Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

a je to v riti... :(
skoda, ze ten vysledok neni aspon tesnejsi, takto je to celkom jasne.. demencia vladne :roll:
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

elessar,

a ja zase nemôžem pochopiť, ako niekto mohol voliť Radičovú, ktorá stála proti vzniku samostatnej Slovenskej republiky, ktorá paktuje s Dzurindom, ktorá by rovnako ako jej stranícky šéf povolila prelety lietadiel NATO za účelom útoku na zvrchovaný štát bez vyhlásenia vojny........
Pokiaľ by to bolo na mne, tak by som túto osobu spolu s Dzurindom za všetko čo vykonali najradšej postavil k múru.... :!:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

v pohode :) po vyjadreni Roberta som to cele pochopil!Fico voli(l) Radicovu!
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

...ja som bol voliť, ale zaškrtol som oba kolónky. Svoju voličskú účasť som splnil, no nestotožnil som sa ani s jedným kandidátom, takže z mojej strany to bolo ignore i keď som tam bol. :coffee:
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

makaveli napísal:a je to v riti... :(
skoda, ze ten vysledok neni aspon tesnejsi, takto je to celkom jasne.. demencia vladne :roll:
...už sa teším keď ty vyrastieš a napravíš všetky krivdy v tejto dementnej krajine...
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Nastastie to nevyhrala ta krava, gratulujem pan Gasparovic :smt023
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

aswer napísal:ale zaškrtol som oba kolónky.
Koľko?? Lovenský občan toto.
No ... bohuzial.
Sice Bratislavsky kraj este stale nieje v Statistike ale budme realisti. Nanestastie sancu uz nema.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

mspeedo napísal:Nastastie to nevyhrala ta krava, gratulujem pan Gasparovic :smt023
Áno, je to pravda Slovensko si zvolilo, to čo si zaslúži... :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:Áno, je to pravda Slovensko si zvolilo, to čo si zaslúži... :?
Asi tak ... Hovno v darcekovom baleni.
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Nie som sice nadseny, ale zas nic take hrozne sa nestalo... 5 rokov je dlha doba, tak sa nechajme prekvapit, cim vsetkym nas Gasparovic este stihne rozosmiat :)

Mozno to nakoniec par zufalcov nezvladne a budeme tu mat atentat.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Teraz som pozeral zaznam z tlacovky Gasparovica :roll:
To je katastrofa
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pantinela.... tato krajina je uz v takych srackach ze trebalo komplet vymenit vladu a nedat im ziadne platy ani imunitu aby sa nieco zacalo diat....=> total nerealne
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

dalo sa to cakat, ludia su blbi, hranol so starym vladnu svetu !
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Pozeral som si tú stránku o voľbách..... Popri celkovom výsledku volieb sa tam tá aj pozrieť, v akom konkr. okrese ktorý kandidát dopadol..... Tak som to teda kukal, a potvrdilo sa staré známe...... V okresoch kde prevažuje maďarské obyvateľstvo suverénne zvíťazila Radičová..... Ako vidno, antipatia k tomuto štátu resp. jeho vzniku, ďalej uprednostňovanie cudzích záujmov pred národnými zo strany Radičovej jej nahnala kopu priaznivcov u neslovenského obyvateľstva.......

edit. Pershing, za to, že niekto nevolí kandidátku SDKÚ už musí byť automaticky blbec?????

