Call of Duty - World at WAR
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim takze mam stiahnute z netu COD 5 a nainstaloval som to, crackol som to a ked to idem spustit tak vybehne tabulka s textom
Vyskytol sa problém s aplikáciou Call of Duty(R): World at War Campaign/Coop, a preto je ju nutné ukončiť. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti
Podpis chyby
AppName: codwaw.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: codwaw.exe
ModVer: 1.0.0.1 Offset: 0001b3da
Preco to robi ???????? DAKUJEM.
Vyskytol sa problém s aplikáciou Call of Duty(R): World at War Campaign/Coop, a preto je ju nutné ukončiť. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti
Podpis chyby
AppName: codwaw.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: codwaw.exe
ModVer: 1.0.0.1 Offset: 0001b3da
Preco to robi ???????? DAKUJEM.
-
Arkarian
Light Star
No takze potrebujes patche 1.1davepb napísal:prosim vas nemohol by sme dakto dat linky na vsetko co mam stiahnut aby som mohol hrat online
Kód: Vybrať všetko
http://cod5.cz/download/CoDWaW-1.0.1017-PatchSetup.exeKód: Vybrať všetko
http://cod5.cz/download/CoDWaW-1.2-PatchSetup.exeKód: Vybrať všetko
http://cod5.cz/download/CoDWaW-1.2-1.3-PatchSetup.exeKód: Vybrať všetko
//del, ziadny warez!-
L.A.M.E
Medium Star
zas mi vyhadzuje chybu tu ani toto mi nepomohlo 
// opravene novym crackom ...
pre tych ktorym to robi.. pomoze ... toto
skusal som ho vymazat stiahnut novy a nic skusal reinstal celeho coda a a stale nic neviet v com je chyb jak to opravit ....Marek99 napísal:chod na www.evenbalance.com stiahni si pbsetup, nainstaluj vyhodi ti tabulku das add game cod5 malo by ti same najst presnu adresu na disku a check for updates updatne ti pb restart PC a pojde to
// opravene novym crackom ...
pre tych ktorym to robi.. pomoze ... toto
-
mikocrysis
Amateur
crack na multiplayera
prosim vas kde by som mohol stiahnut crack na multilpayera,dam do konzoli ip,dam enter a nic sa nestane,mam 1.3 verziu a server som skusal zo zaparit.cz DAKUJEM vopred 
-
Marek99
Expert
dunlop myslim ze je to uz vyriesene, skus pohladat na nete, funguje to asi tak ze ked chces ist do windowsu tak codko ti nehodi na listu ale len zmensi okno cize ako keby si ho mal stale zapnute, myslim ze chalani s ARENY to maju na webe tusimDunlop napísal:ak počas hrania stlačím win klávesu alebo tab aby som vyskočil z hry, tak s5 do hry sa dostanem asi po pol minute čiernej obrazovky a zo serveru som už vykopnuty...
Je to dosť vážna chyba ktorá mi vadí... Nedá sa to nejakym spôsobom napraviť?
-
mikocrysis
Amateur
patch
chalani preinstaloval som cod5,nainstaloval som patch 1.1 a dal som instalovat patch 1.2,ale ten mi pise,ze uz je nainstalovany.nechce mi ho nainstalovat a nikde ho nemozem najst v pc ani v registroch ze by som to odstranil a znova nainstaloval.pls o radu
-
Daggertail
Light Professional
Re: crack na multiplayera
treba dat /connect (ip) a enter,potom to uz pojdemikocrysis napísal:prosim vas kde by som mohol stiahnut crack na multilpayera,dam do konzoli ip,dam enter a nic sa nestane,mam 1.3 verziu a server som skusal zo zaparit.cz DAKUJEM vopred
-
Sphinx
Addict
Re: patch
ono sa to sprava ako keby tam nebol to robi aj mne na 2pc staci uz len dat 1.3 a je to v pohode pouzit medicinku a hrasmikocrysis napísal:chalani preinstaloval som cod5,nainstaloval som patch 1.1 a dal som instalovat patch 1.2,ale ten mi pise,ze uz je nainstalovany.nechce mi ho nainstalovat a nikde ho nemozem najst v pc ani v registroch ze by som to odstranil a znova nainstaloval.pls o radu
-
mikocrysis
Amateur
no praveze nie,ked dam 1,3 tak pita 1.2,neviem si uz dat rady stymSphinx napísal:ono sa to sprava ako keby tam nebol to robi aj mne na 2pc staci uz len dat 1.3 a je to v pohode pouzit medicinku a hras
-
Marek99
Expert
tak odinstaluj hru a nainstaluj znova, ale na cod4 existoval program ktory ti odinstaloval patch dole napr. s 1,7 na 1,6 mozno je nieco take aj na cod5 skus troska pohladatmikocrysis napísal:no praveze nie,ked dam 1,3 tak pita 1.2,neviem si uz dat rady stym
-
Geogomeogo
Light Professional
-
Sphinx
Addict
musis mat aj crack na mp... gamecopyworld.com ...navstiv to a mas po problemeGeogomeogo napísal:chlapci poradte pls
Mam cracknutu CoD 5 ale MP cracknute nemam a teraz nwm ci to sposobuje tu chybu co vam chcem napisat cize zadal som jednu ip a potom som dal join server ale comp ani nezareagoval a skusal som aj cez konzolu /connect (ip) ale nic pls poradte
-
Geogomeogo
Light Professional