Palenie Vatry

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Palenie Vatry

Príspevok od používateľa Fuxxo »

som zalozil tuto temu :) palite niekto este vatry??? my sme vynechali minuly rok z dovodu nedostatku casu.. ale tohto roku 8.5 (den vitaztva nad fasizmom) budeme palit.. ideme urobit trosku vacsiu, ako naposledy (vid foto) ale palit budeme len v sobotu 9.5... ak planujete stavat, alebo ste stavali vatru a mate to nafotene, tak sem hodte foto... mne osobne sa palenie vatry moc paci, lebo na kopec sa vystvera hodne ludi z mesta ked vidia, ze zacina horiet :) a da sa paradne zabavit :)
Prílohy
f_3014834_d4abbbde9416809e997d20bd5d4c9df9.jpg
f_3014750_7715bbbc49c632d384e51f10557edf2a.jpg
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

u nas na dedine sa to tiez robi. dufam ze tento rok to stihnem, kedze minuly rok som musel zostat na druhom konci SR
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Nasa nebola az taka velka ale potesila a zohriala.
Fuxxo pozeram ze aj vy do vatry prihadzujete pneu, "stara finta" ;)
Prílohy
S8001626.JPG
S8001613.JPG
S8001513.JPG
Fuxxo
Darca
Darca

Juicy napísal:Fuxxo pozeram ze aj vy do vatry prihadzujete pneu, "stara finta" ;)
Samozrejme. na spodok idu minimalne dve zadne z traktora (UKT alebo LKT) a potom Tatrovacke, Vetriesacke a na koniec z osobakov... mal som aj foto ako horela, ale tie mi ostali v starom fone, ktory nezvladol hospodarku krizu :D tohto rocnu by sme chceli este vacsiu... len najskor musim zajst za vedenim urbaru aj najomcu cirkevnych lesov... skoda, ze obaja su moji susedia :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

sory ale nechapem kde je ta dobra zabava na tom ze spalis dva metraky dobreho dreva a zacmudis pol okresu :roll:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

pinacolada napísal:sory ale nechapem kde je ta dobra zabava na tom ze spalis dva metraky dobreho dreva a zacmudis pol okresu :roll:
Tiež premýšlam, zbytočné ničenie dreva, keby sa to využilo užitočne, napr. na pálenie alkoholu tak hej, ale takto je to mrhanie prírodnými zdrojmi.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

pinacolada napísal:sory ale nechapem kde je ta dobra zabava na tom ze spalis dva metraky dobreho dreva a zacmudis pol okresu :roll:
drevo by mi ani tak nevadilo, ale pneumatiky? wtf? co tym chcete dosiahnut? akurat vycmudite pol slovenska a este aj zaseriete okolie humusom :x
Fuxxo
Darca
Darca

akoze nechapem, co za zabavu povazujes ty. toto asi pre teba zabavne nie je, lebo si na takej akcii nikdy nebol...
ades napísal:drevo by mi ani tak nevadilo, ale pneumatiky? wtf? co tym chcete dosiahnut? akurat vycmudite pol slovenska a este aj zaseriete okolie humusom :x
chlapec moj.. tie pneu sa tam davaju kvoli tomu, ze surove drevo obsahuje vodu (pokial si nevedel) .. a teraz tu zacni mudrovat, ze sa to da spravit zo sucheho. no jasneee. chod ty do lesa, poodpiluj neziaduce stromy, nechaj ich tam rok postat do vatry aby preschlo. uz vidim nejakeho cigana, ktory to vlaci na karicke urobenej z kocika... suche drevo NERASTIE!
Racius napísal:Tiež premýšlam, zbytočné ničenie dreva, keby sa to využilo užitočne, napr. na pálenie alkoholu tak hej, ale takto je to mrhanie prírodnými zdrojmi.
zbytocne nicenie dreva? :D a na chlast ti to nevadi? vies co by ti nato povedal abstinent ako ja? ze zbytocne nicenie dreva a mrhanie prirodnými zdrojmi... aj tak nechapem co by si chcel robit som smrekom, jelsou, osikou, vrbou atd v bukovej hore. v bukovej hore sa tomu hovori NEZIADUCA DREVINA
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

