mam problem s touto hrou..v case 2:30 na tomto videu ked vojdem do toho vytahu zacne mi po chvili loading a potom ma to hodi do menu..neviete co s tym moze byt?
mam problem s touto hrou..v case 2:30 na tomto videu ked vojdem do toho vytahu zacne mi po chvili loading a potom ma to hodi do menu..neviete co s tym moze byt?
uz to tu je niekolko krat riesene skus patche cracky ..... ak mas origo tak aj tak ale zda sa mi ze to niektorym ludom neslo ani po instalacii patchov a crackov ..... ale ja som stiahol 3x mirrors edge a az na treti pokus mi isiel ten crackfix takze je to asi o verzii aku mas
DAMON88 napísal:uz to tu je niekolko krat riesene skus patche cracky ..... ak mas origo tak aj tak ale zda sa mi ze to niektorym ludom neslo ani po instalacii patchov a crackov ..... ale ja som stiahol 3x mirrors edge a az na treti pokus mi isiel ten crackfix takze je to asi o verzii aku mas
vies nechcelo sa mi citat 23 stran ci to tu niekde je..a od koho si stiahol ten crack? mozno pomoze aj mne ten isty:)
//autoeditácia príspevku ( 11 Apr 2009, 15:30 )
keby to niekomu este robilo tak mne to vyriesil Update 1.01 + Crack 1.01
lol, ludia skuste si to pustit tak o tretej rano v kompletnej tme na dost velkej telke /najlepsie na xboxe/ a potom uvidite, co je bolest/unava oci fakt zazitok, ak to vyzdrzi niekto hrat pri takychto podmienkach viac ako polhodinu je macher, ale pri tom svetle to fakt nejde
Storm Keeper napísal:lol, ludia skuste si to pustit tak o tretej rano v kompletnej tme na dost velkej telke /najlepsie na xboxe/ a potom uvidite, co je bolest/unava oci fakt zazitok, ak to vyzdrzi niekto hrat pri takychto podmienkach viac ako polhodinu je macher, ale pri tom svetle to fakt nejde
viem o com hovoris ja som kukaval na 107cm plazme NHL priame prenosy o 2. ráno
je to super hra prešiel som ju aj na najťažšej úrovni nemá chybu brutálny príbeh a úplne pekný koniec a grafika je super len sa mi raz stalo že sa nedalo ísť do takej budovy ale niako som to vyriešil ale inak super hra odporúčam
Tak som to dnes skúsil nainštalovať a som prekvapený, ako ma to chytilo Som si myslel, že takýto typ hry ma nebude baviť, ale dosť ma to zaujalo. Hudba je parádna a aj celé spracovanie...
zdraviiim... tato hra je pecka.. len pocujte, som sa zasekol, a nejak ma nenapadaa, ze ako sa odtial dostat.. level, prva kapitola..zoberem si zbran, mam vyliest niekde na strechu, ale netusim ze ako a kade..neviete mi niekto helfnut..?
Storm Keeper napísal:lol, ludia skuste si to pustit tak o tretej rano v kompletnej tme na dost velkej telke /najlepsie na xboxe/ a potom uvidite, co je bolest/unava oci fakt zazitok, ak to vyzdrzi niekto hrat pri takychto podmienkach viac ako polhodinu je macher, ale pri tom svetle to fakt nejde
Na telke v obyvacke od 3rano do 6rano som to hral.Potom som mal 2dni este suche , a mylsle som si ze mi budu normalne vrzgat .
Jake rozstrielaj? Skoc a rozkopni... pokracuj tym "balkonom" na koniec, a preskoc dalej (pomocka - pouzivaj stenu na prekonanie vzdialenejsich prekazok)
Pre mna nie je az tak kratka.. ja uz to hram vyse mesiaca - je fakt ze s trojtyzdnovou prestavkou aktualne :D:D:D .. nemam tolko casu na hranie uz, takze sucasny trend kratkych hier mi tusim celkom vyhovuje (narozdiel od dlhych, ich stihnem vacsinou dohrat nez vyjde nieco nove a mam aj z toho podania deja nieco )