Ako povedat babe ze som do nej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

nebud posera a chod za nou :) pekne sa usmej milo pozri a pokecaj s nou ze kedy ma cas ci by nesla niekde von a ono to potom pojde samo :) neboj sa ved facku ti neda (aspon dufam)...a kolko mas vlastne rokov?
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Firestone »

Prosím nesmejte sa .......... MOC ........ 13 :oops:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

To je v pohode ... Ked si myslis ze to nevladnes, tak to zvladnes ;)
Ale ked si aj tak myslis ze nie tak zabehni za kamaratkami ... Tie by ti cislo mohli dat :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

cakal som trosku viac :) ale i tak chod za nou podla mna bude velmi pekvapena ze si sa odhodla a mozno neodmietne
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Veľmi pekne ĎAKUJEM , že ste sa nesmiali ............ aspoň verejne .

Si pripadám ako úplný debil .
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nemame sa preco smiat ... Sice mas este vela casu, ale aspon ziskas nove skusenosti ;)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nj pohoda, to pozeranie do oci a podobne lakocinky este aj umna potrebuju viac vycvicit, dakedy sa citim ako keby sa do nasho kontaktu daco snazilo naburat a rozvratit ho, ale ani za one sa nesmies pozriet inde...musis vydrzat potom a potom to je pekny pocit :)
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Ďakujem , dodali ste mi trochu seba vedomia . Keď ju zajtra stretnem tak sa jej opýtam či by my nedala číslo a potom to pôjde ako po masle : Dúfam.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nejde az tak o to, ze to pojde ako po masle, ale ze budes vediet viac o tom, na com si, nez vies teraz. A to je velmi dolezita informacia.
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

13 rokov? Tak to potom beriem späť môj príspevok :oops:

Choď do toho a nič si nepýtaj. Rovno jej povedz, aby ti to číslo dala ;) Seriózny vzťah od toho ale určite nečakaj.

to Pershing... treba veľa sebavedomia a potom to preruší až ona, keď sklopí zrak :)
triple napísal:takto si idem v piatok po fakulte a jedna slečna sedela na sedačke tak som sa na nu pozeral ako som šiel -priamo do očí.. ona tiež a ked som bol už pri nej tak vyskočila na mna, že čo čumím.. som sa zháčil povedal jej nech sa neposerie a šiel som ďalej..
Mal si povedať: Veď som chlap, tak sa pozerám.
S nevinným úsmevom a ísť ďalej... stála by tam dopálená ešte doteraz :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

13 rokov? Pohoda. Tu sa nesmejeme ludom kvoli veku, ale spravaniu. Je tu hromada 14, 15 rocnych proti ktorym nikto nic nema, a potom tu je zopar osob typu "tvrdas" kvoli ktorym si to potom odnesie v predsudkoch cela vekova kategoria. Kazdopadne ty si sa ukazal celkom normalne.

Toz, tak ako bolo povedane, zajdi za nou, pozdrav sa jej a opytaj cislo, pripadne ak je vhodna situacia skus ju dostat na nejake miesto pomimo ako tu bolo spominane (park atp.) Takisto ako tu bolo povedane, ak ti to nevyjde, ci uz z jej alebo z tvojej strany, neber to tragicky, kazda skusenost je dobra.
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

No ja sa opýtam na číslo , a potom pošlem par sms - No dúfam , že to potom pôjde . :oops: :)
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

Firestone napísal:No ja sa opýtam na číslo , a potom pošlem par sms - No dúfam , že to potom pôjde . :oops: :)
ale moc to s tym smskovanim neprezen :) radsej ju niekam pozvi

a vek neries, kazdy si tym raz musel prejst :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

potom sa pochval ako to dopadlo :) drzim prstiky ale ja si myslim ze by aj rada sla von :) alebo to je len moj pocit or myslienka :oops:
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

s tymi dlhymi pohladmi je to aka haluz, tiez to praktizujem kde sa da...nic viac nepomoze sebavedomiu ako sklopeny zahanbeny pohlad s usmevom na perach :)
aby som nebol OT, pokec ti pomoze, ale vazne si chces len pisat s niekym koho mozes poznat osobne?
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Ja nie som na POKECi zaregistrovaný ......... ja si píšem s kamarátmi cez
SKYPE ..... kurnik dneska v skole chýbala :oops: :aasmile10:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Firestone napísal:Ja nie som na POKECi zaregistrovaný ......... ja si píšem s kamarátmi cez
SKYPE ..... kurnik dneska v skole chýbala :oops: :aasmile10:
nevadi ze chybala :) ved do piatku sa hadam ukaze ;) a mas cas si premysliet ze co a ako ale zase velmi to neprehanaj bud prirodzeny :)
Sabone
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sabone »

Nechoď nanič rovno,do budúcna ti to mäže zobrať sebavedomie.Zisti si jej skype alebo ICQ alebo dačo na pokecanie(ale nepoužívaj pokec.sk,kym jej pride sprava budes stary a nemusí sa ti 100% venovať).Píš si snou ak má čas,dlhé hodiny, a ked budeš vedieť že sa Vám darí kus viac,skús ju pozvať na čaj,čokoládu alebo hocčo...len ju nenos do krčmy a na diskotéky(môžu ti ju zhabať v prípade že ešte nevie čo chce:P)
Musíš byť vtipný,prípadne jej musíš zaklamať nejaké srandovné historky,čo jej v prípade úspechu neskôr prezradíš že to bolo len v úmysle získať si ju...a povie ti že si bol zlatý:P Ale zase neklam jej každé druhé slovo:D ...Občas urob nejakú trápnu figurínu z čoho sa bude smiať...proste ak naňu urobíš dobrý dojem,budeš vtipný tak si pomyslí že si zlatý chalan a je stebou sranda...Ja to robím prevažne takto a darí sa :P Nehraj sa na boháča,frajera,a že máš IQ 150 ....a ked budeš stáť zato tak sa ti odvďačí svojou láskou :)
Vytrvalosť!
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Tak ako ti pisal niekto s smskovanim.Neprehanaj to lebo budes so zenskou uplne v pohodicke a potom ti zrazu prestane odpisovat (osobna skusenost) :D.Snad sa to este spravi u mna
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Sabone napísal:Nechoď nanič rovno,do budúcna ti to mäže zobrať sebavedomie.Zisti si jej skype alebo ICQ alebo dačo na pokecanie(ale nepoužívaj pokec.sk,kym jej pride sprava budes stary a nemusí sa ti 100% venovať).Píš si snou ak má čas,dlhé hodiny, a ked budeš vedieť že sa Vám darí kus viac,skús ju pozvať na čaj,čokoládu alebo hocčo...
Nechapem cela tema vravi, nech na to ide osobne a Ty zadres toto :D . To mi pride chore na tejto generacii. To je taky problem zistit, ci sa maju o com rozpravat a ci si sadnu, na prvom stretnuti? Preco by predtym mala byt nejaka predpriprava na internete? Nech ju niekam pozve a uvidi ako to pojde. Mozno dobre, mozno nie, no aspon ziska skusenost a nauci sa postupe komunikovat s opacnym pohlavim a o par rokov nebude v podobnej teme davat rady v style..."Zisti si skype, ICQ...a potom ju mozno niekam pozvi...!
Napísať odpoveď