Ved to máš skoro stále!vkuse ten istý stereotip, čo by ťa na tom už tak bavilo?Tomasito napísal:Taktiez som nemal cez vikend moznost prispiet, takze dodatocne gratulacia SI a KE k postupu do finale. Riesit tu teraz otazku filmovaciek, stastia, prip. ktory z hracov je menej inteligentny je irelevantne. Je teda uplne jedno, ake IQ ma Zigo, Dome, Riha alebo ktokolvek iny- Zigo je v 1. rade hokejista, ktory dal SBA gol v rozhodujucej chvily a rozhodol tak o postupe SI do finale.
Osobne som si prial finale SBA vs. KE. Snad o rok ; )
Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
Co by ma na tom uz tak bavilo? Uplne vsetko, vratane kazdorocneho hokejoveho folkloru o kupenom titule pre SBAneo250 napísal:Ved to máš skoro stále!vkuse ten istý stereotip, čo by ťa na tom už tak bavilo?
BTW. definuj "stále!vkuse ten istý stereotip".
Pomocka: Poslednych 10 sezon z pohladu teamu HC Slovan Bratislava...
1998/1999 - finalova seria play off HC Slovan Bratislava - HC Kosice 1:3
1999/2000 - finalova seria play off HC Slovan Bratislava - HKm Zvolen 3:2
2000/2001 - 3. miesto
2001/2002 - finalova seria play off HC Slovan Bratislava - HKm Zvolen 4:2
2002/2003 - finalova seria play off HC Slovan Bratislava - HC Kosice 4:0
2003/2004 - 3. miesto
2004/2005 - finalova seria play off HC Slovan Bratislava - HKm Zvolen 4:3
2005/2006 - 7. miesto
2006/2007 - finalova seria play off HC Slovan Bratislava - Dukla Trencin 4:0
2007/2008 - finalova seria play off HC Slovan Bratislava - HC Kosice 4:3
2008/2009 - 3. miesto
Predpokladal som, ze hokej sledujes dlhsie ako od sezony 2006/2007 a ze citanie + pocity aspon do 10 ti problemy nerobia...neo250 napísal:Definícia je jednoduchá, že každoročné vidím vo finále len Slovan a nič iné, a je to o tom istom v jednom kuse.... je to už celé trápne.....
Prepac, mylil som sa
No vidis, ty si si prial vo finale ZV a SI, ja som si prial finale SBA vs. KE. Hold,...neo250 napísal:teraz to bude zaujímavejšie aj ked som si viac prial tam mať Zvolen než KE ale tak vždy lepšie než SLOVAN
Jasne, jasne... a tvoj syn je ostra Ziletka Jozef Golonkaneo250 napísal:predpokladáš dosť zle, že pozerám sezonu len pár rokov, nie som asi ty. Ja sa pri hokeji už dlhšie pohybujem než ty beháš po zemi
Ked si pri hokeji uz tak dlho, v takom pripade ti nefunguje nie len pamat, ale v dosledku pokrocileho veku ani to elementarne citanie a pocty. Inak by si tu taketo perlytanie nepustal...
anebneo250 napísal:Ved to máš skoro stále!vkuse ten istý stereotip, čo by ťa na tom už tak bavilo?
Herak, ganja, lysohlavky?neo250 napísal:každoročné vidím vo finále len Slovan a nič iné, a je to o tom istom v jednom kuse.... je to už celé trápne.....
-
Geogomeogo
Light Professional
t0m4s3.. si mal kuknúť aj tretiu tretinu a by si videl pekné šance Skalice. Sedel som nad košickou bránou a veru mi miestami tuhla krv v žilách, keď som videl puk len tak lietať popred našu bránu. Skaličania mali množstvo šancí, chýbal iba jeden hráč na správnom mieste, ktorý by puk doťukol dnu. Prvé dve tretiny boli jasné v prospech Košíc.. začínala byť nuda, posledná tretina celú vec fajne zdramatizovala..
Ak vyhráme všetky zápasy doma a prehráme všetky zápasy vonku, budem maximálne spokojný..
Ak vyhráme všetky zápasy doma a prehráme všetky zápasy vonku, budem maximálne spokojný..
t0m4s3, skoda, pretoze 3. tretina bola z hokejoveho hladiska najzaujimavejsia a to ani nie preto, ze drtit zacala SI- dovtedy to bola skutocne nuda ala semifinalova seria KE vs. ZV. Z pohladu SI skoda faulovania Hunu a nasledne premeneho samostatneho najazdu Faitha na 3:1 (mohlo to byt este zaujimavejsie, kedze SI sa v 3. tretine podarilo dostat KE pod tlak).
-
Geogomeogo
Light Professional
-
moosha
Darca
Fuh, teraz som sa vratil... zapas bol dobry, druhu tretinu trocha nuda, ale v tretej, hlavne na konci, ked bolo 6 na 4 to malo nieco do seba
. Najviac ma prekvapil samozrejme Lipka, ked vysiel na (skoro) cervenu ciaru z brany prihrat superovi na hokejku
. Sice nedostal, ale chvilku na to mu Skalica jednu zavesila, a aj si ju zasluzil! No nemozem povedat ze chytal zle, ku koncu chytil dva skoro iste goly. Dufam, ze v SI jeden prehrame a jeden vyhrame, potom vitazny zapas u nas
.
Mne sú sympatické obidva tímy - Košice aj Skalica, a preto dúfam, že séria bude čo najdlhšia a uvidím nádherný siedmy zápas vo vypredanej Steel Aréne, nech už vyhrá ktokoľvek.. Ale tak Žigovi by som titul doprial, lebo to čo predvádzal počas celej sezóny je hodné obrovského potlesku, môžete vravieť, že je sedlák mimo ľadu - na ňom je to Pán Hokejista.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
kde je fotka?nestik napísal:ale teraz sa dal dost je*nute prefarbit
ad reprezentacia: ja som dajme tomu murar, robim si svoju robotu, dostanem tyzdnovu dovolenku, pride za mnou nejaky panko a povie mi, pod pocas svojej dovolenky reprezentovat slovensko v murarstve..povedal by som mu len: ti musi j****
-
Vigor
King
A ty by si mohol zacat respektovat jeho rozhodnutie. Nechapem, co s tym ma stale niekto problem. Povedal, ze konci a odvtedy svoj navrat ani nepripustil. Takze kde je problem? Ma svoj vek, ma rodinu s malou dcerkou s ktorou urcite chce travit co najviac casu, svoje si odohral, na rovinu povedal, ze v repre konci. Je tak tazke to respektovat?moosha napísal:Pan Hokejista by mohol ist reprezentovat svoju krajinu...