Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

neo250
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

Tomasito napísal:Taktiez som nemal cez vikend moznost prispiet, takze dodatocne gratulacia SI a KE k postupu do finale. Riesit tu teraz otazku filmovaciek, stastia, prip. ktory z hracov je menej inteligentny je irelevantne. Je teda uplne jedno, ake IQ ma Zigo, Dome, Riha alebo ktokolvek iny- Zigo je v 1. rade hokejista, ktory dal SBA gol v rozhodujucej chvily a rozhodol tak o postupe SI do finale.

Osobne som si prial finale SBA vs. KE. Snad o rok ; )
Ved to máš skoro stále!vkuse ten istý stereotip, čo by ťa na tom už tak bavilo?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

neo250 napísal:Ved to máš skoro stále!vkuse ten istý stereotip, čo by ťa na tom už tak bavilo?
Co by ma na tom uz tak bavilo? Uplne vsetko, vratane kazdorocneho hokejoveho folkloru o kupenom titule pre SBA ;)

BTW. definuj "stále!vkuse ten istý stereotip".

Pomocka: Poslednych 10 sezon z pohladu teamu HC Slovan Bratislava...

1998/1999 - finalova seria play off HC Slovan Bratislava - HC Kosice 1:3
1999/2000 - finalova seria play off HC Slovan Bratislava - HKm Zvolen 3:2
2000/2001 - 3. miesto
2001/2002 - finalova seria play off HC Slovan Bratislava - HKm Zvolen 4:2
2002/2003 - finalova seria play off HC Slovan Bratislava - HC Kosice 4:0
2003/2004 - 3. miesto
2004/2005 - finalova seria play off HC Slovan Bratislava - HKm Zvolen 4:3
2005/2006 - 7. miesto
2006/2007 - finalova seria play off HC Slovan Bratislava - Dukla Trencin 4:0
2007/2008 - finalova seria play off HC Slovan Bratislava - HC Kosice 4:3
2008/2009 - 3. miesto
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Definícia je jednoduchá, že každoročné vidím vo finále len Slovan a nič iné, a je to o tom istom v jednom kuse.... je to už celé trápne..... teraz to bude zaujímavejšie aj ked som si viac prial tam mať Zvolen než KE ale tak vždy lepšie než SLOVAN :)
Tomasito
VIP
VIP

neo250 napísal:Definícia je jednoduchá, že každoročné vidím vo finále len Slovan a nič iné, a je to o tom istom v jednom kuse.... je to už celé trápne.....
Predpokladal som, ze hokej sledujes dlhsie ako od sezony 2006/2007 a ze citanie + pocity aspon do 10 ti problemy nerobia...

Prepac, mylil som sa ;)
neo250 napísal:teraz to bude zaujímavejšie aj ked som si viac prial tam mať Zvolen než KE ale tak vždy lepšie než SLOVAN :)
No vidis, ty si si prial vo finale ZV a SI, ja som si prial finale SBA vs. KE. Hold,... :)
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

predpokladáš dosť zle, že pozerám sezonu len pár rokov, nie som asi ty. Ja sa pri hokeji už dlhšie pohybujem než ty beháš po zemi :) Nečudujem sa prečo skoro celé SVK ide proti Slovanu :lol: no neriešim....
Tomasito
VIP
VIP

neo250 napísal:predpokladáš dosť zle, že pozerám sezonu len pár rokov, nie som asi ty. Ja sa pri hokeji už dlhšie pohybujem než ty beháš po zemi :)
Jasne, jasne... a tvoj syn je ostra Ziletka Jozef Golonka :hokej2:

Ked si pri hokeji uz tak dlho, v takom pripade ti nefunguje nie len pamat, ale v dosledku pokrocileho veku ani to elementarne citanie a pocty. Inak by si tu taketo perlytanie nepustal... :)
neo250 napísal:Ved to máš skoro stále!vkuse ten istý stereotip, čo by ťa na tom už tak bavilo?
aneb
neo250 napísal:každoročné vidím vo finále len Slovan a nič iné, a je to o tom istom v jednom kuse.... je to už celé trápne.....
Herak, ganja, lysohlavky? :cookies:
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Kosice si urcite viac zasluzia vyhrat ako skalica pretoze uz neviem kolko krat za posledncyh 10 rokov boli vo finale a pokusali za vyhrat SE cize si to zasluzia viac a keby neprisiel Palffy tak by sa skalica nedostala tam kde je teraz
Kosice 2:0 Skalica - priebezny stav
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pozeral som prve dve tretiny dnes a Kosice Skalicu dobre drtili, pomer striel 32:7 - vytazili z toho "iba" 2:0 a po znizeni na 3:2 sa urcite triasli o vysledok. Skore rozhodne nevypoveda o silach muzstiev v prvom zapase.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

