Ako povedat babe ze som do nej
13 rokov? Tak to potom beriem späť môj príspevok
Choď do toho a nič si nepýtaj. Rovno jej povedz, aby ti to číslo dala
Seriózny vzťah od toho ale určite nečakaj.
to Pershing... treba veľa sebavedomia a potom to preruší až ona, keď sklopí zrak
S nevinným úsmevom a ísť ďalej... stála by tam dopálená ešte doteraz
Choď do toho a nič si nepýtaj. Rovno jej povedz, aby ti to číslo dala
to Pershing... treba veľa sebavedomia a potom to preruší až ona, keď sklopí zrak
Mal si povedať: Veď som chlap, tak sa pozerám.triple napísal:takto si idem v piatok po fakulte a jedna slečna sedela na sedačke tak som sa na nu pozeral ako som šiel -priamo do očí.. ona tiež a ked som bol už pri nej tak vyskočila na mna, že čo čumím.. som sa zháčil povedal jej nech sa neposerie a šiel som ďalej..
S nevinným úsmevom a ísť ďalej... stála by tam dopálená ešte doteraz
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
13 rokov? Pohoda. Tu sa nesmejeme ludom kvoli veku, ale spravaniu. Je tu hromada 14, 15 rocnych proti ktorym nikto nic nema, a potom tu je zopar osob typu "tvrdas" kvoli ktorym si to potom odnesie v predsudkoch cela vekova kategoria. Kazdopadne ty si sa ukazal celkom normalne.
Toz, tak ako bolo povedane, zajdi za nou, pozdrav sa jej a opytaj cislo, pripadne ak je vhodna situacia skus ju dostat na nejake miesto pomimo ako tu bolo spominane (park atp.) Takisto ako tu bolo povedane, ak ti to nevyjde, ci uz z jej alebo z tvojej strany, neber to tragicky, kazda skusenost je dobra.
Toz, tak ako bolo povedane, zajdi za nou, pozdrav sa jej a opytaj cislo, pripadne ak je vhodna situacia skus ju dostat na nejake miesto pomimo ako tu bolo spominane (park atp.) Takisto ako tu bolo povedane, ak ti to nevyjde, ci uz z jej alebo z tvojej strany, neber to tragicky, kazda skusenost je dobra.
Nechoď nanič rovno,do budúcna ti to mäže zobrať sebavedomie.Zisti si jej skype alebo ICQ alebo dačo na pokecanie(ale nepoužívaj pokec.sk,kym jej pride sprava budes stary a nemusí sa ti 100% venovať).Píš si snou ak má čas,dlhé hodiny, a ked budeš vedieť že sa Vám darí kus viac,skús ju pozvať na čaj,čokoládu alebo hocčo...len ju nenos do krčmy a na diskotéky(môžu ti ju zhabať v prípade že ešte nevie čo chce:P)
Musíš byť vtipný,prípadne jej musíš zaklamať nejaké srandovné historky,čo jej v prípade úspechu neskôr prezradíš že to bolo len v úmysle získať si ju...a povie ti že si bol zlatý:P Ale zase neklam jej každé druhé slovo:D ...Občas urob nejakú trápnu figurínu z čoho sa bude smiať...proste ak naňu urobíš dobrý dojem,budeš vtipný tak si pomyslí že si zlatý chalan a je stebou sranda...Ja to robím prevažne takto a darí sa
Nehraj sa na boháča,frajera,a že máš IQ 150 ....a ked budeš stáť zato tak sa ti odvďačí svojou láskou 
Vytrvalosť!
Musíš byť vtipný,prípadne jej musíš zaklamať nejaké srandovné historky,čo jej v prípade úspechu neskôr prezradíš že to bolo len v úmysle získať si ju...a povie ti že si bol zlatý:P Ale zase neklam jej každé druhé slovo:D ...Občas urob nejakú trápnu figurínu z čoho sa bude smiať...proste ak naňu urobíš dobrý dojem,budeš vtipný tak si pomyslí že si zlatý chalan a je stebou sranda...Ja to robím prevažne takto a darí sa
Vytrvalosť!
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Nechapem cela tema vravi, nech na to ide osobne a Ty zadres totoSabone napísal:Nechoď nanič rovno,do budúcna ti to mäže zobrať sebavedomie.Zisti si jej skype alebo ICQ alebo dačo na pokecanie(ale nepoužívaj pokec.sk,kym jej pride sprava budes stary a nemusí sa ti 100% venovať).Píš si snou ak má čas,dlhé hodiny, a ked budeš vedieť že sa Vám darí kus viac,skús ju pozvať na čaj,čokoládu alebo hocčo...