SchYzo napísal:mno sak nikdy nevies kto sa pod tym nickom skryva, si nevidel film eurotrip?
samovrazda
-
qwerty-xyz
Ja prídem zo školy umývam riad, upratujem dom, kosím, venčím psa, upratujem dvor, proste odplácam rodičom to čo pre mňa robia a v robote sa zarábajú peniaze na to aby sme mohli žiť a dopriali si všetko čo chceme...a nejdem sa kvôli tomu zabiť...bolo mnoho situácií kedy som niečo nevedel dostatočne zvládnuť ale vždy som sa stým vyrovnal...možno by stačilo si s nimi sadnúť a porozprávať sa....Samovrah napísal:plasmon: To bol ako priklad. Toho je viac. Nejde tu len o peniaze ale aj psychicky terror. A mama sa k nemu prida a konec. To vies, ked do teba niekto furt uci 5rokov za hociake male prkotiny tak by ta to poriadne sralo.
"Davas si rukavice ked ides umyvat kupelnu s fixinelou?!" "Ty zmrdak!"
Kazdy piatok musim upratovat cely byt! Oni nerobia nic iba su v robote cely den. A ked neni upratane zase to iste. Vyhraky a nadvky
brm: Diky, skusim. Ale si si isty, ze to odtail vytiahnu? Chcem predsa len niekmu aj podkovat:)
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ty sa tu nehraj an hrdinu by som chcel vidiet teba ... ano ja sa priznam som lenivy ... a tiez by sa mi to nechcelo robit .. ano obcas poumyvam riad pomozem poupratujem ale zas nie kazdy den to by ma asi trafiloo ale aj tak to nieje dovod na samovrazdumoosha napísal:Taktiez neviem co je az take zle na upratani celeho bytu kazdy tyzden. Za tri hodinky aj so zmyvanim a podobne to mas vyriesene.
-
hurvinek11
Amateur
Ahoj samovrah,
myslím, že som jeden z mála ľudí, čo ťa tu chápe. Mám to tiež v rodine veľmi ťažké a aj ja som už zopárkrát rozmýšľal nad samovraždou.
Myslím, že útekom nič nevyriešiš, po čase by ťa našli, a ešte by sa to mohlo zhoršiť. Vždy existuje aj lepšia voľba ako samovražda. Si mladý, v živote máš ešte veľa dobrých vecí pred sebou. Musíš si nájsť dôvod prečo žiť, napr. ja mám cieľ výjsť strednú školu a odsťahovať sa od rodiny, založiť si vlastnú rodinu, zarábať a zabávať sa. Toto jediné ma drží pri živote a zatiaľ sa mi darí. Postav sa tvojím problémom, verím, že sa ti ich určite podarí nejako vyriešiť, či už za pomoci kamarátov, priateľky, alebo aj psychológa. Ak sa potrebuješ s niekým porozprávať, kľudne mi napíš.
Nejako to vydrž do osemnástky a potom sa odsťahuj, je to fakt oveľa lepšie riešenie, ako samovražda.
myslím, že som jeden z mála ľudí, čo ťa tu chápe. Mám to tiež v rodine veľmi ťažké a aj ja som už zopárkrát rozmýšľal nad samovraždou.
Myslím, že útekom nič nevyriešiš, po čase by ťa našli, a ešte by sa to mohlo zhoršiť. Vždy existuje aj lepšia voľba ako samovražda. Si mladý, v živote máš ešte veľa dobrých vecí pred sebou. Musíš si nájsť dôvod prečo žiť, napr. ja mám cieľ výjsť strednú školu a odsťahovať sa od rodiny, založiť si vlastnú rodinu, zarábať a zabávať sa. Toto jediné ma drží pri živote a zatiaľ sa mi darí. Postav sa tvojím problémom, verím, že sa ti ich určite podarí nejako vyriešiť, či už za pomoci kamarátov, priateľky, alebo aj psychológa. Ak sa potrebuješ s niekým porozprávať, kľudne mi napíš.
Nejako to vydrž do osemnástky a potom sa odsťahuj, je to fakt oveľa lepšie riešenie, ako samovražda.