4:2 nakoniec, skoda ze som nemohol ist, studijne povinnosti a permanentka v penazenke... juj ma mrzelo :cry: . Ale zajtra idem na to, presscentrum vybavene :twisted: !
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

t0m4s3.. si mal kuknúť aj tretiu tretinu a by si videl pekné šance Skalice. Sedel som nad košickou bránou a veru mi miestami tuhla krv v žilách, keď som videl puk len tak lietať popred našu bránu. Skaličania mali množstvo šancí, chýbal iba jeden hráč na správnom mieste, ktorý by puk doťukol dnu. Prvé dve tretiny boli jasné v prospech Košíc.. začínala byť nuda, posledná tretina celú vec fajne zdramatizovala..

Ak vyhráme všetky zápasy doma a prehráme všetky zápasy vonku, budem maximálne spokojný.. :D
Tomasito
VIP
VIP

t0m4s3, skoda, pretoze 3. tretina bola z hokejoveho hladiska najzaujimavejsia a to ani nie preto, ze drtit zacala SI- dovtedy to bola skutocne nuda ala semifinalova seria KE vs. ZV. Z pohladu SI skoda faulovania Hunu a nasledne premeneho samostatneho najazdu Faitha na 3:1 (mohlo to byt este zaujimavejsie, kedze SI sa v 3. tretine podarilo dostat KE pod tlak).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Videl som len druhu tretinu, na zaciatku tu boli dve presilovky Kosic a bezmocnost sa dostat do pasma a nieco vymysliet. Dakujem, taky hokej neprosim, vobec ma to neoslovilo a tak som radsej prepol na televizne noviny, tie boli daleko zaujimavejsie ako tento finalovy zapas.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Super 2:0 na zapasy
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Fuh, teraz som sa vratil... zapas bol dobry, druhu tretinu trocha nuda, ale v tretej, hlavne na konci, ked bolo 6 na 4 to malo nieco do seba :wink: . Najviac ma prekvapil samozrejme Lipka, ked vysiel na (skoro) cervenu ciaru z brany prihrat superovi na hokejku :lol: . Sice nedostal, ale chvilku na to mu Skalica jednu zavesila, a aj si ju zasluzil! No nemozem povedat ze chytal zle, ku koncu chytil dva skoro iste goly. Dufam, ze v SI jeden prehrame a jeden vyhrame, potom vitazny zapas u nas :twisted: .
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Dufam ze skalica teraz doma vyhra aspon 1 zapas, aj ked fandim kosiciam tak v tomto finale mi je skoro jedno kto vyhra bo skalica by si to tiez zasluzila...
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Mne sú sympatické obidva tímy - Košice aj Skalica, a preto dúfam, že séria bude čo najdlhšia a uvidím nádherný siedmy zápas vo vypredanej Steel Aréne, nech už vyhrá ktokoľvek.. Ale tak Žigovi by som titul doprial, lebo to čo predvádzal počas celej sezóny je hodné obrovského potlesku, môžete vravieť, že je sedlák mimo ľadu - na ňom je to Pán Hokejista.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Pan Hokejista by mohol ist reprezentovat svoju krajinu :roll: ...
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

ale teraz sa dal dost je*nute prefarbit :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

nestik napísal:ale teraz sa dal dost je*nute prefarbit :D
kde je fotka? :)

ad reprezentacia: ja som dajme tomu murar, robim si svoju robotu, dostanem tyzdnovu dovolenku, pride za mnou nejaky panko a povie mi, pod pocas svojej dovolenky reprezentovat slovensko v murarstve..povedal by som mu len: ti musi j**** :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

moosha napísal:Pan Hokejista by mohol ist reprezentovat svoju krajinu :roll: ...
A ty by si mohol zacat respektovat jeho rozhodnutie. Nechapem, co s tym ma stale niekto problem. Povedal, ze konci a odvtedy svoj navrat ani nepripustil. Takze kde je problem? Ma svoj vek, ma rodinu s malou dcerkou s ktorou urcite chce travit co najviac casu, svoje si odohral, na rovinu povedal, ze v repre konci. Je tak tazke to respektovat?
Zamknuté