Ako povedat babe ze som do nej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

co sa tyka toho tak suhlasim s Vigorom lebo kazdy mu vravel nech ide na to rovno priamo :) mno ale ja som veeeelmo zvedavy ako to nakoniec dopadne

PS dufam ze ti to vyjde (ja som v 13 dievca neriesil ;) ani uz si nepamatam co som vtedy vlastne robil )
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Firestone »

Ďakujem , Dúfam , že sa to podarí . Trocha moc tréma
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Neboj to pozna kazdy z nas :).O com by to bolo keby ti zenska hned povedala hej ber si ma ta do teplych krajin a budeme mat dešec dzeci ? :D.

// BTW :S mojou uz mi konecnce odpisala no uvidime ako dalej. :D

//erytrocyt:Čo to tu bol za bordel? Vymazané dve strany spamu.Diskutujte k téme, budú lietať basy.
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Dúfam , že zajtra bude v škole a že sa mi neroztrepu kolená keď k nej prídem
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Som do Teba
aviatik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa aviatik »

Shark NX napísal:Uz ked sme pri tom cumeni na Opacne pohlavie :)
Tiez to velmi rad robim ... Ale vacsina uhne ocami ... Sice par krat v Metre sa mi stalo ze sme na seba s usmevom pozerali asi 2minuty ... A je to strasna prdel :P
Ceresnicka na torte bola ked niektora zamava :)

To sa mi stalo minulu Stredu ked sme isli s Gotharom a Fabom ku mne ...
Kecali sme na zastavke a za nimi stala velmi pekna slecna ... (Max 22-23) a ked sme kecali medzi sebou tak sa na mna usmievala ... Cely cas jak sme cakali na Elinu tak pozerala a usmievala sa.
Ked uz dosla elektricka ... Tak sme nastupili ale ona zostala ... Stale pozerala aj ked som bol uz v Eline a ked sa pohla tak zamavala.
Len som si v hlave povedal: Sakra, kde je ta nudzova brzda :)
Takisto, hladenie do oci je krasa :oops: Dnes sa mi to tiez stalo..
Trosku divny pocit to je.
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Do rici zase nebola v škole ........... no ja dúfam že sa do toho piatku ukáže
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

uz tolko nestresuj :) ked nepride tento tyzden tak pride na dalsi :) ale urcite pride :) mas cas :P
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Mimochodom spomenul som si že ona moje číslo má ona na to išla priamo ale trošku zaklamala ale dal som jej ho . Ale jej číslo som nevypýtal ............... PAKO PAKO PAKO :aasmile10:

a čaká ma to teraz :aasmile10: PAKO PAKO
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Boze sak klud :) Vidis ona mala sposob ako z teba vydusit cislo :)
Ja viem ze sa to lahko hovori ... Ale ked ste spoluziaci tak to je lahucke. Si predstav ake to je ked chces oslovit neznamu zenu :smt047. To su stresy :D
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

No to si ani neviem predstaviť .
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

shark< ake stresy, ho tu chudaka este viacej stresujes :D

ak nenapise sms alebo neprezvoni, tak bud ju rovno niekam vezmi von alebo chod po inej :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Shark NX napísal:Boze sak klud :) Vidis ona mala sposob ako z teba vydusit cislo :)
Ja viem ze sa to lahko hovori ... Ale ked ste spoluziaci tak to je lahucke. Si predstav ake to je ked chces oslovit neznamu zenu :smt047. To su stresy :D
To hovori ten, co sa v metre rano minutu pozera do oci zene (podotykam, aj ona jemu :D), ktoru vidi prvy a asi aj posledny krat :D .

Inak, FStone, pozri si nejake diely serialu Big Bang Theory, tam je taky 27-rocny zid, vola sa Howard Wolowitz, on ma perfektne praktiky :smt047 .
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Moosha, minutu? Nerob Sharkovi hanbu:D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ja viem ze to bolo viac, ale asi sa bal K- ze si vymysla, tak napisal len taku cvicnu minutku :D . A Lukas taketo praktiky nema? Podla mna by to bol zaujimavy pohlad :D .

