CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
blazer
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ban za laming nieje za to, ze by si mal zle score alebo co, zrejme si niekomu kazil hru, kempil, teamattackoval, blokoval dvere (ktore na snow nejsu ^_^) alebo inak zneprijemnoval hru svojmu teamu. Ban si dostal od admina PepoJr, takze staznosti smeruj k nemu :) http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=3720

Inac sice si hru bez original map neviem predstavit, asi by som to dlho nevydrzal, ale ved skusit sa moze vselico :) Ja stale milujem info, dust, cbble aj nuke, dokonca sa mi zapacil aj aztec konecne.
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

no tak bud som bol slepy, alebo si mal TKs umyselne....mozne aj jedno aj druhe :) lebo som unaveny :D

den ti neuskodi
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

Jáj no tak ja som určite nekempil :-) pretože ja som rusher :-D a behal som s bročkou takže je možne že som občas niekoho trafil z vlastních :-P
Ale ok nechajme to tak vydržím do zajtra :-)

A k tym mapam.. ja si bez nich neviem predstavit server :-D aj keď sa niekedy hraju stále tie isté ale hraju sa preto lebo sa luďom páčia a votuju ich :-)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tiež som jedného Času navrhoval na skúšku odstrániť tie mapy. Avšak po nejakej dobe som prišiel na to, že ve´d predsa mapu môžeem zmeniť a tak vždy keď som aspoň ja na servery, mapu mením na niečo menej známe avšak myslím že oldschoolové. šak prodigy napr.... čiže mne osobne je to jedno. Môžeme skúsiť ale už sa za to tak nebijem ako voľakedy. A kcem aby ma už konečne ne izbe zapojili. Už som dlho na hojkovi nebol...
btw Pepo veď tam máme mirrordamage tak nemusíš dávať. Len keď fakt stoja na spawne a vidíš jak svojho úmyselne zabije. Za TA bany ee. za úmyselné TK hej.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

je vam luto, ze sa tie mapy hraju casto ? ak sa hraju casto, znamena to, ze to ludia chcu tak nevidim dovod odstranovat ich
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Uz to bolo nudne.
Super tah od hojka, ze ich dal prec aspon na par dni. Konecne sa hrala cs_militia, na ktoru nik nemoze pindat. Super mapka, sily CT a T su tam vyrovnane. Zahral som si aj aim_crazyjump - dost kravina, ale ako oddychovka na spestrenie hernicka (jedalnicka) - dobra vec.
Ked sa nam mapa nepaci, rockujeme, nominujem de_old_aztec, spravil som to 10 krat a z toho sa to vo votovani objavilo asi 5 krat. Vsetko bolo odrockovane. Juj! Votnime si to!
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Mastros napísal:Uz to bolo nudne.
Super tah od hojka, ze ich dal prec aspon na par dni. Konecne sa hrala cs_militia, na ktoru nik nemoze pindat. Super mapka, sily CT a T su tam vyrovnane. Zahral som si aj aim_crazyjump - dost kravina, ale ako oddychovka na spestrenie hernicka (jedalnicka) - dobra vec.
Ked sa nam mapa nepaci, rockujeme, nominujem de_old_aztec, spravil som to 10 krat a z toho sa to vo votovani objavilo asi 5 krat. Vsetko bolo odrockovane. Juj! Votnime si to!
Ze to nemyslis vazne ? :roll: Ts zakempia dom a hostigov. CT nemaju narok. Dajte tam naspat stare mapy, teraz sa budu hravat snow, india, crazyjump a podobne blbosti pre 8-10 hracov, nie pre plny 22 slotovy server.
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

je to trapas že sa zmazali najhranejšie mapy...
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

fuuuha tu sa deju veci....zaujimavý strategický tah dat tie mapy prec, malo kde sa vidi public server bez tychto map.....ale aspon sme originalny :D (toto nebol 1.april ze nie ???)
lekoklatik
VIP
VIP

Drago. Veď tak zmeň mapu na niečo iné. Chcel som vás naučiť hrať piranesi ale všetci len frflete.
militia to isté. Všetci frflú. A sily na tom nie sú skutoćne nejak extrémne zle. To že sa T zakempia robia všade. Buď CT alebo T....
Ve´d je tam italy, prodigy, chetau či jak sa to atď...

