Inac sice si hru bez original map neviem predstavit, asi by som to dlho nevydrzal, ale ved skusit sa moze vselico
CS 1.6 Server hojko.com
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ban za laming nieje za to, ze by si mal zle score alebo co, zrejme si niekomu kazil hru, kempil, teamattackoval, blokoval dvere (ktore na snow nejsu ^_^) alebo inak zneprijemnoval hru svojmu teamu. Ban si dostal od admina PepoJr, takze staznosti smeruj k nemu
http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=3720
Inac sice si hru bez original map neviem predstavit, asi by som to dlho nevydrzal, ale ved skusit sa moze vselico
Ja stale milujem info, dust, cbble aj nuke, dokonca sa mi zapacil aj aztec konecne.
Jáj no tak ja som určite nekempil
pretože ja som rusher
a behal som s bročkou takže je možne že som občas niekoho trafil z vlastních 
Ale ok nechajme to tak vydržím do zajtra
A k tym mapam.. ja si bez nich neviem predstavit server
aj keď sa niekedy hraju stále tie isté ale hraju sa preto lebo sa luďom páčia a votuju ich 
Ale ok nechajme to tak vydržím do zajtra
A k tym mapam.. ja si bez nich neviem predstavit server
-
lekoklatik
VIP
Tiež som jedného Času navrhoval na skúšku odstrániť tie mapy. Avšak po nejakej dobe som prišiel na to, že ve´d predsa mapu môžeem zmeniť a tak vždy keď som aspoň ja na servery, mapu mením na niečo menej známe avšak myslím že oldschoolové. šak prodigy napr.... čiže mne osobne je to jedno. Môžeme skúsiť ale už sa za to tak nebijem ako voľakedy. A kcem aby ma už konečne ne izbe zapojili. Už som dlho na hojkovi nebol...
btw Pepo veď tam máme mirrordamage tak nemusíš dávať. Len keď fakt stoja na spawne a vidíš jak svojho úmyselne zabije. Za TA bany ee. za úmyselné TK hej.
btw Pepo veď tam máme mirrordamage tak nemusíš dávať. Len keď fakt stoja na spawne a vidíš jak svojho úmyselne zabije. Za TA bany ee. za úmyselné TK hej.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Uz to bolo nudne.
Super tah od hojka, ze ich dal prec aspon na par dni. Konecne sa hrala cs_militia, na ktoru nik nemoze pindat. Super mapka, sily CT a T su tam vyrovnane. Zahral som si aj aim_crazyjump - dost kravina, ale ako oddychovka na spestrenie hernicka (jedalnicka) - dobra vec.
Ked sa nam mapa nepaci, rockujeme, nominujem de_old_aztec, spravil som to 10 krat a z toho sa to vo votovani objavilo asi 5 krat. Vsetko bolo odrockovane. Juj! Votnime si to!
Super tah od hojka, ze ich dal prec aspon na par dni. Konecne sa hrala cs_militia, na ktoru nik nemoze pindat. Super mapka, sily CT a T su tam vyrovnane. Zahral som si aj aim_crazyjump - dost kravina, ale ako oddychovka na spestrenie hernicka (jedalnicka) - dobra vec.
Ked sa nam mapa nepaci, rockujeme, nominujem de_old_aztec, spravil som to 10 krat a z toho sa to vo votovani objavilo asi 5 krat. Vsetko bolo odrockovane. Juj! Votnime si to!
Ze to nemyslis vazne ?Mastros napísal:Uz to bolo nudne.
-
lekoklatik
VIP
Drago. Veď tak zmeň mapu na niečo iné. Chcel som vás naučiť hrať piranesi ale všetci len frflete.
militia to isté. Všetci frflú. A sily na tom nie sú skutoćne nejak extrémne zle. To že sa T zakempia robia všade. Buď CT alebo T....
Ve´d je tam italy, prodigy, chetau či jak sa to atď...
Nie je to blbos´t že sa dali preć. Chvíľu tam nebudú. Oddýchnete si. Keď hráte dookola to isté furt ste nervní a aj tak dávate rtv. Tak nechápem o čo vám ide. hrajte sa a ak sa vám nepáči, príďte neskôr. Skúste prejaviť trošku podpory. Mňa osobne unavuje vždy sa na server napojiť bu´d na d2 alebo niečo iné čo sa tam hráva dookola. A keď to zmením, tak zas rtv a zas len rutinná mapa. Je to dobre ako to je. Nebude to na furt. Len na oddych.
militia to isté. Všetci frflú. A sily na tom nie sú skutoćne nejak extrémne zle. To že sa T zakempia robia všade. Buď CT alebo T....
