Musim suhlasit ze Radicova nieje nezavisla. Miki ju riadne koordinuje.Ak je zvolenie Radičovej cenou za nezvolenie Gašparoviča, ja tú cenu platiť nemienim. Nie som si vonkoncom istý, že Radičová je nejaké menšie zlo. A len tak mimochodom, ak budeme donekonečna akceptovať výber tzv. menšieho zla, donekonečna si budeme vyberať iba zo zla.
To neznamená, že chcem voliť Gašparoviča. Mám mnoho výhrad aj voči nemu, hoci si myslím, že je to najlepší prezident, akého Slovenská republika doteraz mala. To však nevypovedá o jeho kvalitách, skôr o kvalitách prezidentov pred ním. Asi bude niečo pravdy na porekadle, že kto nič nerobí, nič nepokazí. To však nestačí na to, aby som ho volil.
Zas nesuhlasim s Tvrdenim ze Ten kto voli Radicovu je Inteligent atd... A Gasparovica voli len smetie, dno atd...
To je riadne prehnane ... Ludia ho volia lebo sedel ticho ale nic neposral ... Ale zas to tiez nieje najlepsie riesenie.
Ad Bold pismo. A z coho mame volit?? Ukaz mi jedineho Kandidata ktory nema nasrate v hlave a nemam pri tom strach o buducnost Republiky.
Gasparovic?? Prejavuje sa pokorocila senilita ... Do dalsieho volebneho obdobia bude strielat vacsie perly jak Schuster
Radicova?? ma vela much ale zda sa mi ako najlepsie riesenie
Miklosko?? Cirkev, Miliardy pre kostoly, povinne dary cirkvy ... Uz to vidim
Martinakova?? Neviem neviem ... Nejak tu zensku nemusim ... Nezveril by som jej post hlavy statu
Melnik?? Mozno dobry kandidat ... ale zas problem z vekom
Bollova?? Nevyjadrujem sa ... "Ja sem v bílem ona v modrém oba jsme rudí" Doma ma urcite Cervenu hviezdu nad postelou.
Sidor ... Neznama tvar.