Nie je to blbos´t že sa dali preć. Chvíľu tam nebudú. Oddýchnete si. Keď hráte dookola to isté furt ste nervní a aj tak dávate rtv. Tak nechápem o čo vám ide. hrajte sa a ak sa vám nepáči, príďte neskôr. Skúste prejaviť trošku podpory. Mňa osobne unavuje vždy sa na server napojiť bu´d na d2 alebo niečo iné čo sa tam hráva dookola. A keď to zmením, tak zas rtv a zas len rutinná mapa. Je to dobre ako to je. Nebude to na furt. Len na oddych.
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Jasne ze nenajdes taky public lebo tie mapy su zakladom publicku :) ...toto sa blizi k fun serveru...
lekoklatik
VIP
VIP

Ke´d ma zapoja. Dúfam že o tých 27 minút a zajtra sa konečne dostanem na server, spravíme si oldschool day :) Píšte mapy, staršie mapy, ktoré ste hrávali, videli, poćuli o nich. Ja som za chetau či jak sa to. Už si to musím zapamätať :D
takže militia, prodigy, piranesi, možno assault ale tam je to jednoznačné pre T, a čo ja viem. Všetko som pozabúdal keď sa to nehralo roky :cry: A to som eśte s botmi hraval také všelijaké dobré mapky. Sa pamätám Condition Zero vás previedlo všetkými mapkamy. Idem si to asi teda pozrieť. A keď ma zapoja (ak) tak zajtra skúsime :)

//hotovo. Net ide. taaak
Karamba
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Karamba »

KIlL MA ab PLS ADMINOU O BAN
dOoM^
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dOoM^ »

cs_estate cs_manor ale nesuhlasim s tym ze sa odkurili naj mapy :? radsej by som skor bol keby bol anti-fun tyzden a zmazali by sa kraviny ako snow crazyjump sand buzzkill a podobne blbosti, to vzdy nominuju aj tak len deti do 10 rokov :evil:
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Jasne tak to spravime tak ze aby sme si poriadne zahrali tak vzdy budu na server pripusteny hraci s lepsim rankom. Napr: hra sa noob (rank 5147) full server. Ide sa napojit Skill ***** (rank 1-20) noob auto kick. :D To by bol fajny filter
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

PsychoS: J, fajny filter. Odpisal by si ma.
Drago: Sily su tam naozaj vyrovnane, ked sme dohrali mapku, rozdiel vitazstiev T oproti CT bol asi dvojbodovy v prospech T. Tu mapu len musis hrat. Tak ako na cs_mapach kempia Ts, tak na de_mapach kempia CTs.
leko: Dik za podporu. cs_militia je jednoznacne kvalitna mapa. cs_chateau sa to tusim pise. Nepoznam, zahrajme. Je na serveri mapa de_stadium (z Condition Zero poznam) alebo cs_italy?
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Italy (aj cs aj de) tam je , inak mapy máte TU , je to dosť na smiech že ste mázli offi mapky namiesto toho aby ste sa snažili rozbehať nejaký plugin proti opakovaniu , viem že už boli pokusy to nahodiť atď .. No čiže podla mňa to je skôr blbosť :|
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

To bol len ftip Mastros. To by sa nikdy nedalo. To by bola strasna diskriminacia
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Mam 2 navrhy

1. Urobit Hojko Map_pack... nebavi ma ze musim kazdu mapu tahat zvlast.

2. Vyhodit aj male, Fy,Fun,Aim a podobne mapy... nechat jedine snow. Ked nieje na servery admin sa stale budu hrat taketo kktinky :)

Inak napad s odstranenim tych map je bombovy
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

ano bombovy:
kedže hojko na server ani nepachne(to nieje obvinenie) takže nejake to repete : hral som tam a každý nový koho som tam zavolal bud p*čoval že to je čo za kravinu, tí čo tam hrali vačšinou votovali nové mapy(čo bol aj tvoj zámer) ale aj tak sa vynašli takí že de_old_aztec a už sa šlapalo dvacat minut v kuse na tom...(keby bolo aj de_old_inferno :D ) Zaver : pomohlo to ale nieje to riešenie nastalo, maximalne si mohol pohrozit, že ked sa nezačnu hrat normalne mapy, tak id odstraniš nastalo...treba, ako tu tu už niekto povedal, plugin(alebo čo to je) na rtv a je po probleme...
Zamknuté