-
audiotrack
VIP
tak toto je fakt sila, na jednej strane by som povedal že chlapec chce len zaujať pozornosť. Najprv chce do pokazeného notebooku dávať správu ktorú budú musieť poslať na expertízu do ameriky, potom chce zomrieť bezbolestne podrezaním žíl a napriek tomu všetkému sa bojí odísť do zahraničia že nebude mať čo jesť. Keď sa nakoniec rozhodne že utečie a začne nový život tak sa o neho začnem báť lebo tu od 7. marca nebol. Som fakt zmätený čo sa tu vlastne deje
-
Majro
Light Star
uz je asi za tymaudiotrack napísal:tak toto je fakt sila, na jednej strane by som povedal že chlapec chce len zaujať pozornosť. Najprv chce do pokazeného notebooku dávať správu ktorú budú musieť poslať na expertízu do ameriky, potom chce zomrieť bezbolestne podrezaním žíl a napriek tomu všetkému sa bojí odísť do zahraničia že nebude mať čo jesť. Keď sa nakoniec rozhodne že utečie a začne nový život tak sa o neho začnem báť lebo tu od 7. marca nebol. Som fakt zmätený čo sa tu vlastne deje
samovrazda je blbost, pretoze vzdy je preco zit.. odid k nejakej rodine aspon na nejaky cas, kym si rodicia neuvedomia, co sa vlastne naozaj stalo, a mozno sa to da doporiadku
noooooooo, v prvom rade si myslim, ze ti vobec nejde o samovrazdu...nechces sa zabit, len nejako upozornujes,m ze sa trapis, a volas o pomoc....
Kolko mas rokov???Myslis si, ze ty mas najvacsie problemy na svete??? Skus vyhladat psychologa, a dostan sa z toho...Nemozem taketo blbosti citat (prepac, pre mna su to blbosti, pre teba asi big- problem) ale uvedom sa!
Kto sa chce zabit, nepise na diskusne forum, a neradi sa ako ma napisat list na rozlucku....Chces byt zaujimavy??? NIe si....A zda sa mi, ze pozeras straaaaaaaaaaasne vela filmov....
Policia ti bude akurat kakat na tvoj list na rozlucku, nie to, aby sa ti hrabali v pocitaci....nasli by ho jedine, keby si ho nechakl hned pri sebe...
hmm, cim dalej to pisem, tak si myslim, ze chces nieco na sposob Da-vinciho kodu...tvoja oblubena kniha??
Chlapce- zobud sa, a bojuj s realitou....Na svete su ludia, ktori maju OVELA? ovela vacsie problemy, slepi, chori, postihnuti, bez ruk, bez noh, odkazani sami na seba, na ulici......a ty tu vypisujes takeho hovadiny....
Prepac, inac som kludna, ale pri tomto som sa ako fakt nastvala....a etse- ze nechces, aby vedeli, kto si...myslis si, ze koho to zaujima?????
Zivot nie je detektivny roman....
ROB CO CHCES....
Kolko mas rokov???Myslis si, ze ty mas najvacsie problemy na svete??? Skus vyhladat psychologa, a dostan sa z toho...Nemozem taketo blbosti citat (prepac, pre mna su to blbosti, pre teba asi big- problem) ale uvedom sa!
Kto sa chce zabit, nepise na diskusne forum, a neradi sa ako ma napisat list na rozlucku....Chces byt zaujimavy??? NIe si....A zda sa mi, ze pozeras straaaaaaaaaaasne vela filmov....
Policia ti bude akurat kakat na tvoj list na rozlucku, nie to, aby sa ti hrabali v pocitaci....nasli by ho jedine, keby si ho nechakl hned pri sebe...
hmm, cim dalej to pisem, tak si myslim, ze chces nieco na sposob Da-vinciho kodu...tvoja oblubena kniha??
Chlapce- zobud sa, a bojuj s realitou....Na svete su ludia, ktori maju OVELA? ovela vacsie problemy, slepi, chori, postihnuti, bez ruk, bez noh, odkazani sami na seba, na ulici......a ty tu vypisujes takeho hovadiny....
Prepac, inac som kludna, ale pri tomto som sa ako fakt nastvala....a etse- ze nechces, aby vedeli, kto si...myslis si, ze koho to zaujima?????
Zivot nie je detektivny roman....
ROB CO CHCES....