P.S. Fica som nevolil, ani voliť nebudem.....
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

makaveli napísal:skoda, ze ten vysledok neni aspon tesnejsi, takto je to celkom jasne.. demencia vladne :roll:
Pantinela napísal:...už sa teším keď ty vyrastieš a napravíš všetky krivdy v tejto dementnej krajine...
karma anonym napísal:ked to nie je totozne s tvojim nazorom tak je to demencia? detinske... cloveku s takou psychikou sa radsej ani nepodpisem
ano pantinela, mam na gasparovica, po tom co predviedol aj za posledne dva tyzdne, medzi prvym a druhym volebnym kolom, taky nazor, pretoze clovek so zdravym rozumom, co si je vedomy svojho postu a aspon s nejakym respektom voci obcanom statu, v ktorom vladne by take veci ako on nemohol spravit a povedat.. aby bolo jasne, radicovou by som tiez nebol nadseny, bral som ju len ako mensie zlo, ale gaspi na post prezidenta podla mna nepatri! takze moj nazor na gaspiho, ze vladne demencia a pokrytectvo sa nemeni..
btw, Slovensko som dementnou krajinou nenazval, neviem odkial to mas :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Pinhead napísal:Pozeral som si tú stránku o voľbách..... Popri celkovom výsledku volieb sa tam tá aj pozrieť, v akom konkr. okrese ktorý kandidát dopadol..... Tak som to teda kukal, a potvrdilo sa staré známe...... V okresoch kde prevažuje maďarské obyvateľstvo suverénne zvíťazila Radičová..... Ako vidno, antipatia k tomuto štátu resp. jeho vzniku, ďalej uprednostňovanie cudzích záujmov pred národnými zo strany Radičovej jej nahnala kopu priaznivcov u neslovenského obyvateľstva.......
:roll:

Podla mna je pochopitelne, ze nebudu volit prezidenta, ktory je podporovany Slopom a bandou dementov z SNS ;)
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

makaveli napísal:ano pantinela, mam na gasparovica, po tom co predviedol aj za posledne dva tyzdne, medzi prvym a druhym volebnym kolom, taky nazor, pretoze clovek so zdravym rozumom, co si je vedomy svojho postu by take veci ako on nemohol spravit a povedat.. aby bolo jasne, radicovou by som tiez nebol nadseny, bral som ju len ako mensie zlo, ale gaspi na post prezidenta podla mna nepatri! takze moj nazor na gaspiho, ze vladne demencia a pokrytectvo sa nemeni..
btw, Slovensko som dementnou krajinou nenazval, neviem odkial to mas :)
...ale veď nikto netvrdí, že to slovné spojenie si ty použil :) Mňa osobne neočaril ani jeden z nich, ale dokážem pochopiť človeka, krotý volil Gašparoviča, ale dokážem pochopiť aj ľudí, ktorí volili Radičovú, či už to boli maďari alebo slováci. Každý volí toho kanditáta z moci ktorého mu plynú väčšie výhody, to je logické, ale nedá sa vždy vyhovieť každému. Ide teda len o to, ktorý kandidát vyhovie väčšine. Možno som sa v predchádzajúcom príspevku vyjadrila trošku prehnane ironicky, ale keď je pri moci skupina ľudí, ktorá tebe osobne nevyhovuje, tak to nemusí automaticky znamenať, že je pri moci demencia...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

...ale nedá sa ani automaticky povedať, že pri moci nie je demencia :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja napr. nedokazem pochopit narazky ako dava Pinhead.
Priklonila si na svoju stranu Juzne slovensko. Pytam sa: A?? Mas s tym nejaky problem??
Myslis si ze ten Madar ktory tu zije je nieco menej ako ty?? To ze ty mas hrde vypnutu hrud a flusatko za opaskom z teba nerobi majstra sveta.
Rovnako si stiahnes trencle na WC ako on.

Nemam nic proti Madarom ako takym (Samozrejme najde sa par vynimiek) a mam s nimi velmi prijemne skusenosti. A jednoznacne to potvrdzuje to ze Vztahy vyostruje len politika. Dojdes na Juzne Slovensko a su mili priatelsky ... Ano nevedia dobre slovensky ale tak co?? Nauci sa ... A ten ktory sa naucit nechce ... Hold bud ma na to velmi dobry dovod alebo nema jazykove schopnosti.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Boli rôzne argumenty, názory ale tutovka je jedine maďarská karta, to zaberie pri všetkých voľbách. :) To je tu ozajstné eso.
Napísať odpoveď