde práve radič (aspoň ja sa s tým nestretávam)
Kedy ti má prísť ten nový disk? Potom držím prsty a napíš ako si dopadol
Kedy ti má prísť ten nový disk? Potom držím prsty a napíš ako si dopadol