skoda, ze ten vysledok neni aspon tesnejsi, takto je to celkom jasne.. demencia vladne
Nas buduci prezident
elessar,
a ja zase nemôžem pochopiť, ako niekto mohol voliť Radičovú, ktorá stála proti vzniku samostatnej Slovenskej republiky, ktorá paktuje s Dzurindom, ktorá by rovnako ako jej stranícky šéf povolila prelety lietadiel NATO za účelom útoku na zvrchovaný štát bez vyhlásenia vojny........
Pokiaľ by to bolo na mne, tak by som túto osobu spolu s Dzurindom za všetko čo vykonali najradšej postavil k múru....
a ja zase nemôžem pochopiť, ako niekto mohol voliť Radičovú, ktorá stála proti vzniku samostatnej Slovenskej republiky, ktorá paktuje s Dzurindom, ktorá by rovnako ako jej stranícky šéf povolila prelety lietadiel NATO za účelom útoku na zvrchovaný štát bez vyhlásenia vojny........
Pokiaľ by to bolo na mne, tak by som túto osobu spolu s Dzurindom za všetko čo vykonali najradšej postavil k múru....
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
v pohode
po vyjadreni Roberta som to cele pochopil!Fico voli(l) Radicovu!
-
Sagittarius
Guru
Pozeral som si tú stránku o voľbách..... Popri celkovom výsledku volieb sa tam tá aj pozrieť, v akom konkr. okrese ktorý kandidát dopadol..... Tak som to teda kukal, a potvrdilo sa staré známe...... V okresoch kde prevažuje maďarské obyvateľstvo suverénne zvíťazila Radičová..... Ako vidno, antipatia k tomuto štátu resp. jeho vzniku, ďalej uprednostňovanie cudzích záujmov pred národnými zo strany Radičovej jej nahnala kopu priaznivcov u neslovenského obyvateľstva.......
edit. Pershing, za to, že niekto nevolí kandidátku SDKÚ už musí byť automaticky blbec?????
P.S. Fica som nevolil, ani voliť nebudem.....
edit. Pershing, za to, že niekto nevolí kandidátku SDKÚ už musí byť automaticky blbec?????
P.S. Fica som nevolil, ani voliť nebudem.....
-
makaveli
King
makaveli napísal:skoda, ze ten vysledok neni aspon tesnejsi, takto je to celkom jasne.. demencia vladne
Pantinela napísal:...už sa teším keď ty vyrastieš a napravíš všetky krivdy v tejto dementnej krajine...
ano pantinela, mam na gasparovica, po tom co predviedol aj za posledne dva tyzdne, medzi prvym a druhym volebnym kolom, taky nazor, pretoze clovek so zdravym rozumom, co si je vedomy svojho postu a aspon s nejakym respektom voci obcanom statu, v ktorom vladne by take veci ako on nemohol spravit a povedat.. aby bolo jasne, radicovou by som tiez nebol nadseny, bral som ju len ako mensie zlo, ale gaspi na post prezidenta podla mna nepatri! takze moj nazor na gaspiho, ze vladne demencia a pokrytectvo sa nemeni..karma anonym napísal:ked to nie je totozne s tvojim nazorom tak je to demencia? detinske... cloveku s takou psychikou sa radsej ani nepodpisem
btw, Slovensko som dementnou krajinou nenazval, neviem odkial to mas
Pinhead napísal:Pozeral som si tú stránku o voľbách..... Popri celkovom výsledku volieb sa tam tá aj pozrieť, v akom konkr. okrese ktorý kandidát dopadol..... Tak som to teda kukal, a potvrdilo sa staré známe...... V okresoch kde prevažuje maďarské obyvateľstvo suverénne zvíťazila Radičová..... Ako vidno, antipatia k tomuto štátu resp. jeho vzniku, ďalej uprednostňovanie cudzích záujmov pred národnými zo strany Radičovej jej nahnala kopu priaznivcov u neslovenského obyvateľstva.......
Podla mna je pochopitelne, ze nebudu volit prezidenta, ktory je podporovany Slopom a bandou dementov z SNS
...ale veď nikto netvrdí, že to slovné spojenie si ty použilmakaveli napísal:ano pantinela, mam na gasparovica, po tom co predviedol aj za posledne dva tyzdne, medzi prvym a druhym volebnym kolom, taky nazor, pretoze clovek so zdravym rozumom, co si je vedomy svojho postu by take veci ako on nemohol spravit a povedat.. aby bolo jasne, radicovou by som tiez nebol nadseny, bral som ju len ako mensie zlo, ale gaspi na post prezidenta podla mna nepatri! takze moj nazor na gaspiho, ze vladne demencia a pokrytectvo sa nemeni..
btw, Slovensko som dementnou krajinou nenazval, neviem odkial to mas
-
Sagittarius
Guru
-
Shark NX
Addict
Ja napr. nedokazem pochopit narazky ako dava Pinhead.
Priklonila si na svoju stranu Juzne slovensko. Pytam sa: A?? Mas s tym nejaky problem??
Myslis si ze ten Madar ktory tu zije je nieco menej ako ty?? To ze ty mas hrde vypnutu hrud a flusatko za opaskom z teba nerobi majstra sveta.
Rovnako si stiahnes trencle na WC ako on.
Nemam nic proti Madarom ako takym (Samozrejme najde sa par vynimiek) a mam s nimi velmi prijemne skusenosti. A jednoznacne to potvrdzuje to ze Vztahy vyostruje len politika. Dojdes na Juzne Slovensko a su mili priatelsky ... Ano nevedia dobre slovensky ale tak co?? Nauci sa ... A ten ktory sa naucit nechce ... Hold bud ma na to velmi dobry dovod alebo nema jazykove schopnosti.
Priklonila si na svoju stranu Juzne slovensko. Pytam sa: A?? Mas s tym nejaky problem??
Myslis si ze ten Madar ktory tu zije je nieco menej ako ty?? To ze ty mas hrde vypnutu hrud a flusatko za opaskom z teba nerobi majstra sveta.
Rovnako si stiahnes trencle na WC ako on.
Nemam nic proti Madarom ako takym (Samozrejme najde sa par vynimiek) a mam s nimi velmi prijemne skusenosti. A jednoznacne to potvrdzuje to ze Vztahy vyostruje len politika. Dojdes na Juzne Slovensko a su mili priatelsky ... Ano nevedia dobre slovensky ale tak co?? Nauci sa ... A ten ktory sa naucit nechce ... Hold bud ma na to velmi dobry dovod alebo nema jazykove schopnosti.