U nas to tiez prebieha(lo) pravidelne, kazdy rok a my ako detiska sme tam chodili. Pamatam na rok, ked sme boli majstri sveta v hokeji...typci doniesli telku a kukali hokej (nejak to napojili na autobateriu zo skodovky) a ked sme vyhrali, televizor rozkopali a hodili do vatry :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Lepsie ako sediet vecer v krcme....ked so mto spravne pochopil, ide o to, ze sa tam zijde kopec ludi...postretavas kamaratov, pokecas s kadekym, mozno sa aj vypije, proste je to spolocenska zabava....a bol som na takej akcii iba raz....
Fuxxo
Darca
Darca

Lub0$ napísal:Lepsie ako sediet vecer v krcme....ked so mto spravne pochopil, ide o to, ze sa tam zijde kopec ludi...postretavas kamaratov, pokecas s kadekym, mozno sa aj vypije, proste je to spolocenska zabava....a bol som na takej akcii iba raz....
ano, presne tak. ide tam hlavne o "oslavenie vitaztva nad fasizmom". niekedy to bola bezna vec. my osobne sme robili 3 - 4 vatry do roka. uz spominaneho 8. maja alebo 1. maja, 24. juna - na Jána a tusim 29. augusta.
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

pocuj fuxxo... tu vatru stavate nekde v HN alebo??
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

chlapec moj, tak neviem ako u vas, ale u nas ked sa robi vatra, tak sa k nej urcite nedavaju pneumatiky. vacsinou sa drevo poleje niecim horlavym, to drevo potom hori uplne krasne a dohori do tla. okrem toho keby si vedel, tak taka breza a mnoho inych druhov dreva horia aj mokre. ale sak mne je to jedno, vy si zaserte vzduch
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

fruxo moj zlaty, ty mi nehovor ze vatra nejde bez dreva, bol som skaut, zazil som uz nejaky ten tabor, ktrory sa samozrejme bez vatry neobisiel, ale pneumatiky sme tam teda ozaj nikdy nedavali. hovori ti nieco pojem razdie? tak tym ket vatru vypchas, tak drevo moze byt aj nevimake mokre, ale ak z dvoch stran strcis faklu, neni sance zeby to nehorelo ;-) a nehovor mi ze v lese razdie neje. este som nevidel les, v ktorom by nebolo razdie, ci ihlicnaty, alebo listnaty. dokonca aj v tyzdnovych lejakoch je vlese dost sucheho razdia ano aj na taku velku vatru. ale ket je niekto lenivy vidlak, aj pneumatiky su mu dobre.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

za tie pneumatiky by som vas zavrel do nevetranej miestnosti, v ktorej by som tie pneumatiky palil :evil:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

ades napísal:chlapec moj, tak neviem ako u vas, ale u nas ked sa robi vatra, tak sa k nej urcite nedavaju pneumatiky. vacsinou sa drevo poleje niecim horlavym, to drevo potom hori uplne krasne a dohori do tla. okrem toho keby si vedel, tak taka breza a mnoho inych druhov dreva horia aj mokre. ale sak mne je to jedno, vy si zaserte vzduch
Ano mas pravdu, ale pozri, mozeme to brat aj takto....zajtra rano nesadni do auta....skodi to ovzdusiu snad viac ako jedna pneumatika, a povezies sa v nom aj tak iba sam....alebo s niekym...preco radsej nesadnes na MHD kde s tebou pojde sto dalsich ludi a hned to je pre prirodu lepsie, sice spotreba je vacsia ale automaticky, podiel poctu cestujucich a spotreba v litroch je vyhodnejsia....
A to mozme pokracovat v dalsich veciach....pochybujem, ze ty fajcis ale preco niekto fajci? Zaprve tym znecistuje ovzdusie, aj ked iba minimalne, ale znecistuje tym pluca ostatnym.....je to proste debata na veky....
Nieje spravne palit pneumatiky, umelinu, plasty a ine svinstva, za to niesom, nikdy som to nerobil a ani sa nechystam, ale pravda je taka, ze je kopec inych kazdodennych veci, ktore znecistuju ovzdusie viac ako par pneumatik....
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

ot: nie fruxo ale fuxxo :) : ot
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jezisi idete ho zozrat za to ze spali par pneumatik. Sedlacka zabava je sedlacka zabava (nemyslim to urazlivo), sam som bol na takej "vojane" a bola to celkom sranda.
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

aj u nas sa kazdy rok byva vatra ale nie 8 maja ale 24 jula na Jana u nas sa zapaluje horiacim sipom nemam fotky ale ked tento rok bude sem nejake hodim
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No neviem, ale smrad z tych gum musi pokazit naladu...
Napísať odpoveď