Ve´d je tam italy, prodigy, chetau či jak sa to atď...
Nie je to blbos´t že sa dali preć. Chvíľu tam nebudú. Oddýchnete si. Keď hráte dookola to isté furt ste nervní a aj tak dávate rtv. Tak nechápem o čo vám ide. hrajte sa a ak sa vám nepáči, príďte neskôr. Skúste prejaviť trošku podpory. Mňa osobne unavuje vždy sa na server napojiť bu´d na d2 alebo niečo iné čo sa tam hráva dookola. A keď to zmením, tak zas rtv a zas len rutinná mapa. Je to dobre ako to je. Nebude to na furt. Len na oddych.
-
lekoklatik
VIP
Ke´d ma zapoja. Dúfam že o tých 27 minút a zajtra sa konečne dostanem na server, spravíme si oldschool day
Píšte mapy, staršie mapy, ktoré ste hrávali, videli, poćuli o nich. Ja som za chetau či jak sa to. Už si to musím zapamätať 
takže militia, prodigy, piranesi, možno assault ale tam je to jednoznačné pre T, a čo ja viem. Všetko som pozabúdal keď sa to nehralo roky
A to som eśte s botmi hraval také všelijaké dobré mapky. Sa pamätám Condition Zero vás previedlo všetkými mapkamy. Idem si to asi teda pozrieť. A keď ma zapoja (ak) tak zajtra skúsime 
//hotovo. Net ide. taaak
takže militia, prodigy, piranesi, možno assault ale tam je to jednoznačné pre T, a čo ja viem. Všetko som pozabúdal keď sa to nehralo roky
//hotovo. Net ide. taaak
PsychoS: J, fajny filter. Odpisal by si ma.
Drago: Sily su tam naozaj vyrovnane, ked sme dohrali mapku, rozdiel vitazstiev T oproti CT bol asi dvojbodovy v prospech T. Tu mapu len musis hrat. Tak ako na cs_mapach kempia Ts, tak na de_mapach kempia CTs.
leko: Dik za podporu. cs_militia je jednoznacne kvalitna mapa. cs_chateau sa to tusim pise. Nepoznam, zahrajme. Je na serveri mapa de_stadium (z Condition Zero poznam) alebo cs_italy?
Drago: Sily su tam naozaj vyrovnane, ked sme dohrali mapku, rozdiel vitazstiev T oproti CT bol asi dvojbodovy v prospech T. Tu mapu len musis hrat. Tak ako na cs_mapach kempia Ts, tak na de_mapach kempia CTs.
leko: Dik za podporu. cs_militia je jednoznacne kvalitna mapa. cs_chateau sa to tusim pise. Nepoznam, zahrajme. Je na serveri mapa de_stadium (z Condition Zero poznam) alebo cs_italy?
Italy (aj cs aj de) tam je , inak mapy máte TU , je to dosť na smiech že ste mázli offi mapky namiesto toho aby ste sa snažili rozbehať nejaký plugin proti opakovaniu , viem že už boli pokusy to nahodiť atď .. No čiže podla mňa to je skôr blbosť 
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ano bombovy:
kedže hojko na server ani nepachne(to nieje obvinenie) takže nejake to repete : hral som tam a každý nový koho som tam zavolal bud p*čoval že to je čo za kravinu, tí čo tam hrali vačšinou votovali nové mapy(čo bol aj tvoj zámer) ale aj tak sa vynašli takí že de_old_aztec a už sa šlapalo dvacat minut v kuse na tom...(keby bolo aj de_old_inferno
) Zaver : pomohlo to ale nieje to riešenie nastalo, maximalne si mohol pohrozit, že ked sa nezačnu hrat normalne mapy, tak id odstraniš nastalo...treba, ako tu tu už niekto povedal, plugin(alebo čo to je) na rtv a je po probleme...
kedže hojko na server ani nepachne(to nieje obvinenie) takže nejake to repete : hral som tam a každý nový koho som tam zavolal bud p*čoval že to je čo za kravinu, tí čo tam hrali vačšinou votovali nové mapy(čo bol aj tvoj zámer) ale aj tak sa vynašli takí že de_old_aztec a už sa šlapalo dvacat minut v kuse na tom...(keby bolo aj de_old_inferno