PS dufam ze ti to vyjde (ja som v 13 dievca neriesil
Ako povedat babe ze som do nej
Takisto, hladenie do oci je krasaShark NX napísal:Uz ked sme pri tom cumeni na Opacne pohlavie
Tiez to velmi rad robim ... Ale vacsina uhne ocami ... Sice par krat v Metre sa mi stalo ze sme na seba s usmevom pozerali asi 2minuty ... A je to strasna prdel![]()
Ceresnicka na torte bola ked niektora zamava
To sa mi stalo minulu Stredu ked sme isli s Gotharom a Fabom ku mne ...
Kecali sme na zastavke a za nimi stala velmi pekna slecna ... (Max 22-23) a ked sme kecali medzi sebou tak sa na mna usmievala ... Cely cas jak sme cakali na Elinu tak pozerala a usmievala sa.
Ked uz dosla elektricka ... Tak sme nastupili ale ona zostala ... Stale pozerala aj ked som bol uz v Eline a ked sa pohla tak zamavala.
Len som si v hlave povedal: Sakra, kde je ta nudzova brzda
Trosku divny pocit to je.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To hovori ten, co sa v metre rano minutu pozera do oci zene (podotykam, aj ona jemuShark NX napísal:Boze sak kludVidis ona mala sposob ako z teba vydusit cislo
Ja viem ze sa to lahko hovori ... Ale ked ste spoluziaci tak to je lahucke. Si predstav ake to je ked chces oslovit neznamu zenu. To su stresy
Inak, FStone, pozri si nejake diely serialu Big Bang Theory, tam je taky 27-rocny zid, vola sa Howard Wolowitz, on ma perfektne praktiky
-
Shark NX
Addict
Ja tie zeny nehypnotizujem cize viac ako minutu nepretrzite na ne nepozeram
S prestavkami mozno viac 
Ale tak na Skole to nieje tazke ... Napr. Ak nevies ako zacat tak sa zahraj na blbeho z nejakeho predmetu ci ti to nevie vysvetlit. Hned chytis vlnu a ako podakovanie ju pozves do cajovne alebo na lubovolne miesto. Kde si vypytas aj cislo ze keby si ju chcel niekam zavolat
Ale tak na Skole to nieje tazke ... Napr. Ak nevies ako zacat tak sa zahraj na blbeho z nejakeho predmetu ci ti to nevie vysvetlit. Hned chytis vlnu a ako podakovanie ju pozves do cajovne alebo na lubovolne miesto. Kde si vypytas aj cislo ze keby si ju chcel niekam zavolat
-
Fabo
Hardcore addict
Moosha dik za screen, postcount som si vsimol hned po postnuti, az mi prislo luto ze jubilejny post ide do takej temy 
Shark: nj, nepretrzite alebo pretrzite, problem definicie
btw. dobry napad s tym vysvetlenim, akurat to ma ten problem ze musi byt v niecom dobra aj ona a on nesmie byt lepsi... holt by to bolo divne keby jednotkar prisiel za trojkarkou ze ci mu nevysvetli...
Shark: nj, nepretrzite alebo pretrzite, problem definicie
btw. dobry napad s tym vysvetlenim, akurat to ma ten problem ze musi byt v niecom dobra aj ona a on nesmie byt lepsi... holt by to bolo divne keby jednotkar prisiel za trojkarkou ze ci mu nevysvetli...
Firestone trema netrema chod do toho.u mna sa to odohralo tuto stredu.Isiel som za nou na chvilku lebo som nieco u nej mal (listky na vlak do prahy) tak som ju siel odkopnut aspon na tanecnu.boli sme spolu asi 10 minut ale nemohol som sa odvazit ani pi*u.Vecer viem kedy koncila tak som ju cakal pred hotelom a vidim ze uz ide.Tep 240 srdce nie v krku ale mimo tela a ona vysla zadnym vchodom.Ja zostresovany co robit som sa hned ludi pytal ci sa dakde da vzadu vojst.Tak som isiel za nou, bola tam aj s trenerom.Tak vravim ze ci si ju mozem na chvilku zobrat.On ze ano tak sme isli a ona ze no co?Kracali sme dalej asi 5 sekund potichu potom sme zastali kukol som sa nanu a vyplul som zo seba nieco v zmysle ze "Vies mati, dlhsie mam nieco na srdci, si uzasne dievca a premyslal som ci by sme to spolu neskusili" alebo nejaka taka pi*ov*** zo mna vysla.Ovsem vykoktaval som ju zo seba mozno 10 sekund
.Dostala sa mi odpoved "Myslim ze by sme mali ostat radsej kamarati" nejak sme sa rozlucili a isiel som ta do rici nevedel som co so sebou.Result toho vecera?Som stastny ze to konecne zo mna vyslo lebo viem na com som
.Mrzi ma ze holka sa sprava trocha odmerane (aspon sa mi to tak zda po telefone) ale tak uvidime potom napisem 
-
lollo
Professional
huh nemile prekvapenie ale nevadi, ako si pisal vies na com siDieg0 napísal:Firestone trema netrema chod do toho.u mna sa to odohralo tuto stredu.Isiel som za nou na chvilku lebo som nieco u nej mal (listky na vlak do prahy) tak som ju siel odkopnut aspon na tanecnu.boli sme spolu asi 10 minut ale nemohol som sa odvazit ani pi*u.Vecer viem kedy koncila tak som ju cakal pred hotelom a vidim ze uz ide.Tep 240 srdce nie v krku ale mimo tela a ona vysla zadnym vchodom.Ja zostresovany co robit som sa hned ludi pytal ci sa dakde da vzadu vojst.Tak som isiel za nou, bola tam aj s trenerom.Tak vravim ze ci si ju mozem na chvilku zobrat.On ze ano tak sme isli a ona ze no co?Kracali sme dalej asi 5 sekund potichu potom sme zastali kukol som sa nanu a vyplul som zo seba nieco v zmysle ze "Vies mati, dlhsie mam nieco na srdci, si uzasne dievca a premyslal som ci by sme to spolu neskusili" alebo nejaka taka pi*ov*** zo mna vysla.Ovsem vykoktaval som ju zo seba mozno 10 sekund.Dostala sa mi odpoved "Myslim ze by sme mali ostat radsej kamarati" nejak sme sa rozlucili a isiel som ta do rici nevedel som co so sebou.Result toho vecera?Som stastny ze to konecne zo mna vyslo lebo viem na com som
.Mrzi ma ze holka sa sprava trocha odmerane (aspon sa mi to tak zda po telefone) ale tak uvidime potom napisem