//Fabo, mas 2000 prispevkov, urobil som ti screen ak to potom budes chciet vidiet a nenechat si ujst tuto jedinecnu chvilku
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja tie zeny nehypnotizujem cize viac ako minutu nepretrzite na ne nepozeram :D S prestavkami mozno viac :)
Ale tak na Skole to nieje tazke ... Napr. Ak nevies ako zacat tak sa zahraj na blbeho z nejakeho predmetu ci ti to nevie vysvetlit. Hned chytis vlnu a ako podakovanie ju pozves do cajovne alebo na lubovolne miesto. Kde si vypytas aj cislo ze keby si ju chcel niekam zavolat :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Moosha dik za screen, postcount som si vsimol hned po postnuti, az mi prislo luto ze jubilejny post ide do takej temy :)

Shark: nj, nepretrzite alebo pretrzite, problem definicie :)

btw. dobry napad s tym vysvetlenim, akurat to ma ten problem ze musi byt v niecom dobra aj ona a on nesmie byt lepsi... holt by to bolo divne keby jednotkar prisiel za trojkarkou ze ci mu nevysvetli... :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hehehhe mno ako si nakoniec pochodil s tym cislom? ci ti nieco napisala? :) a ako to ze ma tvoje cislo?

hehehe vela otazok :P
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Firestone trema netrema chod do toho.u mna sa to odohralo tuto stredu.Isiel som za nou na chvilku lebo som nieco u nej mal (listky na vlak do prahy) tak som ju siel odkopnut aspon na tanecnu.boli sme spolu asi 10 minut ale nemohol som sa odvazit ani pi*u.Vecer viem kedy koncila tak som ju cakal pred hotelom a vidim ze uz ide.Tep 240 srdce nie v krku ale mimo tela a ona vysla zadnym vchodom.Ja zostresovany co robit som sa hned ludi pytal ci sa dakde da vzadu vojst.Tak som isiel za nou, bola tam aj s trenerom.Tak vravim ze ci si ju mozem na chvilku zobrat.On ze ano tak sme isli a ona ze no co?Kracali sme dalej asi 5 sekund potichu potom sme zastali kukol som sa nanu a vyplul som zo seba nieco v zmysle ze "Vies mati, dlhsie mam nieco na srdci, si uzasne dievca a premyslal som ci by sme to spolu neskusili" alebo nejaka taka pi*ov*** zo mna vysla.Ovsem vykoktaval som ju zo seba mozno 10 sekund :D.Dostala sa mi odpoved "Myslim ze by sme mali ostat radsej kamarati" nejak sme sa rozlucili a isiel som ta do rici nevedel som co so sebou.Result toho vecera?Som stastny ze to konecne zo mna vyslo lebo viem na com som :).Mrzi ma ze holka sa sprava trocha odmerane (aspon sa mi to tak zda po telefone) ale tak uvidime potom napisem :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Firestone trema netrema chod do toho.u mna sa to odohralo tuto stredu.Isiel som za nou na chvilku lebo som nieco u nej mal (listky na vlak do prahy) tak som ju siel odkopnut aspon na tanecnu.boli sme spolu asi 10 minut ale nemohol som sa odvazit ani pi*u.Vecer viem kedy koncila tak som ju cakal pred hotelom a vidim ze uz ide.Tep 240 srdce nie v krku ale mimo tela a ona vysla zadnym vchodom.Ja zostresovany co robit som sa hned ludi pytal ci sa dakde da vzadu vojst.Tak som isiel za nou, bola tam aj s trenerom.Tak vravim ze ci si ju mozem na chvilku zobrat.On ze ano tak sme isli a ona ze no co?Kracali sme dalej asi 5 sekund potichu potom sme zastali kukol som sa nanu a vyplul som zo seba nieco v zmysle ze "Vies mati, dlhsie mam nieco na srdci, si uzasne dievca a premyslal som ci by sme to spolu neskusili" alebo nejaka taka pi*ov*** zo mna vysla.Ovsem vykoktaval som ju zo seba mozno 10 sekund :D.Dostala sa mi odpoved "Myslim ze by sme mali ostat radsej kamarati" nejak sme sa rozlucili a isiel som ta do rici nevedel som co so sebou.Result toho vecera?Som stastny ze to konecne zo mna vyslo lebo viem na com som :).Mrzi ma ze holka sa sprava trocha odmerane (aspon sa mi to tak zda po telefone) ale tak uvidime potom napisem :)
huh nemile prekvapenie ale nevadi, ako si pisal vies na com si ;) ale bol by som zvedavy ako ta potom bude brat dalej...ak tuto info vie
Napísať odpoveď